Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Istina ili izazov

Jučer je na hateveju bila nova dokumentarna serija Partija, o kojoj bi imao što reći ali eto ostaviti ću prigodu bivšim članovima, dobitnicima društvenih stanova, simpatizerima, i obožavateljima nikad prežaljenog maršala da kažu što imaju.

Oni će naime zasigurno argumentirano demantirati činjenice iznesene u prvoj epizodi, jer kad ne bi to uradili bilo bi užasno kad bi to bila istina.

Nije moguće da su partizani posmicali sto osamdeset tisuća ljudi, da su izvrsili višestruko više egzekucija bez suda nego bilo tko drugi, da su likvidirali više Njemačkih civila nego ustaše Srba, da je 90 posto društvenog vlasništva u stvari bila oteta privatna imovina.

Vrhovni komandant bezočno laže, siguran da će debili koji su do sada glasali za njega glasati opet, makar u drugom krugu, kad potroše neurotičarku u prvom.

Ne znam kako se vama čini, ali Marija Selak Raspudić, izgleda ko svemirski brod u odnosu na druge kandidate, i stvarno je šteta šta si je dopustila da je ona hercegovačka prilivoda uvuče u odnošaj s debilima iz mosta, trebala je znati da nakon seksa s Grmojom, Buljem i Miletićem nikada više neće biti nevina, a da je

količina debila koji će glasati za nju neusporedivo manja od količine debila kojima raspolaže vrhovni komandant.

U Bosni se dogodila tragedija, poplave su odnijele mnoštvo života.

Nevjerojatno je da se u eri modernih sredstava komunikacije dogodi tako nešto.

Ljudima je trebalo reći, ili ih natjerati da se popnu na najbliže brdo, i čekaju da prođe, ovako je besmisleno izgubljeno mnoštvo dragocjenih života.

Bosna je nefunkcionalna država, možda je zakazao sustav uzbunjivanja, iskreno ne znam, ili je možda u pitanju višak demokracije, koji se svakodnevno ispoljava diljem svijeta, pa je pravo ljudi da budu budale iznad svih autoriteta, kako ćeš budali koja ne vjeruje u cjepivo a vjeruje u povjetarac iz bosanskih piramida, jogu, ili poruke Sumera ima s Nubirua, objasniti da cjepivo spašava živote, i da voda ne može doći do vrha najbližeg brda.

A možda je ipak zakazao sustav uzbunjivanja, ili je sve rezultat nečije pohlepe, U svakom slučaju me žaloste nepotrebno izgubljeni životi.

Na našem beskrajno polariziranom blogiću više nema kvalitetne rasprave više manje o ničemu, tako da postaje sve beznadežnije dosadan, upravo onako bezličan kakva je većina sudionika.

A lijepo sam vam govorio da glupani nemaju pravo na drugačije mišljenje, glupani i psihopate ne bi trebali imati pravo na ništa, eto sad kad ste obranili njihovo pravo da budu glupi, sad vodite rasprave s njima, jebate koji to mora bit izazov.

Post je objavljen 04.10.2024. u 22:29 sati.