Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Uvod u anatomiju

Na žalost adezeovci najvjerojatnije lažu da Rusi financiraju slučajnog precjednika.

Na žalost jer bilo bi prihvatljivije da je Slučajni inteligentno a korumpirano biće, nego li mogućnost ili činjenica da je Slučajni jednostavno kreten.

Malo ko ima sriće ko naš anemični precjednik, silna lova koja je pala s neba, čitaj iz europske unije, degenerična oporba, i jedan jedini nenadmašni kreten Zoka.

Kad ti tako nešto padne u krilo, to je ka da dobiješ Eurojackpot.

Anemičnom nikako ne bi pasalo da se na poziciji precjednika s koje je pristup javnosti i medijima neograničen, ustoliči neko normalan, i to pogotovo ne neko njegov.

Ovako kad na mjestu precjednika ima dokazanog luzera i kretena Zoku, anemični može mirno spavati, i ako mu se hoće lakoćom osvojiti i slijedeći mandat.

Moglo bi se dakle zaključiti da je glas za Zoku Milanovića glas za lagodan život i miran san Andreja Plenkovića.

U svakom slučaju silno bi volio da bude drugi krug na predsjedničkim izborima, čisto radi činjenice da će u tom slučaju za kolegu blogera Zoku budalu glasati svi Srbi, Jugosloveni, homoseksualci, antivakseri, klečavci i ljubitelji svega progresivnog, boljševici komunisti ateisti, anarhisti i fašisti.

Moglo bi se i zanimljivo društvo s našeg blogića sabrati od onih koji će u drugom krugu glasati za Zokicu, nekima od njih će biti neugodno za koga su glasali, a nekima i zbog društva u kojem će se naći, doduše neće vam to priznati, nego će kao i obično glumatati da su iznad svega toga.





Post je objavljen 17.10.2024. u 18:42 sati.