< listopad, 2022 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Travanj 2024 (19)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
31.10.2022., ponedjeljak
in te domine speravi
















Vu nami speči


Gdo je rekel da te več ni
i gdo se ufa reči taku reč
em si tu med nami
skup z vsimi našimi.
Se stiha spominamo
starih cajtih spominjamo
i samo norc more tak nekaj reči,
kajti vsi ste tu, vu nami speči.



Vesna Mateša Pinklec
- 16:02 - Komentari (11) - Isprintaj - #
30.10.2022., nedjelja
Happy brzdey






Danas je rodendan predsjedniku RH, Zoranu Milanoviću, pa prigodno donosimo nekoliko Zoranizama, a vas molimo da umjesto čestitki upišete najdraže vam Zoranizme, pa da krenemo



Ovakvi Srbi kraj mene živoga neće ući u EU

Pokušavaš stalno pomoći Srbima i onda se oni čude što su ih Nijemci bombardirali

Postoje razne vrste genocida ali u Srebrenici nije bio genocid


Građanska BiH je daleki san ali prvo sapun, onda parfem

Pozvani su u vladu dobili su odštetu šta bi još htjeli, Zoka o obitelji Zec

Priča o Srpskoj djeci je postala nepodnošljivo gadljivo

Orešković i Puljak samodopadne su i neozbiljne narikače

Pupovac nije Srbin on je običan sitni lopov, beznačajni profiter

- 19:50 - Komentari (11) - Isprintaj - #
28.10.2022., petak
Dolazi zima

Povišicu sam dobio valjda u pravo vrijeme, tisuću kuna, taman da pokrije povećanje cijena, cijena goriva me ne brine ne plaćam ga ja, u stvari kad malo bolje promislim, krizi uprkos, zahvaljujući valjda dijelom i mojoj racionalnoj kupovini na akcijama stvari koje mi trebaju, i nekupovanju stvari koje nam ne trebaju živimo sasvim ok, i možemo si priuštiti da moja draga kupuje po sekndhendovima i na Hreliću kolko oče.

Diskretno mi nude managersku poziciju, koja bi sa sobom donijela dosta više love, bolji službeni auto, i još koješta, ali to bi podrazumijevalo barem još pet godina u Zagrebu, pa nisam rekao ni da ni ne.

Osim toga imao sam ja takvu poziciju i otišao ne osvrnuvši se, spašavajući vlastiti život.

Idući tjedan mi dolaze dječica, tako da ćemo se preseliti u Pepa pig svijet, ići u parkić, na igralište, piti kavicu, ići na pizzu, i sve druge stvari koje se u tim prigodama rade.

Ko zna da nas nije povezala nevolja s Dujom, bi li bili tako složna, tolerantna, i obitelj puna ljubavi, ili bi se kao svi ostali svadili i raspravljali oko pizdarija, ovako misija je okupiti cijelu Pepa pig obitelj.

Kad sam došao raditi u ovu firmu, nisam se mislio duže zadržati, ali onda se nakon nekoliko dana dogodilo to s Dujom, i poslodavci su mi rekli da sam slobodan dok se sve ne riješi, isplatili mi plaću i božićnicu iako sam u firmi bio tjedan dana, i još me pitali trebam li još novca, i tako sam ostao eto sada već četiri godine duže nego li sam namjeravao.

Moja mezimica ima prekrasne uvojke, i baš je lijepa djevojčica, Duje je isti, ali potpuno isti moj mlađi sin, i bit će visok kao i on, s istim onim pomalo tugaljivim pogledom i osmijehom od milijun dolara.

Znam da je ova kriza prilika, svaka kriza je prilika, onu iz 2008. Sam u poslovnom smislu iskoristio, na čudesan način, sada nisam siguran da mi se uopće razmišlja o tom, iako me moram priznati golica, stvar je u tome da sada točno znam koja je cijena uspjeha, u poslovnom svijetu, i nisam siguran da sam je spreman platiti.

Mislim da bi ipak radije slagao Pepa pig slagalice, a ko zna uvik se more i Eurojackpot zaleti.

- 21:31 - Komentari (13) - Isprintaj - #
24.10.2022., ponedjeljak
Će ge vara iz našeg sokaka

Znate li vi da su Rusi u Ukrajini kao i oni u Latviji Litvi ili Estoniji imali i imaju kudikamo veći standard, i bolje živjeli i žive nego Rusi u Rusiji.

Naravno to idiotima nije, niti bi smetalo da uzmu oružje i krenu otimat tuđe zemlje valjda da bi se izjednačili u bijedi s braćom u Rusiji.

Tako je nešto slično bilo i kod nas Srpski idioti po Hrvatskoj koji su bolje živili nego Srbi u Srbiji su eto baš htjeli granicu Virovitica Karlovac Karlobag, valjda ne bi li bili šupak Europe ko njihova braća u Srbiji.

I sada većina njih, čega smo svjedoci i ovdje na blogu seru po Hrvatskoj, i sutra bi da se neka srpska vojska primakne, zdušno navijali da sve nas priključe matičnoj vukojebini.

Ne znam samo koji kurac ne otiđu tamo, sidnu na bus i odjebu i ostave nas na miru.

Morete li vi zamislit da nas je nekad davno okupira neko drugi a ne Jugosloveni, sve bi bilo isto samo bi pensije bile dvi iljade eura a plaće četri.

I sad je meni najjače kad debili žale za Jugoslavijom jer su im male plaće i pensije, jer debili a nije jasno da su im plaće i pensije, jednako ka i u drugim socijalističko komunističkim vukojebinama male jer su živili u vukojebinama.

Ili neko možda misli da ima neki drugi razlog zašto su u trulim kapitalističkim državama u kojima su radnici za razliku od komunističko socijalističkih vukojebina eksploatirani, i nisu imali nabavljače svinjskih polovica i u kojima partija nije dilila stanove onima koji su prijavljivali susjeda, pensije dvi iljade eura a plaće četri.

Jel tako da ljudi mogu bit nevjerojatni debili.
- 21:15 - Komentari (14) - Isprintaj - #
22.10.2022., subota
64 dana do Božića

Uvik bude malo lakše kad padne kiša.
Najgore je kad južina dolazi u valovima, koji ka da udaraju u branu dok ista ne popusti s prvim kapima kiše i ne oslobodi pritisak koji se satima akumulirao.

Nešto sam uradio sam sebi, valjda sam pretjerao s vježbanjem, uvijek ta moja silna snaga napravi nešto loše više ne tako mladom, i budimo realni zapuštenom tijelu.

Mislim da sam upalio neku tetivu u peti, koja me mučila nekoliko dana, pa sam jedva hodao, da bi se sada bol i nelagoda popela u list.

Razgovarao sam se danas s Freshom, kaže da piše Božićnu priču, o nekom ko mu jako nedostaje, znate njega kako pičkast zna bit, iz nekog razloga Čuvarica pinkleca je stalno govorila, kako on tu neku dobrotu skriva u sebi ispod površinske grubosti.

Kad malo bolje razmislim, nitko od nas ne treba uraditi ništa posebno uraditi u životu, dovoljno je da budemo jasno i nedvosmisleno uvijek na strani onog koji se brani, bez obzira tko bio onaj koji napada.

Zar ne?




- 18:36 - Komentari (13) - Isprintaj - #
Danas nisam sasvim svoj

Kad ja napišem da su za komandira Zoku glasali Srbi Jugosloveni, pripadnici homoseksualne zajednice, ateisti i idioti, onda se na mene naljute Srbi Jugosloveni, pripadnici homoseksualne zajednice, ateisti i idioti.

Zato bi ja volio da sada svi zaboravite na trenutak koliko me ne volite, pa da se svi Srbi, Jugosloveni, pripadnici homoseksualne zajednice, ateisti i idioti, koji su glasovali za Škoru i Kolindu.

Lijepo se predstavite, ja sam taj i taj, ateista i glasao sam za Škoru.

Ili ja sam ta i ta Srpkinja i glasovala sam za Kolindu.

Ili ja sam taj i taj, idiot i glasovao sam ....

Eto to je prigoda da mi dokažete kako griješim i jednom zauvijek se obračunate s mojom bahatošću.

Ugledajte se na kolegu Mariana koji je eto odlučio ljubit brata hadezeovca kao samog sebe, i cijeli dan navija Divu Grabovčeva, od Thompsona.

Izuzetno je lijepo kad se netko obračuna s duboko ukorijenjenim vlastitim pogrešnim postavkama, i tako dopusti sebi da raste do neslućenih visina.

Meni je nekako najviše ža pedera i lezbi koji su glasali za zadriglu seljačinu, i ruskog vazala, zamisli tu svu bol koju otrpiš da bi dosegao civilizacijski doseg jebanja u guzicu, i onda te kao ponosnog geja i njegovog birača izasere takva krkančuga ka komandir Zoka.

On bi da ima neku stvarnu vlast skupa s Grmojom, i ekipom lezbe preodgaja silovanjem u bolnicama za ludaše, dok bi Đej V Batarelo molio za uspješnost oplodnje.

Možemo se samo nadati da neće biti nako dugovječan na vlasti ko gradonačelnik Mile kojega su na vlast doveli Zokini birači.

Zokina pojava je utješna samo za Sebe, jer eto njihov precjednik nije više najveća budala u vaseljeni, i braća Hrvati idiota za trku imaju.


- 12:09 - Komentari (12) - Isprintaj - #
21.10.2022., petak
preživjeti

komandiru Zoki tata nije dao da ide u rat

stari Milanović je bio svjestan koju budaletinu ima u kući, i da bi idiota sigurno neko ubio, samo da ga ne mora slušat

nije lako bit roditelj, evo i kod nas na blogiću imamo slučajeva da su roditelji utekli u Nemačku radit na baušteli samo da ne bi gledali idiote po kući

u tom ratu, u kojem komandir Zoka nije bio kad je bilo najzajebanije dobili bi one Njemačke đempere, i original Marlboro vjerojatno iz Grčke, taj đemper je bio nekakav simbol svijeta kojem smo htjeli pripadati, barem neki od nas

inače pravilno hrvatski je džemper, ali đemper nekako mekše zvuči, taj džemper pari ka sprava za mučenje

jednom prigodom smo mijenjali 3. gardijsku na liniji, mi i 66 bataljun vojne policije, Slavonci su bili na izmaku snaga, uz puno poginulih i ranjenih, ali su odbili sve srbijanske napade, mi smo tu večer kad smo radili smjenu, koja se mogla odraditi samo noću, dobili nove njemačke đempere, sjećam se dobro te noći nas u kamionu svih u novim đemperima, djelovali smo baš nekako moćno, ko prava vojska

ukrajinski vojnici sigurno ne čitaju što lupeta komandir Zoka, i dobro je da ne čitaju, Zoka i ostali idioti koji laprdaju kojekakve idiotarije, svi redom od antifašista, preko četnika, do ustaša i idiota koji ga podržavaju, vrijeđaju jedan ponosan narod koji se bori za slobodu, koji to ničim nije zaslužio, kao što ni mi nismo zaslužili ovakvu budalu za predsjednika, ali eto dopustili smo da nam ga ujedinjeni Srbi, Jugosloveni, homoseksualna zajednica, antivakseri, ateisti i idioti izaberu

inače za komandira Zoku i one koji ne znaju

i nas su obučavali stranci

da nije bilo njih i dječaka u njemačkim đemperima, svi bi mi pisali ćirilicom, osim onih koji bi bili strijeljeni kao ustaše


- 12:01 - Komentari (8) - Isprintaj - #
20.10.2022., četvrtak
bolje ona nego ja

eto šta su ti tuke

mukte pošten čovik upozorava nevine blogerice, na predatorske namjere blogera kupusa u čijem masliniku nevinost nestaje ka u bermudskom trokutu

kad ti kupus priča o zenu, to je isto ka kad ti je mater s kuvačom govorila dođi neću ti ništa

zasigurno će se sad nać neka ćurka, koja će zaključit da san ja ljubomoran na kupusa, jer eto imaju pamćenje ka čovičije ribice, pa mislu da su one eto prve koje bi se udale za kupusa

bože mili tih ženskih, to bi pod bager skočilo samo jer je muškog roda, mislim bager je muškog roda

i nema veze koliko je bager srdaca slomijo, eto baš njima neće

ti bageri su obični kurviši koji bi jebali sve šta se miče, ali samo njih iskreno vole

komandira Zoku su ranije gotivili antifašisti i četnici

sad ga gotivu i wannabe ustaše

nevjerojatno kako se ti bolesni totalitarni umovi pripoznaju, sve je to isti pišo, skupa s idiotima koji im se priključuju jer su eto po nekoj osnovi njihovi

idioti u Zagrebu recimo uredno kupuju kese za smeće i plaćaju ih i osam kuna komad, ja imam isto plave, na kojima ne piše ništa, i koje koštaju 40 komada 7,99 kuna, jedino šta ih više ne bacam u kontejner, jer su ih bistrooki odnili, nego ih ostavim s drugim vrićicama plavim na cesti

dakle prominilo se to da idioti trošu lovu na vrićice koje onda umisto u kontejner, bacaju po cesti, a kontejneri za plastiku i papir izgledaju ka da je maloprije bila apokalipsa now


nego, šta je u Zagrebu bolje nego kad je Mile bijo gradonačelnik

zna li se išta

- 16:05 - Komentari (14) - Isprintaj - #
19.10.2022., srijeda
Laki u dimu ćevapa




Ima li ko da bi priznao da je glasovao za Lakija.



Ajde priznaje nećemo vam ništa
- 21:29 - Komentari (17) - Isprintaj - #
16.10.2022., nedjelja
Ko je ubio Blagu Zadru

Zna li se išta
- 22:18 - Komentari (11) - Isprintaj - #
Ne verujem tvojim očima

Špiro, Špiroooo, derala se Ineska, di je taj čovik, sudite vi malo šjor saće on, šta ono imate u kombi, maske ili kabanice

Kese za smeće, reka je čovik s kombijem

Kakve kese, rekla je Ineska

Plave zagrebačke, reka je čovik s kombijem

Ajme ja san čula za zagrebačku šnicli, rekla je Ineska, nisan čula za kese, ali vidit će me Špiro na advenat ako ga ne sjebu oni šta se valjaju po tleju

Evo mene jel doša čovik, reka je Špiro,

Je evo ga sidi, rekla je Ineska

Ajde donesi mi žutu kovertu iz škafetina di su Euri

Ajme meni sve ćeš satrat, neće ostat ništa za advenat rekla je Ineska

Evo ga prika, reka je Špiro sto iljada vrićica po kunu, je trinajst iljada i dvista osamdeset euri

Fala sve je kako ste rekli sedamdeset iljada od dvaes litara i tries od četrdeset litara

Super reka je Špiro, kako si prošao priko granice,

Javija san se Matinom rođaku, niko me nije ni pogleda

Ineska zovi maloga Denu da dođe vamo, reka je Špiro, saće mali to časkom odvest u Zagreb, ti sidi odmori dat će ti Ineska ključ od apartmana

Evo odma, rekla je Ineska, saću ja štagod narizat

Mate doša je čovik, zovi naše u Zagrebu da idu kod Freša na skladište priuzet kese od smeća.

Jel doša, jebate šta ćemo se opernatit, moran javit u središnjicu da čuvaju Možemose ka oči u glavi reka je Mate

Eto a zamalo si se u njih upisa, već si ima majicu sa Milom Kekinom, reka je Zdene

Jebiga zamalo sam falija, ali reka je glavni tajnik u županijsku ko glasa za Možemose isto ka da je glasa za nas, reka je Mate

Koliko si ti partija prominija, pita je Dena, da si se odma upisa u adeze mogli smo imat milijune

Šta se ti nisi upisa, reka je Mate

Je pa da mu se baba okriče u grobu reka je Zdene

Špiro a koliko ćemo mi zaradit, rekla je Ineska

Dali smo sto iljada kuna reka je Špiro, dobit ćemo dvista osamdeset iljada za ove od dvaes litara i dvista četrdeset iljada za ove od četeres litara, znači ostane nam četiristo dvaes iljada, od čega damo šezdeset opet iljada prodavačima i ostane nam trista pedeset pet iljada šta podilimo na pet dilova ostane svakome po sedamdeset iljada i pet iljada tebi za advenat

Mate, Dena, Zdene, i mi, rekla je Ineska, a ko je peti jebate

Pa Fresh ko bi bija, rekli su Zdene i Dena u glas

Ajme jesan tuka, rekla je Ineska









- 09:23 - Komentari (9) - Isprintaj - #
15.10.2022., subota
Vinko Don Vinko

Krele je bio onako dosta skromnih intelektualnih mogućnosti, u stvari bio je dovoljno inteligentan da shvati da nije baš jako inteligentan, pa se silno trudio da ostavlja dojam nekog ko ima nešto u glavi.

Za razliku od njega recimo Tuntle je bio baš ono tvornički glup, toliko da se u velikom slikovnom riječniku pod pojmom glupan nalazi njegova slika.

Jebate inspektore, reka je Špiro, koji je bolid onaj čuvar, da mi je vidit face kad bude tumačija da mu je u po noći došla inspekcija uzet željezo.

Jesi ga vidija, reka je Zdene, vrhunac mu je u životu kad je čuva kino i mukte gleda filmove, baš je bolid.

Jesi mu vidija slike po onoj čuvarskoj kapunjeri, sve plamteće vadžajne jedna do druge, reka je mali Dena ja mislin da taj nikad nije jeba.

Tribali smo mu dovest, neku očajnu kućanicu kojon se paučina doli uvatila pa bi njoj bija sevab a njemu merak, reka je Mate pitiespijovac.

Krele je uvik mašta kako zavodi nevine blogerice, pa im je obzirom da bi kad je pokušava ispast pametan, uvik nešto ošlo u krivo, ostavlja linkove od pisama, pjesmama se uvik moglo sve reć, za svaku prigodu je postojala pisma.

Orneli je bilo malo ža Tuntle, opet je ispa idiot i dobio otkaz, najradije bi ga utješila, na grudi privila, i onda seksualno iskoristila, ko zna ako ga je Bog u glavi uskratija, možda ga je negdi drugo nagradija.

Ipak još mu nije mogla oprostiti kako je slinija za onom smrdljivicom u naklonima, samo zato šta je za razliku od nje bila vulgarna, ona si to nikad neće dopustiti, ipak je ona i knjigu objavila, i to samostalnu, a ne oni ćušpajz od blogerske knjige.

Ajme vidi onog šta je zgodan, rekla je Kate.

Je baš je lip, rekla je Ineska, evo ga ide vamo

Dobar dan djevojke, reka je lipi frajer

Dobar dan rekla je Kate, jel more kavica

More reka je lipi frajer, kratka s pola cukra dvi kapi ladnog mlika, malo pjenice i srčeko od kakaa.

Znala san odma da je peder rekla je Kate

Oprostite cure di je župni dvor

Doli dvista metara nizbrdo prema moru, rekla je Ineska, a šta ćete tamo

Ja san Vinko, Don Vinko





- 07:52 - Komentari (18) - Isprintaj - #
13.10.2022., četvrtak
Kafu mi draga ispeci

Ineska, reka je Mate poštarov, ima li ko iz mista u Njemačku

Ajme ja mislin da nema, ima samo ćer od Perine u Irsku, rekla je Ineska

To je ona šta je izučila menadžment, u kulturnim ustanovama, reka je Špiro

Je, je reka je Zdene, sad menađira kumpire i fažol u nekoj hladnjači, kažu da vozi viličar ka Lauda

A šta će ti neko u Njemačku, pitala je Kate

Kako šta će mi, a ko će Švabama iznajmljivat skloništa, kad Putin navali, reka je Mate

Imam ja rodicu u Njemačkoj rekla je Kate, mogu je pitat

Fresh je i dalje bio bezuvjetno i beznadno zaljubljen u svoju obitelj, obožava je svoju unučicu iako je mala prasica više volila Purgericu, i svog unuka koji je postao veliki hiperaktivni dječak.

Jedva čeka proliće, da nastavi s aktivnostima koje bi tribale rezultirat preseljenjem u Misto, za stalno.

Emil je pozorno pratio stanje u Ukrajini, podsjećalo ga je sve to na dane ponosa i slave kad se sa suborcima suprostavio Srbima i Jugoslovenima.

Da je mlađi možda bi i na neki drugi način pomogao, ovako je barem davao podršku i pokazivao da mu je stalo, i sve je više cijenio one koji su došli braniti njegovu domovinu.

Gadila mu se ekipa, koja je nalazila opravdanje za Ruse, bez obzira radilo se o Srbima, ili nekim drugim kako Fresh kaže osobama smanjene inteligencije.

Posebno su ga nervirati filozofi o ničemu, uvijek spremni razapeti Hrvate i Hrvatsku, sljedbenici tolerantnog četnika Porfirija.

Alo, Maritea, rekla je Kate, dolazin za advent, i iman posal za tebe, sve ću ti rastumačiti, kad dođem, evo mi Ineske i Ruskinje na kavu, ne mogu ti na brzinu objasniti, kad dođen skuvat ćemo kavu i site se isplakati.




- 19:12 - Komentari (15) - Isprintaj - #
12.10.2022., srijeda
Sedam suza

Šta si se ti Ineska zamislila, oladit će ti se kava, rekla je Kate

A evo baš pensan koliko mi znači šta drugi ljudi mislu o meni, rekla je Ineska

I šta si ispensala rekla je Kate

Ništa, vidila san da mi se skinija lak s noktiju, pa me to zaokupiralo, rekla je Ineska

Imaš pravo, rekla je Kate, najbolje te egzistencijalne drame ostavit tupanima šta glume filozofe na blogu i njiovim komentatoricama rekla je Kate

E baš, rekla je Ineska, zeru je zaladilo, neš se ni okrenit eto Božića, mene će Špiro vidit u Zagreb na advenat, ako ga oni gej klupičari, ne zajebu ka lani

Ja bi mogla u Njemačku, za Božić, rekla je Kate

Štaš tamo jebate, smrznit ćeš se, oni ti nemaju grijanje tamo, rekla je Ineska odat će okolo ka pingvini

Iden kod rodice Maritee, rekla je Kate, one iz Moslavine, oklen je muž od Ankice

Jel to ona šta je odala na fakultet pa išla na baušteli, rekla je Ineska

Je pa šta rekla je Kate, zaljubila se, ti bi za svojin Špiron na Misec ošla

Šta na Misec, na Mars, rekla je Ineska i tamo otvorila salon i šišala marsovce

E tako je i ona, rekla je Kate

Imaš pravo, rekla je Ineska, svaka Jon čast, triba imat muda i reć meni je moj čovik najvažniji, i otić na baušteli, a ne pisat pismice po blogu

Eno je, rekla je Kate

Koga, rekla je Ineska

One Ruskinje iz Slavonskog broda, šta trči ka manita okolo

Ajme nju nešto muči, rekla je Ineska

Ajmo je zvati na kavu, rekla je Kate

Šibjorina, šinjorinaaaa, ti sa ipsilonom na majici, su ju spik rašn

Oprostite nisam vas razumila, rekla je Ruskinja

Aj na kavu s naman, rekla je Kate

Sidi tu, rekla je Ineska, aj ti nama reci šta tebe muči

Špiro reka je Zdene, zašto Kate i Ineska plaču s onon Ruskinjom u kafiću

Ne znan reka je Špiro, kad one plaču ja se maknen inače svaki put najebem


- 20:16 - Komentari (9) - Isprintaj - #
11.10.2022., utorak
Požuri

Autobus Piramida toursa za Visoko, preko Dervente, Doboja, Maglaja, Žepča, Zenice, i Kaknja, polazi s perona 502, u devet i trideset

Ornela se diskretno obazirala oko sebe, bila je sigurna da je oni prate, bilo je stotine znakova tome u prilog, veliko slovo V na fasadi kuće dolje niz ulicu, kornjača koja se od nikud stvorila u njenom vrtu, i isto tako nestala, žena u crvenom kaputu koju svako jutro vidi u crvenoj jakni, onaj čudni osjećaj da je neko gleda, i snovi.

Ornela je vjerovala u snove, dapače bila je uvjerena da se važnije stvari događaju u snovima, nego u stvarnosti, čak je ponekad mislila da su snovi u stvari stvarnost i obrnuto,

Autobus Harlampije toursa, za Jajcfe, preko Velike Kladuše, Cazina, Bosanske Krupe, Sanskog Mosta, Ključa, i Mrkonjić grada kreće s perona 503, u devet i pedeset

Zlatokosa je gledala ženu tužnog lika na peronu 503, i pitala se izgleda li i ona nekad tako zabrinuto, žena je izgledala koju godinu mlađa od nje, ali nije bila tako primjetna kao ona, ona je bila baš dojmljiva, iako joj je sestra govorila da ne fantazira, i da se pomiri s tim da odavno nije više šiparica, pa se ne bi tako trebala ni ponašati.

Da je muško Zlatokosa bi si kupila Harleya, kabriolet i nabavila si mladu plavušu s velikim sisama, ali nije, pa joj nije preostalo ništa drugo nego se upuštati u veze bez budućnosti s jebivjetrima, ozbiljni muškarci su joj bili dosadni, tako odgovorni i ukalupljeni, radije je glumila Wendy nekom Petru Panu, nego li mila smjerna ženica, u tim ozbiljnim i odgovornim vezama nije bilo ničeg zanimljivog.

Vidi onu šta trči, reka je Zdene.

Di je pita je mali Dena, ja volin gledat kako in guze skaču gori, doli, ka loptice skočice.

Eno je reka je stari Jere, neka Ruskinja.

Kako znate da je Ruskinja pitala je Kate.

Al ne vidiš da ima slovo ipsilon na majici, reka je Jere, tuko.

Barba Jere Rusi imaju slovo Z, rekla je Ineska, i Srbi isto.

Dobro jutro svitu, reka je donačelnik, šta se radi.

Evo baš raspravljamo o onoj Ruskinji šta trči, reka je stari Jere.

Kojon Ruskinji pita je donačelnik.

Onon šta ima ipsilon na majici, rekla je Ineska.

Nije Ruskinja, reka je donačelnik, iz Slavonskog Broda je.

Je ti znaš, reka je Zdene, pariš ka produkt nježne ljubavi između vidovitog Milana i Peđe Grbina.

Znan zato šta je kod mene u apartman, ima tablice na autu SB, i došla je sama.

Špiro daj mi svoje patike, reka je mali Dena.

Šta će ti, pita je Špiro.

Iden trčat za njon, i gledat kako skakuću.

kad je za tako plemenit cilj more reka je Špiro


- 14:27 - Komentari (7) - Isprintaj - #
10.10.2022., ponedjeljak
Da sam pekar

Tuntle je radija ka noćni čuvar na gradilištu, jedino tu je moga dobit posao, a činilo mu se da ni tu neće dugo, svako malo bi dobio otkaz, i da nije bilo mame vjerojatno bi završio ko beskućnik ispod nekog mosta.

Došla su neka čudna vrimena, i za čuvat gradilište, očekuju da čovik bude pametan, što sa tuntlom nije bio slučaj, iako se silno trudio i na pamet učio rečenice, koje su mu se učinile da zvuče pametno.

Ne pali tu lampadinu vidit će nas neko, reka je Zdene.

Jebate Zdene, reka je Špiro ali ne vidiš koja je mrčina ovde pašću i razbit se ka pizda.

kako izgleda to željezo šta ga tribamo ukrast, pita je mali Dena.

Jebate Dena nikad adezeovca od tebe, reka je Mate pitiespijovac.

E on je više nako gej ic okej, reka je Špiro.

Mučite, reka je Zdene evo nekoga.

Ko je to tamo, reka je tuntle.

Državni inspektorat, reka je Zdene, moramo kontrolirat kvalitetu željeza, ima neko rusko željezo šta je radioaktivno.

Super reka je Tuntle, Putin je kreten, i Željeka Markić isto, te religije su zlo, samo mi progresivci smo u pravu, najgori su oni top blogeri, i uredništvo koje ih tolerira, a oni su potirali Izabelči i psihijatricu, i druge progresivce, onaj Fresh i ona Ankica sa upaljenom vaginom.

Jebate šta je ovo teško, reka je mali Dena, kako ćemo ovo potovarit.

Imate tamo viličar ako znate vozit, reka je Tuntle, samo vi sve to opasno i radioaktivno potovarite, ja sam jednom davno radio u kinu kao noćni čuvar, pa san moga vidit vaginu, kad su bili neki erotski filmovi, ali sam dobio otkaz jer nisam moga zapamtit, di su hidranti, i sad eto čuvan radioaktivno željezo.

Jebate zdene jesi ga natovarija, lega je kamion do tleja, puknit će nan gume, reka je Špiro.

Eto šjor čuvar, mi smo sve radioaktivno pokupili, recite sutra šefovima da je bio inspektor Živko iz državnog inspektorata.

Borgia je pila prvu jutarnju kavu, i proučavala popis događanja u gradu taj dan, i žutim markerom obilježavala ono šta je mukte, kad je zazvonio telefon.

Alo ko je, rekla je Borgia, smiri se Tuntle i polako mi kaži zašto si dobio otkaz.

Smiri se, nemoj plakat rekla je Borgia, nisi ti glup, i nećeš umrit nevin.

Nešto ćemo već poduzet po tom pitanju.

Jesu Tuntle sve su krivi onaj Fresh, i Ankica, oni su krivi za sve.


- 08:57 - Komentari (20) - Isprintaj - #
09.10.2022., nedjelja
Mramor kamen i željezo

Stefanel je bijo frustriran, cila država se sprdala s njegovim idolom Aleksom Vučićem, zvanim pičkousti, prema kojem je on gajio nježne osjećaje, i često imao erotske fantazije u kojima ga je Vučko kako ga je od milja zvao oralno zadovoljavao.

Glupani nisu shvaćali veličinu Alekse Vučića, i onog što je on uradio za Srbe diljem vaseljene, a pogotovo mu je na živce išao onaj Fresh, i ona Ankica što nikako nije tila shvatit kakav je on u stvari.

Kad se siti koliko je noći proveo dopisujuć se s njom, i svih pjesama koje joj je napisao, da se ne utješi fantazijama o njemu i Aleksić, načisto bi svisnuo od tuge i nemoći.

Evo Mate, reka je Špiro, di si tajniče turističke zajednice.

Destinejšn menađer reka je Mate, tajnici su relikt socijalizma.

Ti bi bija ćaćin relikt, da te Zdene nije upisa u adeze, reka je drugi Mate.

Špirooo, Špirooooo, ferala se Ineska sa kata poviše.

Šta je, reka je Špiro, šta se dereš biće si vidila pauka.

Neki čovik je donija krumpire, ja san rekla da mi više ne dilamo krumpire, nego da smo se itnili u ekskluživni turizam, ali on je navalija ka sivonja

E dobro je, reka je Špiro, to su kumpiri za Ankicu reka je Špiro, uzmi pare iz škafetina di držimo eure i daj čoviku pedeset euri, to ti je ona kafena

Koja Ankica, koja ti je to sad, rekla je Ineska, Špiro ako se ne okaneš ti kurbetina, okinit ću ti onu stvar paš bit ka pisnici sa bloga

Profešurica Ankica tuko reka je Špiro, ne manitaj nego plati kumpire

Ona šta Jon je Mate nosija pršut, rekla je Ineska

E ta, reka je Špiro.

Ajmo sve proći još jedan put, reka je Mate.

Ajmo u glas su rekli Špiro, Zdene, Mate pitiespijovac i mali Dena.

Šta će se nositi iduće lito, pita je Mate

Japanke i bermude ka i prošlo reka je Špiro

Eto jesi neznalica, reka je Mate, a šta ako Putin laguma atomsku bombu, puno će ti pomoć te japanke i bermude, iduće lito će se nositi gas maske, i radijoaktivne kabanice

Ja iman gas masku, reka je Mate pitiespijovac, iman ih jedno dvista, naša san ih u nekom skladištu kad je bija rat, pa san ih ponija zlu ne tribalo, eno ih kod mene u starom bunaru, tamo mi je i oružje zlu ne tribalo

Eto to je riješeno, Mate će donit gas maske kod Ineske u salon pa ćemo ih iznajmljivat deset euri dan, a ako se zakuva onda sto euri, reka je Mate poštarica, ima li ko radijoaktivne kabanice

Nema niko reka je Zdene, ja iman oni jednokratni, ostalo mi je kad je Papa dolazijo, Moremo li šta s njima

Moremo reka je Mate poštarov, odnesi ih Merici u biblioteku, i kupi duzinu oni debeli flomastera pa neka dica na svaku napišu radijoaktivna kabanica na nekoliko jezika

Dobro to smo riješili, ajmo sad na glavno, kako iđu skloništa, pita je destinejšn menađer

Dobro reka je Zdene, tri su gotova, na dva nalivamo zidove, i pet ih je iskopano, ali nemamo željeza više

I šta sad reka je Mate poštarov, oćemo sad plakat jer nema željeza, čitate li vi foje ili enternet, jeste vodili kako je stranački kolega naša željezo na gradilištu, tako i vi ajte tražit gradilište, nećete nać željezo motajuć se to mistu, skloništa moraju bit gotova do šestog miseca

Idem ja onda radit reka je Mate pitiespijovac, pali bušilicu


- 09:31 - Komentari (191) - Isprintaj - #
08.10.2022., subota
Jer za ljubav treba imat dušu

Alo je li to gospodin Špiro.

Je, ko je to, Mate utrni tu bušilicu, i ja ću dobit pitiespi.

Ja san profešurica Ankica.

Alo šta ste rekli, porebambit ću od ove bušilice, Dena iščupaju tu Marinu bušilicu iz struje.

Ankica tvoja razrednica kad si Iša za medicinskog brata.

Ajme profešurice nemojte to nikad nikome reć i vako me zajebaju, jel nešto tribate.

Dašta nego Triban, ne zoven te zato šta te volin, bija si najgori u razredu.

Recite šta tribate, sve za svoju najdražu profešuricu.

Rekla mi je Blanka da imaš ozbiljan biznis sa kumpirin pa san mislila uzet koju vrućicu, ali da nije posipan s ničim, za moju dičicu.

Ajme ne bavin se više s kumpirin, sad ja i Zdene bagerista ziđemo atomska skloništa, za furešte kad navalu drugo lito, ali nabavit ću par vrićica za vas.

Ko mi je iskopča bušilicu, krvi ću mu se napit ka Ivošević onon novinarki.

Dena reka je Špiro.

On me je nagovorila reka je Dena.

Zvala je profešurica Ankica reka je Špiro

Ona šta smo Jon nosili pršut da ti da duju.

E ta

Pali bušilicu reka je Mate pitiespijovac, neće se atomska skloništa sama saziđat, ajmooooo

Di si partneru reka je Špiro, jesi li popravija bager

Daštasan, reka je Zdene, kupija san još jedan, crveni, jeba mater svoju kinesku

Kako se ono razvija, šapnija je Špiro

Koje, šapnija je Zdene

Ono s Maton poštarovin

A to, šta šapćeš to je riješeno Mate je upisan u adeze, i od prvog je tajnik turističke zajednice, reka je Zdene

Znači sve ide po planu, reka je Špiro, projekt Atomsko sklonište ide dalje

E reka je, Zdene, nemore nan niko ništa jači smo od sudbineeee

Jebate šta ćemo se oparit reka je Špiro

Daštaćemo reka je Zdene

Bižiiii ide bušilica, reka je Mate pitiespijovac

Za to vrime na drugom kraju države, Stefanelu se učinilo da mu se zeru diga piši, na žalost samo mu se učinilo, paje oša napisat još jednu tužnu pismu







- 16:16 - Komentari (19) - Isprintaj - #
07.10.2022., petak
promocija nove sapunice




slijedeći dobru staru tradiciju, odlučili smo napisati novu sapunicu

odma da raščistimo zašto o sebi pišemo u prvom licu množine, odgovor je jer nam se tako oće

likovi u sapunici:

Ankica, blogerica u zlatnim godinama

Stefanel, bloger u andropauzi

Zlatokosa, blogerica koja ne može pronaći izlaz iz krize srednjih godina

Tuntle, bloger opsjednut vremenom kad je radio ko čuvar u kinu

Fresh, omiljeni bloger istjerivač zlih duhova iz nevinih blogerica

Ornela, blogerica antivakserica

Maritea, blogerica na privremenom radu u inozemstvu

Borgia, zla iskompleksirana blogerica

Emil, bloger ljubitelj noćiju u plavom satenu

Krele, bloger koji je našao ženu u sebi


Ankica je bila blogerica u zlatnim godinama, koja je za razliku od svojih vršnjakinja koje su uglavnom bila mrtva puhala, trudila da svaki dan otpuše pepeo svakodnevnice, i razgori onaj neobuzdani plamen koji je oduvijek nosila u sebi.


ovde ćemo stat, jer vaka rečenica zaslužuje da se više puta pročita

od vas očekujemo da tradicijonalno date ime sapunici, predlažete nove likove, zaplete, i rasplete
- 11:38 - Komentari (41) - Isprintaj - #
06.10.2022., četvrtak
speak talk about, nasamo

Kad bolje promislim moga san otvorit skroz novi blog, pa malo pisat o ljubavi, toleranciji, pravici med cvetjem, i ostalim stvarima o kojima inače blogeri bez kraja i konca tupe, zeru se ka leptirić razletit po blogovima, pa komentarić vamo, komentarić tamo, pa da vidiš čitalačke publike 15/15.

Moga san barem onima šta se ne razgovaraju sa mnom a tako im nedostaje, ili onima s kojima se ja ne razgovaram a oni bi tako rado, pružit priliku da bar zeru proćaskaju i kažu zeru onoga šta ih tišti.

Moga san i bit nako zeru romantičan, tajnovit mističan, pisat krasne komentare, u kojima skroz razumin nježne titraje vaših duša, pa ka ono jedared zaljubit pola bloga u sebe, da se namigušice osjete još jednom živima.

Svašta san ja moga, baš svašta.

Nego kako ste vi meni.
- 16:37 - Komentari (6) - Isprintaj - #
05.10.2022., srijeda
Supertalenti

ovih dana sve je vrvilo supertalentima

moremo krenuti s našim gradonačelnikom, po vokaciji kretenom, izabranim od biračkog tijela sastavljenog od Srba, Jugoslovena, ljevičara, pripadnika homoseksualne zajednice, ljubitelja Olje i Noleta, korisnika nacionaliziranih stanova, i idiota

krele je uspostavio novi sustav gospodarenja otpadom, a vrićica nema za kupit, niko ga ne jebe dva posto, kontejneri su puni raznobojnih vrićica i paru ka da je neko okrečenu gej klupicu metio unutra

nakon sociološkog eksperimentakad su Srbi, Jugosloveni, ljevičari, pripadnici homoseksualne zajednice, ljubitelji Olje i Noleta, korisnici nacionaliziranih stanova, i idioti, na vlast doveli Milana Bandića, te sociološkog eksperimenta kad su ti isti doveli na vlast platformu Muzemo, koja je nakon šta je okrečila gej klupu, smislila genijalan plan kako poskupit neku uslugu i motivirat kretene da im aplaudiraju, nameće se zaključak da u prestolnici neće bit sreće dok se Srbima, Jugoslovenima, ljevičarima, pripadnicima homoseksualne zajednice, ljubiteljima Olje i Noleta, korisnicima nacionaliziranih stanova, i idiotima ne zabrani glasovanje na izborima

nije aktualni gradonačelnik jedini supertalent, tu je i precjednik države po vokaciji notorna budaletina, na kojeg se anemični dezerter, ovom diplomatskom akcijom u Bosni izasra ka niko nikad prije na nikoga

obzirom da je precjednika izabralo isto biračko tijelo kao i Milana Bandića 365, i aktualnog nam gradonačelnika, to je još jedan razlog da im se zabrani glasovanje

u Bosni su bili izbori

tamo je supertalent Bakir Izmetbegović, raspoređiva glasove muslimana između sebe i Željka Komšića, zvanog Sejdu, inače po vokaciji zadnjeg šljama, pa je popušio izbore, glupoj poturici se vratilo to što je na sve načine htio zajebat Hrvate, šurujući s Komšićem zvanim Sejdo, Martinom Mlinarević, i sličnim medicinskim otpadom.

Podršku Sejdi i ostalima je dao i splitski gradonačelnik, po vokaciji raspjevani ustaša, i čelnik stranke ustrojene po modelu šiptarske pekare.

Uvijek se to nekako svcede na istu priču, kako ne možeš nać Srbina koji bi rekao da je bilo nedopustivo to što su oružjem krenuli na nas, tako ne možeš naći ni muslimana koji bi rekao da Hrvati moraju imati ista prava ko i oni, a svi se i Srbi i Muslimani pretrgoše od ljubavi prema bratstvu i jedinstvu, toleranciji i pravima pliskavica, poserem im se na karakter, bratstvo i jedinstvo i toleranciju i jednima i drugima a posebno Jugoslovenima.

U prijateljskoj i nesvrstanoj Italiji su isto bili izbori, na kojima je pobijedila neka desničarka koja je nekad nešto prisvajala Istru i Dalmaciju, šta je nemilo uznemirilo Srbe Jugoslovene, i nedepilirane skojevke, koji su za vrijeme jugoslovenske okupacije gromoglasno šutjeli, a sad su se usrali od neke očajne kućanice koja laprda bez veze

inače da nas Italija krene okupirat idući dan bi pekli janje isprid katedrale svetog Petra, iako bi poslali samo dvi veteranske brigade, pod zapovjedništvom Mire Bulja zvanog Panj, koji ima značajno veće borbeno iskustvi nego ministar obrane, po vokaciji kreten, i ona našmrkana budaletina od predsjednika zajedno


onaj drugi blog sam zatvorio, nije se ništa dogodilo, samo je to poglavlje završilo, nekoliko turbulentnih godina u kojima se dogodilo dovoljno toga dobrog i lošega za cijeli jedan život, možda i više njih

na koncu kad se sve zbroji i oduzme to razdoblje, tih nekoliko godina je bilo obilježeno ljubavlju, jer i oni najbolniji, nenadoknadivi gubitci su vezani isključivo za one koje volimo, jer i kad nekoga više nema, ljubav ostaje dok smo mi tu

i za kraj nešto o odnosu uredništva koje ne postoji, i nedepilirane administratorice, sedamnaest godina blogovanja, preko osamdeset postova, i nikad blog tjedna, nečuveno zar ne

- 16:02 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>