< veljača, 2024 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Travanj 2024 (19)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
25.02.2024., nedjelja
O biserima i svinjčadi

Po najnovijim rezultatima istraživanja raspoloženja birača, najveći postotak istih želi da premijer ostane anemični.

Sljedećih troje kandidata koji imaju najbolje rezultate poslije njega, Sandra Benčić, Ivan Penava, i Peđa Grbin zajedno imaju nešto manje postotaka nego anemični.

Ono što je najzanimljivije ovo troje izazivača niti u vlastitim strankama ne uživaju povjerenje niti polovice vlastitih stranačkih platformskih i partijskih drugova.

Blog tjedna je Sarah be, koja je tu neslućenu priliku koju joj je pružila inatljiva administratorica koja je nakon što je demonstrirala raskoš vlastitog manjka inteligencije, postavila Sarah za kaznu.

Draga Sarah be, je pak pokazala zavidan nivo empatije, socijalne emocionalne i svake druge inteligencije, i prije svega ljudskosti.

Tako je naša draga Sarah be svima koji su to htjeli pružila prigodu da nešto nauče, i bez straha prosula bisere pred svinje, jer u protivnom ne bi znali niti da postoji, biserje naravno.

Jučer se u Zagrebu podržavalo Ukrajinu.
Tek sada kad bi netko htio mogli bi razgovarati o veličini naše pobjede, nad Srbima i Jugoslovenima.

Prije tridesetak godina mi nismo imali pomoć kakvu ima Ukrajina, još su nam oni koji su u Saboru glasali protiv pomoći Ukrajini, kao i roditelji onih koji su glasali protiv pomoći Ukrajini, bili protiv neovisnosti Hrvatske.

Još su neki veleizdajnici oružje teritorijalne obrane, iako su već bili izgubili izbore, predali JNA koja ga je proslijedila Četnicima.

Ipak na veliku žalost onih koji su se nadali da će pobijediti njihovi, nekako smo dobili taj rat iako su šanse bile nikakve.

Nadajmo se da će u konačnici i Ukrajinci dobiti taj njihov rat, i zbog njih i zbog Rusa, iako svjedoci smo da našim komšijama činjenica da su izgubili sve ratove i nije previše koristila da postanu normalniji.

- 09:28 - Komentari (32) - Isprintaj - #
23.02.2024., petak
brazilska depilacija

da je recimo Miro Škoro ili ne daj Bože Tonson, koristio osobe niskog rasta, i pjevačicu smanjene inteligencije za promociju vlastitog kretenizma, kao olinjali pseudo rokeri, vascela civilno društvena scena bi se digla na zadnje noge

kolega Kvisko bi nam iscrpno objašnjavao zašto to nije primjereno, a Danka Derifaj i Maja Sever bi zavapile Bože ima li te ?

Ovako ništa, drugovi se mogu sprdat sa svime, to je dapače progresivno i poželjno, pa očekujemo da u idućem nastupu,, osobe niskog rasta guraju jedni drugima ruže u guzicu, a da se pjevačica smanjene inteligencije udara čekićem po glavi.

bila je nekakva rasprava u saboru, tema je u konačnici postala irelevantna, sva bijeda bitno smanjene inteligencije izabranih narodnih poslanika je došla do punog izražaja, bez iznimke su pokazali koliko su siromašni, intelektom, duhom i bilo kakvim sadržajem, i potvrdili da su nam kao takvi potpuno nepotrebni, te da bi bilo bolje da se mjesto u saboru osvaja na lutriji, ili na natjecanju u potezanju konopa

bilo koja metoda ma kako blesava bila teško bi iznjedrila ovako bijedan rezultat kao parlamentarni izbori

inače osim olinjalih pseudo rokera, na nacionalnom glazbenom nadmetanju nastupila je cijela skupina ljudi koji s pjevanjem imaju veze ko ja s brazilskom depilacijom




- 16:06 - Komentari (19) - Isprintaj - #
22.02.2024., četvrtak
kako je Regoč vidio plamteću vadžajnu

danas ćemo se zeru obrazovat

učit ćemo o Argentini

Argentina je velika zemlja ravno 49 puta veća od Hrvatske, i s 45 milijuna stanovnika skoro 12 puta brojnija od nas

Argentina je nekad bila i bogata zemlja, jedna od najbogatijih na svijetu

danas u Argentini skoro 60 posto stanovnika živi u siromaštvu

vaš zadatak je da istražite zašto je jedna tako bogata zemlja došla na rub siromaštva

inače kakve su vam navike

koliko učite

znate li više o Argentini, ili o Aleksandri Prijović

bivša kandidatkinja za predsjednicu vrhovnog suda, prije aktualnoga krele, Zlata Đurđević je složila frku oko prikaza pulsirajuće vadžajne u udžbeniku za šesti razred

po njenom mišljenju je pišo puno ljepše prikazan nego pulsirajuća vadžajna, koja u stvari uopće nije prikazana, što je naravno djelo katolibanskih mračnih sila i atak na ženu kao takvu

frka se nije baš nešto naročito primila

pa eto da vas pitamo

kako bi vi prikazivali pulsirajuću vadžajnu učenicima šestog razreda
i čija bi vadžajna bila najpogodnija za prikazivanje

mogli bi to imat u anketi


- 16:41 - Komentari (9) - Isprintaj - #
21.02.2024., srijeda
Tessa

Eno se po Dalmaciji još održavaju dočeci za svjetske prvake, a osoba bitno smanjene inteligencije na poziciji gradonačelnika glavnog grada i dalje daje glupasta i nesuvisla obrazloženja zašto ih i grad Zagreb nije dočekao.

Mnogi kalkuliraju danas da su se notorni Jugosloveni iz platforme možemo prepali hrvatskih zastava koje bi se pojavile na dočeku.

Ja pak mislim da se radi o tipičnom manjku inteligencije.

Naime zar itko iole inteligentan dopustio sebi da organizira prosvjed protiv političkih oponenata, a onda ko zadnji idiot ne organizirao doček svjetskim prvacima, i skrenuo pažnju s relativno uspješnog prosvjeda na vlastitu neinteligenciju.

Na žalost to su karakteristike hrvatske lijevo orijentirane političke scene, nacionalnost, zadojenost zločinačkim ideologijama, sklonost šibicarenju i kokošarenju, i evidentan manjak inteligencije.

Nastasja Kinski, žena koju je gotivio svaki onaj ko je držao do sebe, zatražila je da se zauvijek zabrane scene u kojima je snimana gola kad joj je bilo petnaest godina.
U nekom malo normalnijem svijetu takve scene se ne bi ni snimale, ne bi se tijela djevojčica izlagala bolesnicima, a sve pod geslom propagiranja seksualnih sloboda.

Inače kojekakve slobode nas neminovno vode sumraku civilizacije koja će tako presuditi sama sebi, ukoliko se ne nađe neki Rumi, Meša, Albert ili Nikola Tesla koji će izbaciti citat, da samo ljudska glupost može biti bezgranična, ne i proklamirane idiotarija zvane slobodama.
- 18:54 - Komentari (10) - Isprintaj - #
20.02.2024., utorak
idi i ne budi ljude

umro je pjesnik

samozatajan neki koji se nije volio isticati u javnosti
čak bi se moglo reći da je zazirao od svjetine, nagrada, i književnih kružoka

vidi se i kod nas na blogu, koliko se malo rodbine i prijatelja oprostilo od pjesnika

meni je baš zanimljiva politička scena u Hrvata

anemični dezerter je vrlo lukavo povukao zločinačku u lijevo, što inauguiriranjem Stambolske, što ćaskanjem s Jelenom Veljačom, što kao beton tvrdom koalicijom sa strankom osuđenog ratnog zločinca

to pomicanje u lijevo je dezorijentiranu ljevicu odnosno esdepe, gurnulo još ljevije u arhaično besmisleni politički prostor

istovremeno je na desnom krilu otvorio prostor koji popunjavaju bivši članovi i simpatizeri zločinačke koji mogu na vlast samo ako im anemični pruži ruku

Rusi su ubili nekog političara, nekad je tako bilo i kod nas one koji su mislili drugačije se ubijalo

portali su preplavljeni idiotima koji su oduševljeni tim ubojstvom

takvih idiota ima i kod nas na blogu, sjećate li se to su oni kojima ste davali pravo na drugačije mišljenje

da ne bi bilo zablude, pa da ne moramo zvati kviska kao eksperta za vrijeđanje termin idiot koristim isključivo za vrijeđanje, i svi koji se prepoznaju mogu se amantalno uvrijediti


ako se kojim slučajem osjećate loše jer ste eto bili glupasti i ćaskali s ljudima koji su oduševljeni ubojstvima, nemojte, samo priznajte pogrešku i ne griješite više

dobro bi bilo da u budućnosti pogledate i što rade pametniji od vas, kako se ne bi nepotrebno blamirali


- 14:49 - Komentari (14) - Isprintaj - #
19.02.2024., ponedjeljak
nit stida, ni srama

Više se nitko ne pita hoće li Rusi napast Europu.

Sad je pitanje gdje će napasti i kada, tako da se ozbiljne države spremaju za obranu, a gej friendly vlade se snebivaju.

U svjetlu toga bi trebalo pitati za zdravlje budaletine koje su laprdale kako to s Ukrajinom nije naš problem, kako se ne trebamo miješati a posebno lumene koji su za sve krivili Nato i Ameriku.

Bez pomoći Amerike, zbog gej friendly idiota na pozicijama Europskih vladara, Europa će kapitulirati za tri tjedna, pa bi trebalo pitati za zdravlje i idiote koji su se snebivali jer smo mi onomad glasali kao Amerikanci i Izraelci, a nismo podržali Ruske frendiće iz Hamasa.

Najistaknutiji predstavnici takvih idiota u Htvatskoj skupili su se neki dan na trgu Svetog Marka.

Dobro dobro nisu bili svi, ljubitelji barba Putina i viđeniji antivakseri su izostali, oni će imati svoj zaseban dernek, a i kreten s Pantovčaka im je falio.

Bilo bi lijepo da se i vi antifašisti, antivakseri, ateisti, i anarhisti s bloga skupite u jednu kolonu i viknete Vilime povedi nas.


Znam reći ćete da je to sve skupa nevažno, a bili ste spremni sve one koji su tvrdili da će se dogoditi ovo što se sada događa, nazvati fašistima, homofobima, katolibanima, nacionalistima, mrziteljima svega progresivnog.

jel da da sam vam malo dosadan

jebiga, mogu vam ja to oprostiti, ali sigurno neću zaboraviti kako ste se skupljali po blogićima ćaskali i pljuvali po dragom kolegi Freshu

znam ja i da vam nije neugodno zbog toga, neki od vas su toliko potkapacitirani i jednostavno glupi, da im je sram nepoznat pojam, glupani se ničega ne srame

Svjetskim prvacima nije organiziran doček u Zagrebu, valjda se gradska uprava istrošila na anacionalni dernek parazita koji bi htjeli osvojiti vlast u Hrvatskoj, s komunističkim simbolima bez i jedne hrvatske zastave, a ja sam sto posto siguran da se nitko neće sramiti zbog toga, jer.......



- 11:35 - Komentari (12) - Isprintaj - #
17.02.2024., subota
Fantomi u operama

Vrlo često se na najmilijem nam blogiću provlači teza kako su grozni oni koji nameću svoj svjetonazor.

Obzirom da je nametanje bilo čega nešto grozno, sad ćemo imati vježbu nenametanja svog svjetonazora.

Ka prvo ćemo utvrdit šta je svjetonazor.

Jesmo li utvrdili.

Nismo.

Ajmo dalje.

Ajmo utvrdit šta je nametanje.

Jesmo li utvrdili šta je nametanje.

Nismo.

Eto kako jedna floskula, potpuno isprazna, može prouzročit nevolje u raju.

Bio je prosvjed u Zagrebu, došlo je dosta ljudi, iz Splita su išla dva busa, a onda je popodne došlo još pet tisuća gledat Hajduka, da su dali besplatne busove za gledat Hajduka bili bi napunili Maksimir.

Malo san, bacija oko šta pričaju govornici, ali san brzo uteka da me ne pretvore u najvećeg fana Andreja Plenkovića.

Užasno je željeti da krkani i lopine iz adezea ostanu na vlasti ali zamisliti današnje organizatore prosvjeda na vlasti je kudikamo užasnije.

Samo se još triba pojavit Kolakušić pa bi freak show bio kompletan.

Ali da se mi vratimo nametanju svjetonazora.

Zanima me jeste li ga vi iskusili, je li vam iko nametao svjetonazor, koje su tehnike nametanja korištene, jeste li vi možda nekome nametali svjetonazor ili ste svjedočili nametanju svjetonazora od strane nekoga nekome.

Događa li se stvarno nešto što ja ne vidim.

Ili imamo još jedan slučaj fantomske ugroženosti
- 19:35 - Komentari (12) - Isprintaj - #
13.02.2024., utorak
nedjelja, prokleta nedjelja

Prije četiri godine smo imali izbore, na kojima je nesposobna i korumpirana oporba htjela pobijediti korumpirani adeze.

Koliko su nesposobni bili pokazatelj je bilo to što su kampanju protiv korumpiranog adezea vodili objektivni i profesijonalni nounari.

Danas četiri godine kasnije, ponovo nam se spremaju izbori, ponovo objektivni i profesijonalni nounari vode kampanju protiv korumpiranog adezeja, a oporba je gora nego ikad prije, bezlična skupina kokošara, poslovično nesposobnih i ideološki zadojenih osoba upitne inteligencije.

Nekako bi u državi u kojoj članovi vladajuće stranke grcaju u lopovluku i aferama, što stvarnim što isfabriciranim od strane objektivnih i profesijonalnih nounara, sve trebalo biti jednostavno.

Ali avaj većina građana će opet glasati za korumpirane lopove jer su ovi drugi gori, bezlični likovi megalomani bez pokrića, koji izbore namjeravaju dobit besplatnim busevima i sendvićom od mortadele, u maniri komšije Aleksandra.

Inače stanje u državi je redovno, jedino što ima puno više love pa anemični dezerter dijeli šakom i kapom, umirovljenicima i ostalim sisačima proračuna, koji bi svi trebali nosati okolo u novčaniku sliku anemičnog dezertera jer im niko nikada nije dao toliko love kao on.

Nevjerojatno je da će ipak gomila sisača proračuna glasati za ove druge jer su sisači proračuna vječito nezadovoljni paraziti upitne inteligencije, uvjereni da zaslužuju najviše samim svojim postojanjem.

Zato nam je servis građanima tako loš, od zdravstva, školstva, socijale, i ostalih sisača proračuna, jer se odlaskom onih koji su nešto znali, i htjeli raditi, negativnom selekcijom pretvorio u nekompetentnu pohlepnu masu potkapacitiranih likova, luzera uvjerenih da je netko drugi kriv što su oni u kurcu, koji će eto glasati za one druge da bi se osvetili već nekome.

javili su se hrvatski poduzetnici, eno ih kmeče da im se dopusti da rade nedjeljom, i to oni sami ne i djelatnici

država bi morala imati razumijevanja i svima koji su i ranije radili nedjeljom umjesto svojih djelatnika, dopustiti da rade a ja se evo dragovoljno javljam da im pomognem bez naknade, onima pak koji su se tek sada sjetili da bi mogli u životu nešto raditi, odma poslat poreznu i inspekciju rada, da malo pogledaju o čemu se tu radi

inače što se tiče te nedjelje, javlja se talog lijevo orijentirane " intelektualne elite" jugoslovenske provenijencije, od kojih niko naravno ne radi nedjeljom uznemiren katoličkim utjecajem na prodavačice, koje se nedjeljom otimaju iz shopping centara i prisilno odvode na misu
- 10:23 - Komentari (18) - Isprintaj - #
11.02.2024., nedjelja
Ko pod drugim jamu kopa antifašista je

Premijerka prijateljske i nesvrstane Italije izjavila je da je sramotna šutnja o zločinima koje su uradili Titovi partizani, kad su osvajali hrvatske teritorije koje je Italiji poklonio srbijanski kralj.

E sad ako pitate nekog antifašistu ili kojeg od vrhunskih intelektualaca ili filozofa o ničemu, oni će vam odma reć da su te teritorije poklonile ustaše, što apsolutno nije istina, ustaše su na ono što je prethodno poklonio srbijanski kralj, nadodali još ponešto.

Dalje svaki antifašista, vrhunski intelektualac, i filozof o ničemu, će vam reći da je ubijanje talijanskih fašista i njihovo bacanje u jame, kao i progon talijanskog življa, i nekih Hrvata bilo opravdano i spada u svijetle tekovine narodnooslobodilačke borbe.

Međutim ako diskusiju prebacite sa talijanske fašističke okupacije, na onu nedavnu srbijansko jugoslovensku okupaciju, kod naših antifašista se stubokom mijenja raspoloženje pa iako nije bilo masovnog ubijanja ni bacanja u jame, a i progon je bio drugačijeg karaktera, svaki antifašista, vrhunski intelektualac i filozof o ničemu će taj čas naći zločinačke nakane u samom korijenu ove njima nepodnošljive države, za razliku od nikad prežaljene.

Dakle da zaključimo antifašisti, vrhunski intelektualci i filozofi o ničemu, su kvarni licemjeri dvostrukih mjerila ovisno o tome radi li se o talijanskom, ili srbijansko Jugoslovenskom fašizmu.



- 18:42 - Komentari (9) - Isprintaj - #
09.02.2024., petak
Dignitet naš svagdanji

sklonost naše opozicije prema totalitarizmu ne treba čuditi

lijeva oporba predvođena vrhovnim komandantom Šamilom, ishodište nalazi u komunističkom a desna u fašističkom totalitarizmu

zato bi oni eto s lakoćom suspendirali ustav, ljudska prava onih koji ne misle isto kao oni, sudili bi bez suda, te bili krvnici izvršitelji

ko da vidim ujedinjene Mirelu Ahmetović i Nikolu Grmoju kako nekom neistomišljeniku čupaju srce ko Bruce Lee kravi


najveći problem s našom opozicijom bilo kojeg predznaka je što su oni kolektivno opsjednuti adezeom, i poistovjećuju adeze s Hrvatskom, i u svakom trenutku su spremni naškoditi Hrvatskoj samo da bi naškodili adezeu, to nas je i do sada skupo koštalo, pa smo i u EU ušli sa značajnim zakašnjenjem zbog tužakanja naših levičara i pogotovo najdraže nacijonalne manjine, pa eto njima možete zahvaliti što vam plaća nije dvije tisuće ojra

danas su opet štrajkali profesori, valjda opet za dignitet struke

meni bi da sam profesor ono bilo mučno gledati, nepismene transparente, ekipu na pozornici koja izgleda luđe nego ona vrištalica s dočeka vatrenih, neki opskurni likovi kojima je sastavljanje rečenice evidentan problem, ukratko pre strašno ali nema veze sve za dignitet struke

podrška prosvjetarima je značajno pala, ne zbog toga jer ono što traže nije opravdano nego zbog debila koji se na tim prosvjedima krevelje, i vječnih sindikalnih predstavnika koji su normalnim građanima odvratni

mogli bi zaključiti da je dignitet struke nepovratno izgubljen i da su za to odgovorni oni koji su ga izgubili

Inače ja sam za to da se svima pa i profesorima podignu plaće jer love ima i bit će je sve više, što god moja draga Annaboni mislila o ekonomskim uspjesima Plenkovićeve vlade, razumijem ja nju ona pati za onima uspješnijima





- 19:54 - Komentari (8) - Isprintaj - #
08.02.2024., četvrtak
Piši, piši miiii

Zadnjih se dana svjetina naslađivala citajući privatnu prepisku dvoje ljudi u kojima je najskandaloznije i svjetini najzanimljivije bilo da se jedno od njih dvoje obraća s radosti, o drugo onome drugome s lipa.

Zanimljivoje da se niko nije sjetio da je objavljivanje privatne prepiske kazneno djelo, valjda zato jer je dilanje prepiske orkestrirao homofob, seksista, i. Šovinista s Pantovčaka.

I šta ćemo sad, kad neki ostavljeni jebac, objavi prepisku s bivšom ljubavnicom, oće li se onda javit Rade Borić, i Peđa odvojeni život, i reć kako to nije u redu, ili će se kad muž ubije ženu preljubnicu, zbog objavljenih poruka, javit gospođa Puljak ili Ivana Kekin, i reć kako je to bilo nedopustivo.

Ili recimo da naš blogi objavi mailove svih koji su se žalili na kolegu Fresha.

Ali sto svjetina zna, ništa zato i je svjetina.

Inače bilo je šokantno ovih dana kad su premijer i jataci izvršili atak na demokraciju pa su forsirali volju većine, umjesto da su ispunjavali zelje Sandre od diplome i vrhunskih intelektualaca Raspudića i Seljaka.

Nečuveno zar ne.
- 19:01 - Komentari (10) - Isprintaj - #
07.02.2024., srijeda
Od rođendana pa do rođendana

danas mi je rođendan

prvo bi zahvalio Sarahbe i Annaboni koji su se sjetile

sjećate li se kako sam nekad prije po mjesec i više dana maltretirao skojevce svojim rođendanom i pripremama za proslavu istoga

vrijeme je nekako pobjeglo, iako se ja osjećam bolje nego prije desetak godina, napravio sam neke dobre stvari za vlastito zdravlje, i još bolje za mentalnu stabilnost, pa ipak to ne mijenja činjenicu da sam se opasno približio onom okruglom s kojim počinje starost

nemam problema s tim, nisam se pretvorio u starčeka koji vlastiti strah od smrti projiciraju na sve oko sebe pa su zabrinuti za mlade, zabrinuti za planetu, obuzeti općim beznađem

ja sam mislim realan, planeta će još dugo, dugo biti ovdje, mlade će i dalje bolit ona stvar za koješta, jer mladi se ne boje smrti, osim likuša ko Greta spasiteljica vaseljene, i sve to prenemaganje starčadi ih nekako ne zanima

Ja vjerujem u mlade, nekad ih ne razumijem, nekad me nedostatak bilo kakvog interesa kod njih izbacuje iz takta, nekad me zapanji količina neznanja i manjak opce kulture, ali ja vjerujem u njih, kao sto smo mi bili
Bolji od svojih roditelja, a bili smo, tako su i oni bolji od nas, samo mi to ne želimo priznati.

Uglavnom današnji zadatak je bio spriječiti striku, i Doru da pojedu rozi sladoled, koji je rezerviran samo za Juditu i didu, inače ako niste znali otok na kojem se nalazi samo svjetionik se zove sveti dida.

- 21:09 - Komentari (17) - Isprintaj - #
06.02.2024., utorak
Nemoj da ideš mojom ulicom

Ravnatelj gimnazije u Regensburgu je poslao pismo roditeljima da paze na svoje kćeri, koje više nisu sigurne na putu do škole.

Odma su se naravno na zadnje noge digli bolesnici iz nevladinih udruga pogotovo zato jer se radi o katoličkoj gimnaziji.

Međutim policija je stala na stranu ravnatelja i potvrdila da djevojčice više nisu sigurne na ulicama njihovog grada zbog velikog broja kaznenih djela, koji su počinitelji uglavnom iz Tunisa.

U prijateljskoj i nesvrstanoj Italiji, sedmorica mladih Egipćana su grupni silovala trinaestogodišnju djevojčicu.

Inače ni u Egiptu, ni u Tunisu nema rata, ni gladi, niti su na vlasti neki totalitarni režimi.

Za navedena zlodjela koja su se dogodila, i ona koja će se tek dogoditi, nisu krive djevojčice, a i Tunižani i Egipćani rade ono što Tunižani i Egipćani rade.

Za zlodjela su krivi oni koji tvrde da je ilegalni ulazak Egipćana, Tunizana i ostalih, nekakvo ljudsko pravo.

Kad se sada sjetimo onih burnih rasprava po blogu, davne 2015. Godine, ima li neko kome je neugodno radi budalaština koje su onda pisali.

Šta mislite kako je mene Josipa zvala u porukama.

Mogla bi administratorica napravit anketu na tu temu
- 17:57 - Komentari (14) - Isprintaj - #
04.02.2024., nedjelja
To fuck or not to fuck

Eto preživjeli smo i te neradne nedjelje u dućanima, što znači da smo u stanju i najveće kataklizme otrpit.

Braćo i sestre kad su mužovi mogli istrpit, vlastite žene, i žene vlastitu dicu brez da odu u shopping centar, sve se more istrpit.

Priča se da su neke obitelji čak otišle na ručak kod mužovih roditelja šta je ravno senzacijonalnom potpisu Josipa Brekala za Ajduk.

Dakle naravoučenje je da su svi oni koji su govorili da će bit masovnih otkaza i da će dućani propast, ništa drugo nego lažovi, a oni koji su govorili da se sve to radi zbog crkve idioti, ali to smo znali i ranije.

Inače Austrijanac i Francuz, su napali ljude koji svake prve subote u mjesecu mole na trgu Bana Jelačića, pa ih je policija privela, sad mene to muči, tribalo bi proučit taj medicinski fenomen da Austrijancima i Francuzima toliko smetaju ljudi koji mole.
Otkud taj Austrijanac i Francuz uopće na trgu, ko ih je zvao, ima li i kod nas ljudi sklonih napadanju drugih ljudi zato jer se mole, pa da i njih psihijatri zeru prouče.

U Splitu je incident napravila psihički bolesna egzibicionistica, kojoj objektivni i profesijonalni mediji, nacijonalne manjine i homoseksualna zajednica, te neki idioti tepaju da je umjetnica, što je načisto osupnulo glazbenu umjetnicu, inače nositeljicu glavne uloge u najgledanijem filmu u Hrvatskoj povijesti, koja je ljudima koji se mole poručila da nju neće jebat.

U stvari mogli bi organizirat akciju na blogu u kojoj će blogerice moć iskazat svoj stav o tome da ih ljudi koji mole jebu ili ne.


- 15:27 - Komentari (8) - Isprintaj - #
03.02.2024., subota
Ta divna stvorenja

Četrnaestogodišnji dječak je tabletama koje mu je nabavio stric trovao vlastitu majku, a kad je nije uspio otrovati onda su njegov otac i njegova devetnaestogodišnja ljubavnica ubili njegovu majku.

Ma zajebajen se, četrnaestogodišnji dječak to nikad ne bi napravio, niti bi mu stric nabavljao tablete.

Priča ide ovako

Četenaestogodišnja djevojčica je tabletama koje joj je nabavljala tetka pokušala otrovati oca
Kada to nije uspila njena tridesetdvogodišnja majka je sa svojim devetnaestogodišnjim jebačem ubila njenog oca.

Vrhovni komandant, inače jatak udbaških ubojica koje su organizirale ubojstva Hrvata po svijetu za račun Jugoslovenskog totalitarnog režima, javio se po pitanju odabira novog državnog odvjetnika, kojem zamjera što je Mamićev jaran.

Ne znam kako vama ali meni svaki put kad vrhovni komandant, inače po vokaciji dezerter, sklon kokošarenju krene branit Hrvatsku, dođe da vrisnem nemoj Zoka majke ti.
- 20:40 - Komentari (19) - Isprintaj - #
Maslački i maćuhice

Svizac Phil je prognozirao da dolazi proljeće.
Bilo bi to super jer onda nevine blogerice pišu pismice o rascvalim jabukama, livadama iz snova, maćuhicama maslačkima, čelama u žlici čaja i tako tome.

Zajeb je jedino šta je svizac Phil notorni ljevičar nema veze sa stvarnosti nego živi u nekim svojim deluzijama.

Kaže cijenjeni bloger vjetar iz pjesme Zaustavi se vjetre da se najvjerojatnije ne bi složili oko toga ko je kriv što bi Europa kapitulirala brže nego pod Hitlerom.

Naravno da se ne bi složili, što se uopće imamo slagati, dok Rusiju vode bivši kagebeovci, Amerikom upravljaju tajne službe i Pentagon, Europama su vladali gej friendly ljubitelji pliskavica, koji se ne mogu odlučiti jesu li žene ili samo imaju žene u sebi.

Uostalom zar nas povijest ne uči da svaki put kad Europe zapadnu u vlastitu sklonost dekadenciji i pederastiji, naiđe neki Hanibal, Atila ili Adolf, da ih nauči pameti.

Dakle svizac Phil kao i svi notorni ljevičari točno predvidi nešto jednom u sedam godina, iako bi postotak točnosti trebao biti pedeset posto, život u deluzijama ga eto smanjuje na svega petnaest posto.

Ipak proljeće će u svakom slučaju doći, i bit će maćuhica i maslačaka, ja u ponedjeljak moram odrezati voćnjak na poslu, da mi se da zajebavat sa mećanjem slika uslika bi vam i rascvjetanu jabuku.

Ja sam inače ponosni učenik bivše splitske realke, imao sam tu sreću da me u onom Šuvarovom sustavu dopala tako kvalitetna škola, a kad je nešto jednom kvalitetno ostaje kvalitetno valjda za uvijek.

Danas u bivšoj realci koja je opet gimnazija predaju neki moji školski kolege i kolegice, na koje sam eto baš ponosan.

Inače svi ste mogli vidjeti da su profesori te moje bivše škole, svojim učenicima maturantima, koji su inače vrlo uspješni, na maturalnoj zabavi priredili iznenađenje, koje pokazuje da je sve do čovjeka, pa ne čudi da u bivšoj realci učenici ne tuku profesore.



- 09:49 - Komentari (8) - Isprintaj - #
02.02.2024., petak
Sve bi Seke ljubile mornare

Sedamdeset pet posTo građana je po najnovijim anketama za uvođenje nekog vida obavezNog vojnog roka.
Protiv Su kao što već znate pripadnici najdraže nam nacionalne manjine, apologeti fantomske nepostojeće države, homoseksualna zajednica, wannabe kazališni kritičari, i udruga zapjenjenih majki.

Naravno i ja sam protiv, naročito onog obaveznog dijela, ja sam uvijek za slobodu izbora, pa bi ostavio mogućnost svima onima koji ne žele u mornare, da plate recimo dvadeset posto od mjesečnih primanja i da se od te love financira opremanje i obuka onih koji žele u mornare, mislim da bi to bilo pošteno i da bi svak ima mogućnost izbora.

Čak bi ostavio mogućnost i zapjenjenim majkama da dignu kredit, plate za svoje čedo i kažu mu nisam ja tebe rodila da ideš u mornare.

Eto kao što vidite uvijek postoji rješenje za sve probleme, zove se zapjenjene majke, one bi toliko kredita podigle da bi mogli uvesti kineske nindže, islamske teroriste, iranske dronove, japanske samuraje i još koješta da nas brane od sviju zala.

Vjerojatno je kad smo zadnji put raspravljali o tome osamdeset posto građana bilo protiv vojnog roka, barem kod nas na blogu su skoro svi od vrhunskih intelektualaca, preko filozofa o ničemu do predstavnika homoseksualne zajednice i obožavatelja propale tvorevine, pa sve do wannabe glazbenih kritičara bili protiv, uključujuci i nevine blogerice.

Dakle možemo zaključiti da su građani vrlo prevrtljivi, i da su oni koji nešto tvrde i ostanu deset godina postojani kano klisurine , dok se ne dokaže da su u pravu rijetka dragocjenost koju treba čuvati kao bratstvo i jedinstvo.



- 10:49 - Komentari (16) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>