< ožujak, 2024 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Travanj 2024 (19)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
31.03.2024., nedjelja
Vrime od nedilje

Obzirom da nismo imali ajfone, i plejstejšne, nama je kad smo bili dica od presudne važnosti bilo ko će prvi obuć kratke gaće.
Obično bi se to ritualno oblačenje kratkih gaća događalo blagdanom ili praznikom, jer bilo je totalno bez veze kratke gaće oblačit običnim danom.

Nerijetko bi se skidanje u kratke gaće događalo baš za Uskrs, pa bi mater mene i brata obukla u istu robu, šta je nas užasno nerviralo, a baba bi pripremila košaru za blagoslov, pa bi mi zajedno s drugom dicom, svaki sa svojom košarom jer bi se oko zajedničke odma potukli, u koloni klipsali do crkve, uz sva prigodna keveljenja, svađe i zadirkivanja putem.

Te godine Uskrs je bio drugačiji, odrasli su bili zamišljeni, baba tužna, jer je morala ić na neke preglede, stari nekako cili smušen.

Kad smo sili u auto, baba je rekla, nikad ti se ja sinko neću vratit svojoj kući, mater je mučala a stari je brisa suze dok je vozio.

Baba se nije vratila, na pregledima su joj našli neki tumor, i živila je još par miseci, a sljedećeg Uskrsa nas je dočekala prazna kuća i puno toga više nije bilo isto.

Ja san ka dite bija siguran da je baba u raju, jer je bila najispravnija osoba koju sam u životu sreo, cili život je živila po božjim pravilima, i ljubila bližnjeg svoga, osim one babe Sofije koja je bila kako je baba govorila prava napast.

I danas mislim da je baba u raju, ista onakva kakvu je pamtim, napokon sa svojim sinovima, koje je život razbaca na sve strane svita, i za kojima je toliko patila.

Mislim da su u raju i Kupus i Pinklec i Magleni, i Sjedokosi i Semper, i svi ostali, da piskaraju gori po tom nebeskom blogu.

Mislim da je u raju i moj stari, i seka.

Možda i nisam u pravu, možda kad umremo nema ničega, u konačnici nije ni važno, to je ionako do nas, na nama je da izaberemo oćemo li vjerovati u raj ili u ništavilo, a ja sam eto takav da biram raj, nekako ne bi one koje sam volio smještao u ništavilo.

Svima vama koji vjerujete želim Blagoslovljen i sretan Uskrs.
- 06:08 - Komentari (22) - Isprintaj - #
30.03.2024., subota
Jubilarni četristoti post

Baš mi je krivo što nemam pojma kada je godišnjica postanka nekog vašeg od majmuna, niti kad je Marxov rođendan, ni kada je prvi povjetarac zapuhao podno piramida, ali samo mi javite kada vi nešto slavite i ja ću se radovati s vama.
- 12:23 - Komentari (23) - Isprintaj - #
27.03.2024., srijeda
U skladu s očekivanjima

Baš mi je drago što osim kolege Mariana ima i drugih vrhunskih analitičara, koji u djelovanju vrhovnog komandanta i pobočnika vide nešto dobro.

Zasigurno će i ljubitelji svega progresivnog dati punu podršku, kolegi Marianu to je taj isti iskričavi intelektualni naboj.

Doduše i među prvoborcima tolerancije i suživota s pliskavicama ima onih koji se prave da se ništa ne događa, kobajagi ih sve to zamara i ne zanima, a u stvari su dovoljno inteligentni da baš i ne bi branili neobranjivo, u konačnici uvijek se može naknadno biti pametan.

Nekako mi je posebno odvratno kad Dalija Orešković, totalna bezveznjača, koja je morala biti kako vrhovni komandant kaže politička priležnica, kad se dokopala povjerenstva za sukob interesa, govori o okupiranim institucijama.

Niko ko Dalija, svojom nestručnošću nije naškodio institucijama, njenim odlukama, donesenim na silu komesarskim pristupom, povjerenstvo je izgubilo svaki smisao, jer je služilo uglavnom glupastoj samopromociji otužne narikače, ali eto barem se muž riješio zla.

Inače jedino stvarno važno je koliko se po platežnoj moći možemo približiti prosjeku EU, pa bi nas u biti trebao bolit penis hoće li pederi usvajati djecu, i hoće li sabor biti pokrovitelj na Bleiburgu, šta o svemu tome ima reći Severina, i šta oće ovi koji kleče po trgovima.


U stvari meni je malo neugodno gledati kolegu Mariana kako se koprca, i sramoti po enternetima, pa se pitam jesam li ja možda zbog netrpeljivosti prema ljevičarima pokušavao uljepšavat recimo Tomicu Karamarka, pa sam malo pogledao, i srećom nisam, toliko jadan nisam bio.

Ne sumnjam da će vrhunski analitičari i ljubitelji svega progresivnog naći neki razlog što podržavaju homofoba, mizogenog siledžiju, i šovinistu, oni su takva sorta.
- 18:44 - Komentari (18) - Isprintaj - #
23.03.2024., subota
Natikače

Prvo je izgledalo da će izbori biti za ili protiv Plenkovića, i izgledi su bili poprilično na strani protiv.

Onda se u izbore umiješao Milanović, pa je dilema postala Milanović ili Plenković, i izgledi su se promijenili.

Od tada Milanović sve radi da bi dilema bila za ili protiv Milanovića, pa je izgledno da će, iako su birači u Hrvatskoj bili u stanju dva puta birat Mesića, više puta Bandića, Tomaševića, i nevjerojatno ali istinito čak i Puljke, završit pobjedom hadezea.

Nema to više veze s svjetonazorima, opredjeljenjima ili bilo čime, to je postalo medicinsko pitanje, biti glasač Zorana Milanovića je dijagnoza.

Uostalom svjedočili smo i ovih dana kod nas na blogu patološkom i bešćutnom ponašanju simpatizera platformi i stranki okupljenih oko psihopate.

Baš bi volio ukoliko na blogu ima i jedna feministkinja ili neka druga borkinja za prava žena, da mi kaže što misli o ženama koje podržavaju vrhovnog komandanta Zoku, posebno o narikačama Orešković i Puljak,

- 19:26 - Komentari (29) - Isprintaj - #
21.03.2024., četvrtak
Jedno vrijeme sam se užasno bojao smrti, toliko da danima nisam spavao, u strahu da se ako zaspem neću probuditi.

Ne znam sjećate li se ali jedno vrijeme su najveći mislioci, viđeniji antivakseri, i branitelji digniteta bloga, od uže zagrebačke ekipe, bili uvjereni da su Fresh i Kupus jedna osoba, zanimljivo je da se ni jedan ni drugi nisu potrudili to demantirati.
Pouzdano znam da Freshu nije smetalo da ga smatraju Kupusom.

Odavno se već ne bojim smrti, ljubav koju dobijam od bližnjih izblijedila je sve strahove.

Imali smo ja Fresh i Kupus puno toga zajedničkog

Sarah nas je svojim čarolijama, i teenagerskim pogledom na stvarnost izluđivala, pa smo stalno imali potrebu natamburat nekoga da je ne povrijedi.

Klocki nam je taman dobro došla, jer svojoj dici više nismo tribali, a ona je bila idealna zamjenska kćer.

A Anči, to spada u onu kategoriju, Tuđi čovik nikad neće znati.

Kupus je od nas trojice bio najtolerantniji, bila mu je draga Julka, Dvi tri riči, i na neki poseban način Pozitivka, kojoj je uvijek bio podrška.

Zajebavati smo se na račun Freshove ljubomore zbog Kupusovog torza kojim je osvojio nevine blogerice, i bilo nam je dobro, baš dobro.

Mene osobno se najviše dojmila Kupusova tuga, bila je nekako plemenita, a ja sam se puno puta zapitao otkud mu snaga, nisam ga nikada ništa pitao, ali sam osjećao tu ranu koja ne zacjeljuje.

Kupus i Fresh se nisu slagali oko koječega, ali im je to i jednom i drugom bilo nevažno, pa se nikada nisu ni prepirali oko ničega.

Danas sam hodao po dvorištu u firmi, razmišljao sam kako trebam dječici sutra poslat paket, jer su postali već nestrpljivi, i onda me obuzela tuga, ona gusta tamno ljubičasta jer dragi Kupus neće nikada slati pakete, i dao bi ne znam što, da napiše da je sve ovo zajebancija, da je u stvari Šefika sakrila kabel.
- 20:04 - Komentari (16) - Isprintaj - #
19.03.2024., utorak
Dušu si razumi smokve i rogača
Ka svoj i naš život pristave si zida
Sutra će te odvest okle se ne vraća
A vrh stola prazna ostat će katrida


Fala ti na svakom slovu

- 19:25 - Komentari (22) - Isprintaj - #
šumari

Obzirom da je više od pedeset posto, ili više od milijun birača, pa bi se moglo očekivati i više od pedeset posto blogera, glasalo za Zorana Milanovića, bilo bi zanimljivo čuti vaše mišljenje o aktualnim događanjima.

Nekako mi je čudno da vas nakon svih ovih godina, politika baš toliko ne zanima, a tako ste s lakoćom one koji su upozoravali na psihopatu na poziciji vrhovnog komandanta, proglašavali fašistima.

Sada kada nas vrhovni komandant, vraća svojim ponašanjem i retorikom, u šumu odakle su izgmizali njegovi ideološki prethodnici i u građanskim stanovima naložili parkete, iako se kod njega radi o patologiji, a ne o ideologiji, bilo bi lijepo da osvijestimo, da psihopata nije postao vrhovni komandant sam od sebe.

Naime postoje skupine u društvu čiji su pripadnici od prvog do zadnjeg glasale za psihopatu, i koje bi trebale prihvatiti odgovornost za svoja djela, jer će nam u protivnom u nekoj drugoj prigodi izabrati još veću budalu.

Da sad ne nabrajamo te skupine da me se opet po ko zna koji put ne proglasi fašistom, homofobom, srbofobom, i šta ti ja znam čime, reći ću samo da za psihopatu nisu glasali ni svi Dalmatinci, ni svi heteroseksualci, ni sve brinete, ni navijači Istre.

Kad neka zajednica koliko god malobrojna ili mnogobrojna bila, glasa za jednu osobu, to ne spada u demokraciju, nego u devijaciju.

Da se podsjetimo iste te skupine birača su na vlast dovele još dvojicu superheroja, Milana Bandića, pa onda Tomicu nemožemo Tomaševića, i od Zagreba napravile čardak ni na nebu ni na zemlji.

Da zaključim svi vi koji ćete sutra glasati za Milanovića, i ekipu koju je on okupio oko sebe, tim činom ćete po ko zna koji put izraziti mržnju i prijezir prema zemlji u kojoj živite, i nema u tome ništa sporno, kako je neki dan rekao izbornik vaterpolske reprezentacije, mi smo svjesni da postoje neki koji ovu zemlju ne vole, kako oni koji ne vole ovu, tako i oni koji su toliko sjebani da ne bi volili ni jednu.

Glasajte za koga god hoćete, samo prestanite ljude koji vam kažu da glasate za psihopatu, izobličenog od mržnje nazivati fašistima.

Ako je razlog što glasate za psihopatu, to što mrzite adeze kao i on, žao mi je i nije vam razlog baš nešto, ne kradu oni ništa više ni manje od ostalih, oni samo imaju više prilika, a stara narodna kaže da prilika čini lopova, vi bi njih mrzili i da su najpošteniji na svijetu, jer su vas uvjerili da su oni Hrvatska, koju vi ne podnosite a da ni sami ne znate zašto, nećete ni saznati jer nije problem u njoj nego u vama.





- 08:54 - Komentari (8) - Isprintaj - #
16.03.2024., subota
Idu dani idu godine


Baš me veseli ovo predstojeće padanje maski.

Više sam vam dopizdio stalno upozoravajući da će doći trenutak kad će se ujediniti fašisti, antifašisti, ateisti, anarhisti, antivakseri, notorni Jugosloveni, homoseksualna zajednica, i kreteni.

Isto tako su mi mnogi predvođeni simpatičnim blogerom Marijanom zamjerili nabrajanje onih koji su svoj glas dali Milanoviću, pa su me nako usput proglašavali fašistom.

I tako, došao je taj trenutak, kad će se svi oni koji ne vole ovu zemlju, antifašisti, fašisti, pedri, lezbe, obožavatelji Đoleta i Noleta, oni koji tvrde da su Hrvati predvođeni adezeom i dr Vranjom, izazvali nevine Srbe da ih pobiju, antivakseri, oni koji tvrde da muškarac koji to jako želi može postati žena, feministkinje i kreteni, okupiti oko mizogenog, šoviniste, homofoba, i siledžije Zoke Milanovića.

Zoka će ih i ovdje kod nas na blogu, okupiti onako kako je to znao uraditi kolega Fresh, koji je kao krijesnica okupljao sve vrste raznih nakaza.

Bit će to zanimljivo za gledati, kako one koji će se javno eksponirati, tako i one koji će se pravit mrtvi ko zadnji šupčići, da ih ne bi ko vidio s debilima.

I šta da kažem, od srca vam želim da uvijek u životu dobijete baš ono što zaslužujete.

- 13:41 - Komentari (23) - Isprintaj - #
15.03.2024., petak
Amateri

Eto u zadnje vrime sam čita šta je napisala Sarah be, i tu i tamo još ponešto, nekako sam izgubio interes, i sad se i Sarah sticala, pa ne piše i ne da komentirat pa baš i ne znam što bi.

Svjetonazorske neistomišljenike je vrime toliko izblamiralo, da su postali neinteresantni ko blijeda fleka boje cimenta.

Čak mi se ni birače Zoke Milanovića ne da pitat za zdravlje, čemu, notorni Jugosloveni, antifašisti, antivakseri, anarhisti, ateisti i idioti će i opet glasat za njega.

Jebate da je Kolinda ili bilo koji adezeovac ovako nešto uradio, sve bi se dimilo, od mrzitelja lika i djela, zgroženost bi se širila vaseljenom ko detonacija A bombe, ovako se možemo osvjedočit koliki smradovi mogu biti svi od nedepiliranih skojevki do vrhunskih intelektualaca.

Bilo bi zanimljivo čuti nekoga od birača našmrkanog idiota da nam objasni ako je oduševljenje bar malo splasnulo, kako je zamišljeno da precjednik Zoka, kandidatu Zoki, kao relativnom pobjedniku izbora da mandat za sastavljanje vlade.

Jebate koji bi ti spektakularan doprinos demokraciji bio.



- 18:50 - Komentari (12) - Isprintaj - #
14.03.2024., četvrtak
Pozdravi je pozdravi

Prvo bi ovim putem pozdravio kolegu Kupusa vrhunskog blogera, i influencera.
Nekim blogericama se još tresu noge kad se situ raspojasanog Kupusa.

Sad kad smo to obavili moremo se posvetiti laprdanju o svemu i svačemu.

Čini li se vama reakcija vrhovnog komandanta na ovog Turudića pretjerana.

Mislim ono čovik koji je do zadnjeg daha branio Udbine ubojice, da se tako uznemiri radi sudca koji je dr. Ivu posla na robiju bez i jednog stvarnog dokaza.

Pa šta da je lik posta šef dorha, nije valjda da se vrhovni komandant nečega boji, nije valjda da je i vrhovni komandant umočen.

Selo je doduše svašta pričalo, onomad kad je vrhovni zapovjednik bio prajmminister, toliko uspješan da ga je mutavi Tomica pobijedio.


Kad smo već ovde ja bi pozdravija i svog prijatelja El Dijabla, vrhunskog blogera, influencera, pivača i prije svega ljudinu.

Aco Stanković Srbin izBosne, koji je ponosan što je Jugosloven, u svoju emisiju objektivno i profesijonalno zove Peđu Grbina.

Aco je stari mačak, on zna da je najveća pomoć adezeju i njegovim koalicijskim partnerima iz stranke koju je osnovao osuđeni ratni zločinac, da pusti Peđu da govori.

Kad građani čuju Peđu kako je učen i pametan, amantalno će metit Plenkovićevu sliku u takujin i poškropit sve okolo blagoslovljenom vodicom.

Usput bi pozdravio i našu Klocki, malu Katu i njenu veeeliku seku.


- 18:48 - Komentari (12) - Isprintaj - #
12.03.2024., utorak
Dani satire

Uvijek sam nekako mislio da je nevladin sektor operiran od humora, jer je za humor ipak potrebno nešto inteligencije, a onda sam danas shvatio da sam u zabludi.

Ekipa iz Gonga je zatražila od analitičara da priznaju za koga rade.

Teško je zamisliti veću sprdačinu, od toga da Gong koji je godinama vodio kampanju za esdepe, sada nekog drugog proziva da kaže za koga radi.

Inače neovisni analitičari u Hrvatskoj mogu se zajedno s objektivnim i profesijonalnim nounarima predvođeni Žarkom Puhovskim ulovit za ruke i izvesti Žikino kolo.

Neka je drama u Engleskoj, priča se da ga je oni princ William umočija u neku markizu, pa je princeza Kate popizdila, biće je taj William, šupak ka i ćaća, a i je neki meškinjast, pari ka purger u šlafroku.

Dilili su Oskarove, nekad su čini mi se voditelji Oskara bili duhoviti, ovaj od ove godine mi se pari žešći kreten, ja sam navija za Emu Stone, koja mi je ono baš genijalna.




- 21:57 - Komentari (12) - Isprintaj - #
10.03.2024., nedjelja
Marsch u p.m.

Evidentno je da je u ovoj našoj napaćenoj domovini najgore stanje u pravosuđu, zdravstvu, i obrazovanju.

U pravosuđu udio žena iznosi 71 posto

U zdravstvu udio žena iznosi 67 posto

U obrazovanju udio žena iznosi 81 posto

Zato se evo ja kao zakleti pobornik ravnopravnosti spolova zalažem da se u hrvatsko pravosuđe, zdravstvo i obrazovanje uvede reda i da se broj zaposlenih žena svede na pedeset posto, a sve kako bi se ispravile zatečene anomalije i uspostavila rodna i spolna ravnopravnost.

Neozbiljno bi naime bilo da budućnost tako važnih sastavnica društva kao što su pravosuđe, zdravstvo i obrazovanje povjerimo hormonalnoj neravnoteži.

Naime ravnopravnost spolova se podjednako odnosi na obadva spola, pa eto ja očekujem da i vi svi date aktivni doprinos uspostavi ravnopravnosti, usklikom doli matrijarhat i organizacijom marša u pizdu materinu.

- 20:44 - Komentari (12) - Isprintaj - #
09.03.2024., subota
Jabuke razdora

Jebate šta je dobra.

Koja?

Ona na šanku, jebate ima boju guzicu nego ona Đeniferka.

Ajme, dobro si reka, šmrka bi kokajin s njene guzice.

Ajde prdonjo stari ti šmrčeš samo sprej za nos, rekla je Katarina koju su svi zvali Kate.

Oprostite šinjorina a koja ste vi, jeste li ovde privatno ili poslovno, pita je Špiro

Ja sam Rafaela, umjetnica, plesačica sambe, došla sam vamo za svojim bivšim mužom Rafaelom, i sinom Lukasom, a mogla bi se i udat.

E moja pivačice, rekla je Ines frizerka, načekat ćeš se ovde, ja san skoro crkla čekajući, da me ovi Špiro oženi, zato njega ne gledaj, a ti se Špiro pravi mrtav ako nećeš da te ubijem.

Nije pivačica, reka je Špiro nego plesačica

Mrtav Špiro, još jedan put Jon pogledaj u guzicu oko ću ti izvadit rekla je Ines ka

Nu eno pasa od one udavače, eno i neko dite klipsa za njim, nu šta je mali šesan, eno ga Špiro ide u tebe u voćarnu, reka je Zdene

Reci mu da je zatvoreno, da otvaramo u četvrti Misec, reka je Špiro

Špiro, da si odma iša radit, rekla je Ines, neću te ja ranit, šinjorina zašto ste vi legli ispod šanka.

To je moj sin Lukas, nesmi me vidit, reć će ćaći da sam ovde pa će on popizdit rekla je plesačica

Ajme je Jon dobra guzica reka je donačelnik, prava brazilska, griza bi je ka jabuku.

Reć ću ti ja ženi pa će ti izbit sve zube, paš moć samo sisati, a ne gristi, reka je Zdene

I ja bi sisa reka je mali Dena, vidi kako Jon stoji

Šta pita je Don Petar šta stoji

Pa sise, reka je mali Dena

Bože sačuvaj reka je Don Petar, i prikrstija se

Eno Špiro daje malome jabuke, rekla je Ineska, šta će im jabuke

A ko zna rekla je Kate gledajuć za pason i malim Brazilcom u dresu od Luke Modrića

- 16:45 - Komentari (9) - Isprintaj - #
Bit će bolje

Eto i to smo otaljigali, taj dan žena, sad moremo na miru besmisao korizmenih odricanja provoditi kraju, i razmišljati o janjetini za Uskrs.

Bijo je marš žena, u Zagrebu ih se skupilo ka na omanjoj hercegovačkoj svadbi, od čega su većina bili pederi lezbe i ostali parafiličari, i naravno Severina koja je borbu za ženska prava zlouporabila za vlastite bitke s bivšim jebačina.

U Splitu su marš predvodili Puljak koji se baš lipo ponio prema heroini i ikoni ljevice Maji Đerek od koje iz nekog razloga sad svi okreću glavu ka da je gubava, i Ivošević koji je poznat po osebujnom stilu u kojem bi ženama pod prijetnjom nasiljem, pio krvi.

Sve žena koje drže do sebe su tribale odmarširat kad su vidile ta dva kretena, ka šta su ove u Zagrebu tribale da nisu smanjene inteligencije odjebat i parafiličare i Severinu s jebačima.

Obzirom da se ništa takvoga nije dogodilo bio je to u stvari marš smanjene inteligencije bez i jedne natruhe dostojanstva.

Inače sretan vam dan žena, uz malu sugestiju, možda bi bilo bolje da iduće godine skuvate fažol, ili pašta šutu, ka blagopočivajući gradonačelnik Mile, mislim da bi bio puno veći odaziv, i neusporedivo više dostojanstva, nego ovako kad se organizira Freak show.

A ko zna, eno se i Ava Karabatić, učenica od Annaboni, sprema angažirat u politici, pa će sigurno ić na bolje.

- 06:15 - Komentari (10) - Isprintaj - #
07.03.2024., četvrtak
Zovi samo zovi

Poznata hrvatska intelektualka, mislilica, naturščik glumica, i pevaljka Severina poziva na nekakav marš za dan žena.

Da podsjetimo Severina je bila Djevojka sa sela kojoj je rasla trava zelena, Dalmatinka koja je pivala Gospi, dok nije snimila amaterski uradak na jahti.

Kad je otišla s jahte postala je ljuta gej friendly ljevičarska, nije se više tila jebat s Hercegovcima, nego sa Srbima, jer svaka prava ljevičarska se jebe sa Srbima.

I ta Severina ko uzor, moralna vertikala, ljubiteljica svega progresivnog poziva na marš u pizdu materinu.

Ne poziva samo Severina, eno i ljevičarska koalicija, predvođena likom koji je lažno prijavio odvojeni život, i mahnuo lovu iz proračuna, kojom je ženi kupio diplomu u Kragujevcu, bivšom ministricom koja je četke za zahod plaćala pedeset ojra, ubojicom s autoceste, serijskim provalnikom i lopovom, osobom koja se na poziciji moći koristila privilegiranim položajem, za osobne i političke obračune, čije su sve odluke poništili razni sudovi, predstavnici stranke koja cijelu jednu regiju mafijaškim metodama drži u Stockholskom kompleksu, i bračni par koji je patentirao OPG stranku, poznat po tome da im se ništa i nikada ne može vjerovati, pozivaju na izbore.

Kao što znate meni je baš svejedno za koga ćete glasati kad dođe čas, meni je važno samo da vas mogu zajebavati zbog toga.

Nekad prije kad bi adeze napravio veliko sranje, onda bi neki drugi dobili priliku, da pokažu koliki su kreteni koju su objeručke prihvatili.

Sada se čini da je biračko tijelo, osim notornih jugoslovena, svjesno koliko je u kurcu ekipa koju predvode, Ratko Čačić i Anka Mrak Sataraš, koja sama more izist odojka.

I tako će nam potrošiti još nekoliko godina, jer eto jedino osvježenje koje nam se kobajagi nudi s Sandra neurotičarka Benčić i stanoviti Rade Borić koji si utvara da je hrvatska Nicole Kidman.



- 22:58 - Komentari (17) - Isprintaj - #
03.03.2024., nedjelja
Nebo sateliti biologija

U nesvrstanoj i prijateljskoj Srbiji dvoje mladih ljudi je ubilo vlastitu djecu, a onda i sebe skokom sa zgrade.

Policijski izvještaji kažu da su u kući u kojoj su živjeli nađeni nekakvi staroegipatski simboli, stoga je za očekivati da su vjerovali i namjeru Billa Gatesa da nas sve čipira, i kontrolira putem pet ge mreža, blagotvoran utjecaj bosanskih piramida i doktora Nestorovića.

U zagrebačkoj elitnoj četvrti, mladi čovjek s dijagnosticiranim psihičkim poremećajima je ubio oca.

Nit koja povezuje ova dva slučaja je da su počinitelji trebali biti na liječenju u ustanovama zatvorenog tipa pod maksimalnim osiguranjem.

Na žalost što zbog lijenosti sustava, što zbog mahnitog poimanja sloboda, koje je izrazito popustljivo prema luđacima svih vrsta, gomila potencijalnih ubojica šeta među nama.

Nije nimalo bezazleno što nepregledne mase potpuno nevažnih nositelja kojekakvih poremećaja, talasaju unaokolo uvjereni da ih netko mrzi.

Ti maloumnici uvjereni da ih svi koji ne vjeruju u njihove deluzije mrze, unaokolo ubijaju umjesto da su pod ključem na psihijatriji.

Što bi rekao moj bivši prijatelj Bora Dežulović, jeble vas slobode i bosanske piramide.

U Zagrebu je održan veličanstveni prosvjed prosvjetara, kažu da ih je bilo šest stotina, izbrojali su ih neki Srbi, ali eto čak i neki prosvjetari kod nas na blogu, kažu da Srbi lažu.

U svakom slučaju odaziv nije bio neki, a podrška građana je izostala, valjda zbog prostitucije dostojanstva struke, kod onih zadnjih velikih prosvjedaA kad se žicalo tristo kuna od Vlade.

Školstvo je izostankom lustracije nakon desetljeća negativne selekcije jako devastirano, rezultati su porazni, samim time i kompetencije upitne, percepcija javnosti je izrazito negativna, i sad će se naši bistrooki čudom čuditi zašto je tome tako, i još će mlade koji dolaze uvjeravati da je kriv netko drugi.

Ispada da nas jedino biologija može spasiti.
- 13:25 - Komentari (21) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>