Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

šumari

Obzirom da je više od pedeset posto, ili više od milijun birača, pa bi se moglo očekivati i više od pedeset posto blogera, glasalo za Zorana Milanovića, bilo bi zanimljivo čuti vaše mišljenje o aktualnim događanjima.

Nekako mi je čudno da vas nakon svih ovih godina, politika baš toliko ne zanima, a tako ste s lakoćom one koji su upozoravali na psihopatu na poziciji vrhovnog komandanta, proglašavali fašistima.

Sada kada nas vrhovni komandant, vraća svojim ponašanjem i retorikom, u šumu odakle su izgmizali njegovi ideološki prethodnici i u građanskim stanovima naložili parkete, iako se kod njega radi o patologiji, a ne o ideologiji, bilo bi lijepo da osvijestimo, da psihopata nije postao vrhovni komandant sam od sebe.

Naime postoje skupine u društvu čiji su pripadnici od prvog do zadnjeg glasale za psihopatu, i koje bi trebale prihvatiti odgovornost za svoja djela, jer će nam u protivnom u nekoj drugoj prigodi izabrati još veću budalu.

Da sad ne nabrajamo te skupine da me se opet po ko zna koji put ne proglasi fašistom, homofobom, srbofobom, i šta ti ja znam čime, reći ću samo da za psihopatu nisu glasali ni svi Dalmatinci, ni svi heteroseksualci, ni sve brinete, ni navijači Istre.

Kad neka zajednica koliko god malobrojna ili mnogobrojna bila, glasa za jednu osobu, to ne spada u demokraciju, nego u devijaciju.

Da se podsjetimo iste te skupine birača su na vlast dovele još dvojicu superheroja, Milana Bandića, pa onda Tomicu nemožemo Tomaševića, i od Zagreba napravile čardak ni na nebu ni na zemlji.

Da zaključim svi vi koji ćete sutra glasati za Milanovića, i ekipu koju je on okupio oko sebe, tim činom ćete po ko zna koji put izraziti mržnju i prijezir prema zemlji u kojoj živite, i nema u tome ništa sporno, kako je neki dan rekao izbornik vaterpolske reprezentacije, mi smo svjesni da postoje neki koji ovu zemlju ne vole, kako oni koji ne vole ovu, tako i oni koji su toliko sjebani da ne bi volili ni jednu.

Glasajte za koga god hoćete, samo prestanite ljude koji vam kažu da glasate za psihopatu, izobličenog od mržnje nazivati fašistima.

Ako je razlog što glasate za psihopatu, to što mrzite adeze kao i on, žao mi je i nije vam razlog baš nešto, ne kradu oni ništa više ni manje od ostalih, oni samo imaju više prilika, a stara narodna kaže da prilika čini lopova, vi bi njih mrzili i da su najpošteniji na svijetu, jer su vas uvjerili da su oni Hrvatska, koju vi ne podnosite a da ni sami ne znate zašto, nećete ni saznati jer nije problem u njoj nego u vama.






Post je objavljen 19.03.2024. u 08:54 sati.