< svibanj, 2023 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Travanj 2024 (19)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
31.05.2023., srijeda
Beli Zagreb grad



svim sugrađanima, i onima koji se tako osjećaju u ime uže zagrebačke ekipe, želim blagoslovljen blagdan Majke Božje od Kamenitih vrata, i dan grada Zagreba
- 09:29 - Komentari (14) - Isprintaj - #
30.05.2023., utorak
Želje čestitke i pozdravi

Svima vam ste željeli neovisnu Hrvatsku i koji obilježavate dan državnosti po gregorijanskom kalendaru, želimo puno zdravlja, i još beskonačno puno obilježavanja.
- 16:51 - Komentari (11) - Isprintaj - #
24.05.2023., srijeda
Simply the best

Sinoć sam lega zdrav, i onda me po noći budio kašalj, koji je izazivao neugodan bol u prsima.

Zato sam danas, a i zato što je padala kiša, odustao od roštilja, otiša u mesnicu i kupio malo telećeg mulama, i zeru telečeg vrata, sve skupa jedno četri pet kila, uvalio to u lonac i napravio lešadu, sebi sam zakuva i lonac juhe s rezancima koju su onda svi tili izist, baš su ka dica.

Juha je bila fantastična, rezanci fini tanki, puno friško mljevenog papra, i praznik za okusne pupoljke i moj unervoženi stomak.

Meso je bilo ukusno mekano ne prekuhano, baš kako treba biti.

Moja unučad su ranoranioci, pa je normalno da mi Duje u pet ipo uskoči u krevet, ili da Judita s Mimi u naručju dođe i kaže evo mene, ja sam ti došla, oćemo li se igrat.

Uzalud je majka djeci pokušavala objasniti da je dida umoran, Judita bi joj rekla, ti lažeš, dida jel tako da nisi umoran.

Upravo je nevjerojatno koliko ta djeca imaju energije, sreća samo da su obadvoje stvarno dobri, ne znam kako bi bilo da su zločesti.

Duje voli mene, otkad se rodio imamo neki poseban odnos, a princeza je beznadno zaljubljena u moju dragu, i još onakva lajava kakva je to svima stavlja do znanja, s čime nisu svi uvijek oduševljeni, ali tu nema pomoći, ta nadprosječno nadarena djeca, a moja mezimica to svakako je, su djeca s karakterom.

Inače morao sam imati i čarape na nogama i šlape, jer bos se može biti samo kad se obuče piđama.

Eto je i Tina partila samo Hajduk živi vječno.
- 21:40 - Komentari (9) - Isprintaj - #
23.05.2023., utorak
Samo za tvoje uoči

Da ne bi draga blogerica Ipsilonka opet prigovorila da ne pišem o zlostavljačima u crkvi, molim vas da je izvjestite da sam opet pisao.

Neka odvratna pederčina i pedofilčina, inače svećenik je zlostavljao trinaest dječaka.

Odvratnog degenerika bi trebalo raščetvoriti, živoga spaliti, dekapitirati, i sodomizirati drškom od lopate.

Besprizorno smeće ne zaslužuje disati ni jedne sekunde, trebalo bi raspisati javno nadmetanje i izabrati najpovoljnijeg kandidata da ga vlastoručno zarazi.

O svemu bi se trebala očitovati homoseksualna zajednica, katolička crkva, i svi koji misle da je u redu objavljivati slike polugolih maloljetnica na fejspuku, ne nužno tim redom.
- 20:37 - Komentari (17) - Isprintaj - #
21.05.2023., nedjelja
Specijalno vaspitanje

Kad smo bili mali i kad smo se igrali kauboja i Indijanaca, niko nije tija bit Indijanac, jer kao kauboji su bili pozitivni likovi.

Naravno sad kada smo odrasli znamo da je to bila jedna od povijesnih neistina, doduše ne onako velika kao ona koja je partizane prikazivala apsolutno bezgrešnima, što je također bila odvratna laž koje se neki smanjene inteligencije, i oni zli ni dan danas nisu odrekli.

Odnosi prema povijesnim istinama i neistinama su odrednica zrelosti i demokratičnosti nekog društva, jer što je više totalitarizma to je više apsolutnih istina koje se ne smije propitivati.

Tako su u prijateljskoj i nesvrstanoj Srbiji dobrima proglašeni četnici i partizani, drug Tito i čiča Draža Mihailović, Sava Kovačević i po najnovijem Nikola Kalabić, o krunskim draguljima Veselinu Šljivančaninu, i Ratku Mladiću, da ne pričamo.

Malome Kolji iz Ekaterinburga niko nikada nije rekao da Rusi nikad nisu smjeli silovati Srpkinje za onoga rata, nije mu niko rekao ni da nisu smjeli silovati ni Njemice ni Estonije, Litvanke, Poljakinje, ni bilo koju od kažu dva milijuna silovanih žena od strane Crvene armije.

Zato mali Kolja danas vjerojatno siluje po Ukrajini na oduševljenje blogo kretena, i vjeruje kako su Rusi uvijek u pravu i kako su svi njihovi masovni ubojice i zločinci bili dobri i ispravni.

Ko zna možda u prijateljskoj i nesvrstanoj Srbiji odrasta neki mali Kolja kojeg u školi uče da su svi njihovi masovni ubojice i zločinci, u stvari dobri, pa mali Kolja slijedeći svoje uzore uzme zlatnu utoku ko Željko Ražnjatović onomad i pokloni je Miši Grofu.

- 19:24 - Komentari (15) - Isprintaj - #
20.05.2023., subota
Nije da vam nisam rekao

Jel tako da je vaš omiljeni bloger Fresh bio u pravu kad vas je upozoravao da se morate zamisliti nad vlastitom sudbinom ako se slažete u bilo čemu s kretenima ili se oni u bilo čemu slažu s vama.

Eto sad ste tu di jeste kreteni su među vama, sve što od njih dobijete je točno ono što ste zaslužili.

Onomad kad sam na nekoliko mjeseci prestao pisati, zbog gubitka bliske osobe, najurnebesnije što sam pročitao, a imalo se što čitati, jer su cijele nakupine kretena usplahireno ćaskale, bilo je da mi je zasigurno policija zakucala na vrata, valjda jer sam kretenima govorio da su kreteni.

U konačnici ne moramo se slagati oko ničega, svi imamo pravo na svoje mišljenje, svjetonazore, vjerovanja i ne vjerovanja, i trebali bi o svemu moći izreći svoje mišljenje.

Ono što nas određuje je naš odnos prema kretenima, ja nisam nikada podržao kretena koji je neprijatelj mog"neprijatelja".

A vi jeste li ikada napisali ljubim kretenu samo zato jer mrzi onoga koga i vi mrzite.

- 17:54 - Komentari (10) - Isprintaj - #
15.05.2023., ponedjeljak
Nije nikakoooooo

Zamolio bi blogere i blogerice koji ne misle da je Vili debili baš totalni kreten, da se druškaju malo s njim na njegovom blogu, kako kreten ne bi gnojio po tuđim blogovima, na kojima nije poželjan.

Znam da vam je neugodno da vas neko vidi na blogu takvog idiota, ali nije u redu tako odjebat čovika, bez obzira na to što je toliki kreten.

Šta ima da ste tako lipo skupa antivaksali po blogu, i ćaskali o našem dragom kolegi Freshu, tako ste se dirljivo podupirali a Vili debili vas je naziva kraljicama.

Dok trepneš sve ste zaboravili, i odjebali krelca ko zadnju kantu za smeće, a nije vam to u redu, to se zove iskorištavanje.

Jel vi stvarno mislite da ste bolji od Vilija i da vam služi na čast što kad prolazite kraj njegovog bloga okrenete glavu na drugu stranu i napravite facu ko da nešto užasno zaudara.

Niste odvratno se ponašate, i to prema osobi koja je evidentno emocionalno i intelektualno hendikepirana, nije vam to u redu, nije nikakoooooo
- 20:46 - Komentari (9) - Isprintaj - #
14.05.2023., nedjelja
Mirjana, Mirjana srcu mom si najdraža

Notorna jugoslovenka klase Klasić Tomić Jakovina, Mirjana Kasapović je u recentnom znanstvenom radu razmontirala Jugoslaviju i postjugoslovenstvo proglasila nakaradnim i besmislenim.

Dobar je to znak, koji bi mogao nagovijestiti da će se nakon što se broj idiota koji dobro misle o NDH sveo na statističku pogrešku, i broj idiota koji dobro misle o Jugoslaviji svesti na istu tu statističku pogrešku.

Lijepo bi bilo odbaciti taj teret kojekakvih totalitarnih zabluda, odreći se svih zločina i zločinaca i živjeti kao ceo normalan svet.

Naravno neće to ići baš lako, preduboka je ukorijenjen taj idiotizam, ljudi su korumpirani što vlastitom što šutnjom svojih predaka, koji su ako i nisu sudjelovali onda su šutjeli o zlu koje se događalo.

Za razliku od nas u susjednoj i prijateljskoj Srbiji su svi zločinci i masovni ubojice cool od đenerala Draže i njegovih četnika, preko druga Tita i njegovih krvotoka, do Ratka Mladića i njegovih genocidaša.

Kad se sve zbroji to je stoljeće negiranja zločina, a onda se izgubi pojam o tome što je pogrešno, pa posljedice obično budu ružne.

Naravno gore spomenuta profesorica se više zadržala na ekonomskoj neuspješnosti Jugoslavije, bez da se zadržala na zločinačkom karakteru te propale vukojebine, nema previše ni smisla pričati o tome, jer idioti koji misle kako je to bila dobra država, ionako ne vjeruju da su zločinci neposredno nakon rata pobili više stotina tisuća ljudi, da su ubili stotine svećenika, intelektualaca, novinara, da su izvršili etničko čišćenje pola milijuna Nijemaca, da su likvidirali u jamama desetine tisuća Talijana, da su oduzeli svu silu privatne imovine i podijelili je svojim simpatizerima.

Idioti to ne vjeruju na isti način na koji Srbi ne vjeruju u granatiranje Dubrovnika i opsadu Sarajeva.

Eto tako, kad se slijedeći put budete pravili blesavima, i ne vjerovali u zlodjela koja su uradili vaši ili naši, nemojte se čuditi nekom novom Kosti iz vašeg sokaka.

Od vas koji negirate zločine, lošiji su i gluplji samo antivakseri.


- 18:01 - Komentari (13) - Isprintaj - #
13.05.2023., subota
Jednoumlje

Neki klinac u Rijeci je izjavio da ne želi da Mrle i Prlja predstavljaju Hrvatsku, skandalozno nema što, srećom tu je bila neka profesorica, koja je odma intervenisala, i djetetu objasnila kako i koliko je to pogrešno.

Ista ta profesorica bi da je dijete reklo tako nešto za Tonsona, odma malome dala pet iz znanja i zalaganja.

I to je to, to je ta tragedija naroda i narodnosti stasalih u jednoumlju.

Objektivni i profesijonalni nounari oduševljeno prenose kako učiteljica provodi jednoumlje, samo što nije malome uvalila štafetu da je nosa mrtvom maršalu.

Inače ja osobno nemam ništa protiv Mrle i Prlje, ljudi skoro četrdeset godina žive od toga što rade, riječki skojevci su im i stanove dali, čak i neke njihove pjesme rado poslušam.

Ja recimo nisam htio da Hrvatsku predstavlja izrazito iritantna Franka, i pogotovo Roko koji je jadan izgleda ko gej tičurina koja se usrala u gaće.

Nisam želio da je predstavljaju i mnogi drugi, kao što mnogi nisu željeli koješta, ali nikad, baš nikad se nije dogodilo da nounari ili profesori provode jednoumlje.

Svi vi koji mislite da je to beznačajno, zamislite da neka profesorica recimo Annaboni od kolege Mariana ultimativno zahtjeva da svesrdno i radosno podržava gore spomenutog Tonsona, i da svi portali to oduševljeno danima prenose.
- 14:03 - Komentari (18) - Isprintaj - #
05.05.2023., petak
Poznati kriminalista je temeljem podataka kojima raspolaže zaključio da se desila signifikantna promjena.

Naime za vrijeme onog zaostalog konzervativnog pristupa odgoju, broj maloljetnih delikvenata u ukupnoj maloljetničkoj populaciji je bio do pet posto.

Otkad pristup odgoju definiraju pseudoliberalni gej friendly zaštitari koječega, uz svesrdnu potporu eksperata Šimlešijanske provenijencije, udio maloljetnih delikvenata u ukupnoj maloljetničkoj populaciji je oko dvadeset posto.

Pošto kreteni koji su postigli tako senzacionalan uspjeh neće tek tako pustiti vašu djecu, očekuje se daljnja eskalacija problema.

Beskrajno je bolno i tužno ovo što se dogodilo, zanijemi čovjek od tako nečega.

Onda su svoje mišljenje o tome dali Severina, Nikolina Pišek, Bruno Šimleša, Ida Prester, Dejan Lovren, pa su onda svoje rekle i intelektualke s bloga, i lumeni koji su laprdali o plandemiji, pa je postalo nepodnošljivo, pogotovo kad su počeli moralizirat emocionalno nestabilni nasilni kreteni.

Baš nepodnošljivo

- 21:23 - Komentari (13) - Isprintaj - #
01.05.2023., ponedjeljak
Dašak

Napokon se nešto događa na blogu.
Klocki je trudna, prica se da nije jedina, ali ostavimo drugoj da se sama javi, Sarah be ima emocijonalnu rekonstrukciju, kupus je počeja karijeru pensijonera, Mela promišlja o odgoju dice i obrazovanju naravno.

Taj dašak stvarnog života na blogu djeluje osvježavajuće, i razbija učmalost pretencioznog palamudenja, i samozadovoljavanja neinteligentnih i netalentiranih narcisoida.

Tuzno je ponekad gledati imitacije života koje se prezentiraju ovdje na blogu, teška je ta usamljenost koja vrišti između redova, pa bi čovjek osjetio suosjećanje da nisu tako naporni i zli.

Joe Biden oće bit još četri godine precjednik Amerike, nešto je uznemirujuće u ideji demokracije u kojoj je to moguće, i u kojoj je Jadranka Kosor bila premijerka i Stipe Mesić precjednik dvaput, to je na tako puno nivoa zastrašujuće.

Znam reći ćete da je i Hitler došao na vlast demokratskim putem, i bit ćete u pravu, ali Biden, Jaca i Stipe nisu prevarili borave, oni su proizvod opceg tupila.

Period prosvjetiteljstva je očito završio, kako inače rastumačiti činjenicu da se dječaka kojem na majci piše da postoje samo dva spola izbaci iz škole.

Nekad su tako kod nas profesori, uglavnom Srbi izbacivali one koji su imali križeve na lanciću, iako Ce vam oni koji su u toj vrsti jednoumlja dobili društvene stanove reći da to nije istina, a ja vam kažem da lažu.

Dobro je bila zamišljena ta demokracija, a onda su pravo glasa počeli tražit, kmetovi, seljaci, i na kraju žene pa je sve išlo k vragu.

Šta vi mislite koliko ima spolova.
- 23:30 - Komentari (19) - Isprintaj - #
Žene koje su mrzile trudnice

I tako dok smo se domišljali kako doseći neslućenu popularnost trudnica, što se pokazalo prilično jalovim poslom, došao je prvi svibanj.

To kako te trudnice zraču tom moći plodne žene, to je prestrašno, zato i idu na živce ženama koje nemaju tu moć, nerviraju ih ko ja impotentne pjesnike.

Dakle danas se slavu ta radnička prava, od kojih je jedino veća prevara dan žena sa popratnim ženskim pravima.

Dakle svjedoci smo mi koji imamo normalno pamćenje i kojima partija ništa nije dala, pa ne moramo lagati i koji smo živili u propaloj socijalističkoj vukojebini, da se najviše pričalo o pravima tamo di ih je najmanje bilo.

Prva plaća koju sam dobio, ono radiš Misec dana i dobiješ plaću, bila je dvi tisuće dojč maraka, kao nkv radnik jer nisam još ni srednju završio, ranih osamdesetih u nemačkoj.

Moj pokojni ćaća je ima bez prikovremenih kao všs oko petsto dojč maraka, i naradio se ko konj i otiša u pensiju a da nije nikad dobio dvi tisuće dojč maraka.

Moja prva plaća u propaloj vukojebini je bila četristo dojč maraka, a najveća kao šefa smjene na recepciji tada najboljeg hotela u propaloj vukojebini oko šesto dojč maraka.

Zato se kralo, ametice, svi su krali, kuvari meso i ribu, konobari su prodavali svoje piće i uzimali lovu, sobarice su krale posteljinu, čistačice sredstva za čišćenje, minjale su se marke i uzimala provizija, izdavale sobe i uzimali novci, vozači su krali gorivo, neko je kraj i televizije, jer bi svake godine na inventuri falilo bar pedeset televizija.

A bilo nas je masu, svake godine iznova bi dolazio buljuk sezonaca, i na kraju sezone bi dica članova partije dobijala posao, dok bi mi ostali sezonci, kako je bilo pun kurac članova partije, koji su imali pun kurac dice, bilo nas je priko petsto zaposlenih, pa bi nas osim u špici sezone bilo više nego gostiju.

Od tih ranih osamdesetih prošlo je četrdeset godina, prosječna plaća je oko tisuću eura, što je ekvivalent onih dvi iljade dojč maraka, koje su bile moja prva plaća.

Zato draga djeco ne slušajte demagoge i lažove, nikad nije bilo bolje, vi ne želite imat radničko pravo na četristo dojč maraka plaće, kakvu i danas imaju u socijalističkim vukojebinama.

Vi ne želite voziti raspadnute stojadine, i kupovat televizore na kredit od pet godina, ne želite ni da svi uplaćujete u fond za stanogradnju, pa da adeze izgrađene stanove, dili svojim simpatizerima i članovima.

Najveći borci za radnička prava, su vaše sugrađane potirali iz ove prelijepe zemlje, da ih iskorištavaju u kapitalizmu.

Ono što vi u stvari želite, je da vas neko ovdje iskorištava u kapitalizmu, i da vam da radničko pravo na tri tisuće eura plaće, i dvi tisuće eura mirovine, i svakih pet godina novi Audi.

To bi draga djeco već imali da nije bilo pedeset godina socijalističke vukojebini, jer svi, ali baš svi koji nisu bili podvrgnuti tom koruptivno nepotističkom eksperimentu, su to dobili

Zato ne vjerujte budaletinama, koje pričaju o radničkim pravima, one su ostatak zla od kojeg se teškom mukom eto čistimo kao ovisnici u komunama.

- 06:26 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>