Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Specijalno vaspitanje

Kad smo bili mali i kad smo se igrali kauboja i Indijanaca, niko nije tija bit Indijanac, jer kao kauboji su bili pozitivni likovi.

Naravno sad kada smo odrasli znamo da je to bila jedna od povijesnih neistina, doduše ne onako velika kao ona koja je partizane prikazivala apsolutno bezgrešnima, što je također bila odvratna laž koje se neki smanjene inteligencije, i oni zli ni dan danas nisu odrekli.

Odnosi prema povijesnim istinama i neistinama su odrednica zrelosti i demokratičnosti nekog društva, jer što je više totalitarizma to je više apsolutnih istina koje se ne smije propitivati.

Tako su u prijateljskoj i nesvrstanoj Srbiji dobrima proglašeni četnici i partizani, drug Tito i čiča Draža Mihailović, Sava Kovačević i po najnovijem Nikola Kalabić, o krunskim draguljima Veselinu Šljivančaninu, i Ratku Mladiću, da ne pričamo.

Malome Kolji iz Ekaterinburga niko nikada nije rekao da Rusi nikad nisu smjeli silovati Srpkinje za onoga rata, nije mu niko rekao ni da nisu smjeli silovati ni Njemice ni Estonije, Litvanke, Poljakinje, ni bilo koju od kažu dva milijuna silovanih žena od strane Crvene armije.

Zato mali Kolja danas vjerojatno siluje po Ukrajini na oduševljenje blogo kretena, i vjeruje kako su Rusi uvijek u pravu i kako su svi njihovi masovni ubojice i zločinci bili dobri i ispravni.

Ko zna možda u prijateljskoj i nesvrstanoj Srbiji odrasta neki mali Kolja kojeg u školi uče da su svi njihovi masovni ubojice i zločinci, u stvari dobri, pa mali Kolja slijedeći svoje uzore uzme zlatnu utoku ko Željko Ražnjatović onomad i pokloni je Miši Grofu.


Post je objavljen 21.05.2023. u 19:24 sati.