< kolovoz, 2024 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Rujan 2024 (13)
Kolovoz 2024 (23)
Srpanj 2024 (1)
Svibanj 2024 (18)
Travanj 2024 (21)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
31.08.2024., subota
Nećeš razbojnice

Danas je Subota, ultima od kolodvora reka bi moj mlađi kad je bija mali i govorija kolodvor umisto kolovoz.

Lito je još u punom jeku, i ne misli pristati, moć ćemo se kupat i cili deseti Misec, a doli na jugu vjerojatno i u jedanaesti.

Ja imam novi službeni auto, tamnoplavu škodu karavan, to mi je treća škoda koju vozim, kažu da su najinteligentniji ljudi voze škode, meni su ok, iako su mi bili ok i drugi auti koje sam ima, najgori mi je bio Golf dvojka kojeg sam imao sredinom osamdesetih, koji je bio užasno spor, a najbolja Škoda Superb.

Svadili su se Mate Kapović, i Miljenko Jergović, nešto oko jezika bureka, i nacijonalizma, pa bi volio kad bi blogeri rekli ko je od njih dvojice kreten, u stvari mogli bi imati anketu u kojoj bi bilo ponuđeno

Kreten je Mate Kapović
Kreten je Miljenko Jergović
Kreteni su Mate Kapović i Miljenko Jergović

Umra je Mislav Bezmalinović, kojeg smo zvali Bezma, jedan sasvim poseban lik, jedan od onih rijetkih koji je stvarno bio drugačiji, za razliku od nepreglednih kolona onih koji si utvaraju da su drugačiji.

Kad umiru mlađi od nas ne preostaje nam nego da se zapitamo koliko je nama još ostalo, i nastavimo dalje.

U jednom periodu sam se jako bojao smrti, bio je to strah od one podmukle vrste, koji bi se pojavio a da ga ne bi bili ni svjesni.

Sada taj strah prepoznajem kod drugih, kroz najrazličitije oblike, jako je prisutan u ovoj našoj zajednici, rijetki su oni poput Demetre koji su izmireni sa svojom smrtnosti, doduše teško je očekivati da oni koji su se već dokazali kao ne baš naročito hrabri, najednom pogledaju smrti u oči i kažu nećeš razbojnice.


- 17:52 - Komentari (16) - Isprintaj - #
29.08.2024., četvrtak
Tatoo

Trenutni precjednik od milja zvan Zoka budala se uključio u predizbornu kampanju, što je izazvalo trenutno olakšanje u protivničkim taborima.

Olakšanje je sasvim razumljivo, ako se sjetimo prošlih izbora u kojima je hadeze bio u izgubljenoj situaciji, dok se u izbore nije kao glavni takmac uključio gore navedeni Zoka budala, i osigurao hadezeu uvjerljivu pobjedu.

Ovaj put je Zoka budala krenuo po glasove bolida koji briju na priznanje Palestinske države, kakvi su to bolidi možete utvrditi uz pomoć malog testa.

Kad sretnete budalu poput Zoke koja zagovara palestinsku neovisnost, samo ga ili ju pitajte, u kojim točno granicama bi priznali Palestinu, koji bi bio glavni grad, ko bi vladao, ili ko bi proveo izbore, koje institucije bi osiguravale samostalnost, koje institucije bi osiguravale sigurnost i slobodu građanima, bi li Palestinci pristali na to da imaju državu, zašto su je svaki put do sada kad im je bila ponuđena odbili.

Ako pametnice naše budu znale odgovor na bilo koje od ovih pitanja za nagradu će dobiti palestinsku maramu, a ja ću na čelu tetovirati, free Palestine i Kosovo je Srbija.

Vidim da se vratio sin razmetni nakon zadnjeg u nizu ridikuloznog lova na ustaše, naravno osobe smanjene inteligencije koje se inače oduševljeno slažu s njim ga nisu prepoznale, ali sad će oni za čas.

Strašno je to kad nekoga s zavidnim intelektualnim kapacitetom veže latentna mržnja s notornim budaletina, jebate to je ko da sam se ja oduševljeno komentarisao s Mirkom vitezom tužnog lika iz Nemačke.

U svakom slučaju poželite kolegi dobrodošlicu, ipak on ako isključimo zadojenost oplemenjuje ovaj prostor.



- 19:11 - Komentari (16) - Isprintaj - #
28.08.2024., srijeda
Kad Neretva moru krene

Nakon drame epskih razmjera zato što su Srbi spriječili umjetnicu da nađe novog dječka u Srbiji, saznali smo da je umjetnica trebala pjevati na nečijem rođendanu.

Ovih dana jedna druga umjetnica inače udovica ratnog zločinca, nastupa u Berlinu na romskoj svadbi, te je za pretpostaviti da se ratni zločinac vrti u grobu ko na ringišpilu.

Rekli bi zli jezici da nema toga što umjetnice ne bi uradile za pare.

Osim one smiješne hidrocentrale kojoj su Mike Kekin i Rade Šerbedžija privremeno obustavili gradnju, na Neretvi se gradi što u Republici srpskoj, što u Federaciji Bosne i Hercegovine, cijeli niz velikih hidrocentrala, čija gradnja je pogubna za donji sliv rijeke Neretve.

Iako gradnja smiješne hidrocentrale na Uni ništa značajno ne bi poremetila u Hrvatskoj, za razliku od ovih na Neretvi, Mile Kekin i Rade Šerbedžija su se nemili uzbudili oko Une a za Neretvu ih boli kurac.

Što je razlog takvom ponašanju ko bi ga znao, možda je u pitanju činjenica da su na Uni investitori Hrvati a na Neretvi Srbi, ili da u gornjem toku Une žive Srbi a u donjem toku Neretve Hrvati.

Neko zločest bi rekao da Milu Kekina i Radeta Šerbedžiju brinu samo Srbi i da ih boli kurac za Hrvate.

Sreća što su na bloghaeru samo dobri ljudi.

- 14:56 - Komentari (14) - Isprintaj - #
26.08.2024., ponedjeljak
Mila i zastava

Poznata hrvatska mučenica Severina, je zaustavljena na Srbijanskoj granici, pa su je par sati tamo držali, ispitivali koješta, i onda se naša mučenica odlučila vratiti u mrsku joj hrvatsku u kojoj su se svi sudovi, centri za socijalni rad, škole vrtići i poliklinike urotile protiv nje, uz napomenu da neće i Srbiju dok je diktator Čube na vlasti.

Ja se čudim našoj mučenici Severini, koji kurac ide u Srbiju kad svaki put tamo najebe, prvo je našla onog psihopatu Popovića, pa onda onog poluretardiranog Kebinog sina, i ona opet ide tamo.

Ova dva mi ne paru ni ka neki jebači, evidentno da nisu pametni, a ni lipi nešto naročito, tako da nema drugog zaključka nego da je naša mučenica Severina išla u Srbiju jebavat se za pokoru radi nemilih događaja na jahti.

A ko zna možda je i nečista krv u pitanju možda je to jače od nje.

Mene samo čudi zašto svoj glas ne dignu Sanja Sarnavka, Neva Tole i Jelena Veljača, zbog tretmana kakav u Srbiji imaju naše mučenice poput Severine i Nikoline Pišek, zašto šuti i stanoviti Rade Borić je svima jasno.

Draga Seve nema ti druge nego se skupa s malim Aleksom zagrlit sa kipom Mile Gojsalić i umotati se u zastavu s prvin bilim poljem, neka pate svi srbijanski jebači i diktator Čube također.

- 19:44 - Komentari (26) - Isprintaj - #
25.08.2024., nedjelja
Kolinje

Kažu da je Sirijac koji je prikla Švabe na festivalu različitosti triba bit deportiran u Bugarsku još lani, preklani ali ga nisu mogli nać.

Probajte prekoračit brzinu ili reć da muškarac ne može postat žena sve i da otfikari čunu, nać će vas taj čas, ali Sirijca ne mogu dok ne prikolje nekoliko Švaba.

U cijelom tom slučaju najšokantnije je to da se niko nije previše uzbudio, postalo je normalno da migranti grupno siluju djevojčice i tu i tamo prikolju nekog Švabu, a ima i onih koji su na drugom levelu ka onaj u Engleskoj šta je prikla djevojčice, pa čekamo slijedeće koji će grupno silovat nekog Engleza.

Mi smo sa svojim iskustvom bratstva i jedinstva trebali pomoć Europi, i na egzaktnom primjeru im objasniti da je bratstvo i jedinstvo ili u njihovom slučaju multikulturalizam ili festival različitosti uvod u krvoproliće.

Nismo li mi primili Srbe kad su bježali pred Turcima i naselili ih na svom teritoriju.

I tako smo mirno živili jedni kraj drugih stoljećima dok nekoj budali nije palo na pamet da nas utrpao u istu državu.

E u toj državi smo se mi i Srbi u nekoliko navrata poklali da je bilo krvi do kolina, pa sad vi meni kažite je li ikakvo bratstvo i jedinstvo vrijedno stotina tisuća života, ili bi bilo bolje da smo uvijek ko i sada u miru živjeli jedni kraj drugih svak u svojoj državi.

Sličan scenario čeka i Europu, što useljavanjem, što prirodnim prirastom, jer nas je eto emancipacija i feminizam doveo na rub izumiranja, a naši Alahu akbari ta sranja nikad neće prihvatiti, postat će većina.

Kad se to dogodi dva su izgledna scenarija, ili će se demokratskim putem u Europu uvest šerijat, ili će bit apartheid.

Treće opcije nema, samo da znate za to neće bit krivo 280 milijuna radikalnih desničara, koliko ih ima u Europi, nego vi idioti kojima je normalno da tu i tamo neko grupno siluje djevojčice ili kolje Švabe, dok vi slavite različitost i civilizacijski doseg jebanja u guzicu.

Naravno to se neće dogoditi sutra, ali hoće za deset godina, pa vam vaš omiljeni bloger koji sve zna deset godina unaprijed od srca želi dobro zdravlje da dočekate da i vama grupno siluju djevojčice i kolju sinove, jer vi to zaslužujete.
- 21:12 - Komentari (10) - Isprintaj - #
24.08.2024., subota
Nemere retroaktivno da ga jebeš

Sigurno ste vi pažljivi čitatelji ovog blogića primjetili da smo se ovaj tjedan najviše bavili neistinama i paušalnim tvrdnjama koje se opetovano ponavljaju skoro kao mantra o komercijalizaciji Božića, tako draga uvijek jednim te istim blogerica, od kojih nitko nije katolik, kao što nitko od širitelja neistina i paušalnih tvrdnji nije Hrvat.

Koji je motiv uvijek iznova se obračunavati s Božićem tim nekatolicima, i s Hrvatskom tim nehrvatima ostavit ćemo vama da procijenite.

Eno je i Bora Čorba loše, baš me zanima kad Bora umre oće li se rodbina i prijatelji na blogu opraštat od Bore, barem pola ih je više volilo Boru nego onog kretena Štulića, ali zajeb je šta je Bora otvoreno bio četnik, za razliku od nekih drugih koji su bili četnici u svoja četri zida, pa su bili pogodni za žalovanje.

Danas mi je jedna draga djevojka donijela nešto iz Beograda, pola dana je putovala jer se na granici čeka po nekoliko sati.

Baš mi je žao zbog mojih prijatelja tamo, što žive u toj vukojebini koja se s onim idiotom Čubetom, nikad neće približit Europi i ostat će skupa s Bosnom šupak planete, žao mi je zbog normalne mladosti tamo koja je taoc gerijatrije i seljačina, kao što bi i mi bili jednako tako taoci gerijatrije i seljačina da nismo otišli u europu.

Naši lumeni su predložili neki zakon o apartmanima, koji su osobe smanjene inteligencije dočekale s oduševljenjem, nevjerojatna je količina mržnje u javnom prostoru prema onima koji nešto imaju.

Odvratni luzeri i neradnici, uglavnom ljevičari koji radi vlastite lijenosti nisu ništa u životu stvorili, nego su raskućili ono što su im roditelji stekli prijavljujuć rodbinu i susjede, se zlurado vesele propasti onih koji nešto imaju.

Debilima naravno nitko nije objasnio što znači kada retroaktivna primjena zakona nije moguća, jer ustav to ne dopušta.

Inače efekti tog lošeg i loše pripremljenog zakona će biti upravo suprotni onome što se želi postići, ako bilo ko zna što se uopće želi postići.




- 21:14 - Komentari (11) - Isprintaj - #
23.08.2024., petak
Šokantna činjenica

danas ćemo se baviti jednom šokantnom činjenicom

šokantna činjenica je da ja osobno poznam trojicu od do sada petero poznatih kandidata za precjednika esdepeja

Ranka Ostojića poznam iz Splita, skoro četrdeset godina, znam i neke detalje koji se prešućuju u životopisima, mislim da su Ranku šanse minimalne, jednostavno ne mrzi Hrvatsku dovoljno za kriterije esdepeja

Miranda Mrsića poznam negdje od 2004 iz doba kada je prvenstveno bio liječnik, u vrijeme kada je pokojni gradonačelnik Mile održavao esdepe na životu, obzirom da sam gospodina Mrsića prvi put kad smo se upoznali vidio u razgovoru s pokojnom Anom Rukavinom, koja mu je tada bila pacijentica, sve gluposti koje je kao političar radioi i govorio, kao i svinjarije koje mu je žena radila su potpuno nevažne, mislim da Mirando nema nikakve šanse, mislim da je šteta što se uopće bavio politikom

Sinišu Hajdaša Dončića sam upoznao mislim negdje 2009. preko nekih zagorskih esdepeovaca koje izuzetno cijenim, koji su pravi socijaldemokrati, s izraženim Hrvatstvom, pa je prava šteta da i Hajdaš Dončić nije takav, mislim da je on najizgledniji kandidat za budućeg precjednika esdepeja, što će koliko god to nevjerojatno zvučalo biti značajan korak unatrag u odnosu na glupana kao što je Peđa Grbin.

Izgledno je da će esdepe s Hajdašom prestati biti relevantna stranka, ionako su mu velikosrbi otišli Pupovcu, Jugosloveni u Možemo, tako da su tamo ostali uglavnom glupani.

U konačnici stranka u kojoj su relevantan faktor, Mirela Ahmetović, Saša Đuić, i Ivana Marković i ne zaslužuje bolju sudbinu.

Ekipa iz zločinačke je uništila mnoge stranke, nekoliko haespeova, nekoliko liberala, ćupriju, i zadnje domovinski pokret, ali oko esdepeja se nije trebala truditi, esdepe su uništili glupani.
- 18:58 - Komentari (19) - Isprintaj - #
22.08.2024., četvrtak
Ježova kućica

Sin od mog kolege se s obitelji vraća iz Irske, mali iduće godine kreće u školu, stan koji su kupili tamo će iznajmiti, stari im sređuje gornji kat, oko posla se ne moraju brinuti, pa su izračunali da im je ovdje bolje i da će čak imat više novaca.
Žena od kolege je najsritnija na svitu, vraća joj se sin jedinac i jedini unuk.

Sad ćemo se malo pozabaviti još jednim mitom koji uporno plasiraju oni koji ne vole Hrvatsku, o ponavljaju oni smanjene inteligencije.

Mit je da mladi u Hrvatskoj ne mogu doći do stana, pa da zato idu vani.

Vjerujete li vi, za razliku od kolegice Annaboni da postoje ljudi koji ovdje žive a ne vole ovu zemlju,kako je lijepo primjetio Ivica Tučak, šibenčanin ka i Arsen, Mišo, Annaboni i el dijablo.

Mislite li da takvih ima i na blogu i što ih odaje.


Dakle službeni statistički podatci kažu da se s prosječnom plaćom u Hrvatskoj mora raditi 15 godina da bi se kupio dvosoban stan.

Hrvat koji otiđe u Beč, mora također raditi 15 godina da bi kupio stan.
Hrvat koji otiđe u Rim treba raditi 18 godina da bi kupio stan
Hrvat koji pak otiđe u London mora raditi 20 godina da bi kupio stan

Ukratko mogućnosti mladih da riješe stambeno pitanje je negdje na prosjeku europske unije, a mitove o nemogućnosti rješavanja stambenog pitanja kao što rekosmo plasiraju oni koji ne vole Hrvatsku, a onda ih prenose i ponavljaju oni smanjene inteligencije.

Uostalom svjedoci smo da je marljiva blogerica kupila novi auto za dvi godine, kako je ona mogla a naša mladež ne može.

Nemojte trovat doći vašim neuspješnim i promašenim životima, i ne ponavljajte ko zadnji idioti budalaštine koje vam plasiraju oni koji je ne vole.

- 18:37 - Komentari (11) - Isprintaj - #
21.08.2024., srijeda
U smiraj ankete

Ne znam koje su vaše kvalifikacije za promišljanje turizma, ja sam recimo osam godina radio kao recepcioner, zadnje tri u tada najboljem hotelu bivše propale tvorevine, nekoliko godina sam imao svoj ugostiteljski objekt, te se sa svojom dragom bavim turističkim najmom.

Dakle ako slučajno mislite da bi zbog svega navedenog možda mogao nešto znati, ja bi vas odmah utješio, i razočarao katastrofičare, neradnike i osobe smanjene inteligencije, i pogotovo one koje usreći bilo što loše što se u Hrvatskoj dogodi.

Ništa spektakularno se nije dogodilo, osim što je zbog kontinuiranog povećanja kapaciteta, ekonomske krize na emotivnim tržištima, i nekih manifestacija koje se povremeno događaju, došlo do preslagivanja na tržištu.

Samo notorne budale ne shvaćaju da ako je dvadeset tisuća vila s bazenima jednu godinu dobro popunjeni, nije realno očekivati da iduću godinu jednako dobro bude popunjeno i deset tisuća novoizgrađenih.

Zato ako se želite baviti turizmom, važno je da kao i u svakom drugom poslu imate vrhunski proizvod, i ne bojte se visokih cijena.

Sigurno se sjećate dežurnih katastrofičara, koji su pizdili da imamo jeftini masovni turizam, e isti ti debili sad jauču da je sve skupo, uglavnom što god da se uradi što se njih tiče katastrofa je zagarantirana.

Inače možete se opustiti, ako nema gostiju to nije vaš problem nego onih koji su investirali u turisrički sektor, na njima je da odluče što i kako dalje, uspiju ili propadnu.

Vi ostali možete mirno čekat da vas Ljubo Jurčić ili Katarina Pejović industrijaliziraju, ili možete sami poduzeti što god mislite da je najbolje.

Obzirom koliko ste pametni uspjeh je zagarantiran, i šteta je da takvi talenti propadnu.

Jedini problem koji ima hrvatski turizam, je nestrpljivost, stihijski pristup, i tipično hrvatsko razmišljanje da je sve to pičkin dim, ali i to će tržište riješit, oni koji ne znaju i nisu spremni učiti, će propast i preuzet će ih oni koji znaju.

I da se vratim na početak, sve neko moje iskustvo u turizmu, je skoro pa potpuno beskorisno, gosti se mijenjaju, navike se mijenjaju, želje čestitke i pozdravi su drugačiji.

Današnji poželjan gost je dobro plaćeni tridesetogodišnjak, koji je došao na pet dana, nije mu problem platit dobar hamburger 30 eura, i u dobrom klubu potrošit tisuću eura za noć.

Ne znam kako vas, ali mene kao iznajmljivača gosti koji bi iznajmili apartman za pedeset eura ne zanimaju, mogu šta se mene tiče ić di god oće.


- 21:09 - Komentari (5) - Isprintaj - #
20.08.2024., utorak
Nečista krv

Meni je baš lako biti blogerom tjedna, drage blogerice mi daju šlagvorte, pa mi inspiracija i nije prijeko potrebna.

Tako ćemo danas na poticaj drage nam blogerice malo lamentirati, o Jergovićima.

Tipičan Jergović kao pojava, je produkt miješanog braka, recimo dijete Jugoslovena i Srbijanke, izBosne, sa stalnom adresom u Zagrebu, gej friendly besposličar kojem je talent obrnuto proporcionalan preziru koji osjeća prema zemlji u kojoj po vlastitom izboru živi, i parazitira na tom preziru koji naplaćuje posredno ili neposredno iz proračuna te iste zemlje.

Dakle u Jergoviće možemo svrstati mnoge, Porfirijance, Viktorijance, Tomiće, Frljiće, Viskoviće, i naravno Severinu i Milu Kekina.

Draga blogerica pita što mislimo o nedavnom Jergovićevom članku u kojem pišući o transrodnoj boksačici, koristi priliku da se posere po Hrvatskoj i Hrvatima.

Sasvim je nevažno što Jergovići imaju za reći, njihova mržnja prema zemlji u kojoj su sami odabrali živjeti, jer bi da seru po onim drugima mogli krepati od gladi, ili se primit nekog posla, je čista patologija.

Isti slučaj je i s Jergovićima na blogu, čista patologija, podcrtana manjkom inteligencije.
- 19:33 - Komentari (17) - Isprintaj - #
19.08.2024., ponedjeljak
Kuda idu divlje svinje

Kaže simpatična blogerica, kako su je iznenadili neki debili, koji su opravdavali kretena koji je mrtav pijan autom pokupio cijelu obitelj, majku ubio na mjestu a nekima se još bore za život.

Ona ih doduše nije nazvala debilima ni ubojicu kretenom, jer je pristojna i ne koristi takve izraze, to sam ja zato da nam blog tjedna bude dinamičniji i da se približim široj čitalačkoj publici.

Mene to nije iznenadilo, malo toga me može iznenaditi, možda me malo raspizdilo pa bi degenerike nabio nogom u guzicu, a ubojici bi sudio za ubojstvo s predumišljajem.

Mi smo se doduše ovdje nagledali opravdanja koječega, od opravdavanja fašističkih koljača, preko opravdavanja masovnih ubojica, udbinih likvidatora, latentnih pedofila na blogu, antivakserskih idiota, Dalibora Matanića, Noleta koji pjeva četničke pjesme, i tako redom.

Dakle nije novo da su ljudi proklete budale, da nema dna ispod kojeg nisu spremni ići da bi opravdali vlastiti idiotizam ili nekog od njihovih.

Zato ću ja reći, ne kao neka napuhana moralna vertikala, nego kao budaletina koja je doduše davno znala pijana sjesti za volan, da nitko takav ne zaslužuje hodati zemljom, da se takvima treba suditi za teška ubojstva, i da se svakome ko napuše vozačka dozvola treba oduzeti trajno, uz propisanu dugogodišnju kaznu zatvora ako idiot opet sjedne za volan.

Ja sam imao sreću i nisam nikoga ubio pa ni sebe, i mogu posvjedočiti da nikakav gubitak za čovječanstvo ne bi bio da me se kao i bilo koga drugoga uklonilo s ceste.

Ako mislite da je degenerik pre snažan izraz za ove koji opravdavaju, slobodno predložite neki drugi.

- 21:48 - Komentari (23) - Isprintaj - #
18.08.2024., nedjelja
Ante protestant

U zadnjih nekoliko dana dogodilo se nekoliko tragedija, koje su rezultirale ljudskim žrtvama.

Te tragedije su političari, u suradnji s novinarima, koji su po ko zna koji put pokazali da za njih ne postoji moralno dno koristili za neke vlastite obračune.

Naravno svjetina će kao i u slučaju nesretne žene koja je htjela pobaciti, novinara koji je preminuo jer se nije cijepio, ubojstava supružnika ili roditelja, nedavno stradalih pomoraca, i zadnje stradale obitelji koju je ubio alkoholizirani pojedinac, zapjenjeno tražiti linč, ne poštujući žrtve.

Jer to je posao svjetine da bude izmanipulirana od strane beskarakternih likova koji se bave politikom, i osobama koje ne poznaju moralno dno a nazivaju se novinarima.

Jučer su nam gosti u apartmanu bili mladi Nijemci, četvorica dječaka jedva punoljetnih, danas kada smo došli srediti apartman, sve je bilo besprijekorno čisto, kreveti složeni, suđe u perilici, dođe čovjeku da im kaže da su dobrodošli i kada nemaju za platiti.

Bez Iti malo predrasuda od mladeži s nekih drugih meridijana to se ne može očekivati, uključujući i naše, i da ne duljimo radi se o odgoju, koji je različit, ovisno o značaju majčinske komponente u odgoju, djeca su obrnuto proporcionalno dobro odgojena u odnosu na ulogu majki.

Tako je naša mladež, katastrofa a o talijanskoj da i ne pričamo.

Sve to ima neke dublje korijene, pa bi mogli raspravljati o razlikama između Njemačke ili Nizozemske protestantske etike, u odnosu na Englesku, i koliko je izoliranost djelova na skandinavsku, mogli bi razgovarati i o utjecaju na kršćanstvo u Bavarskoj, i naravno o pogubnim utjecajima novih ideologija, ali za to bi ipak bili potrebni ozbiljni sugovornici.

Rekla bi jedna rodica od moje žene da je njen Ante bio protestant, i da je nosija kalež velečasnom kad je služija misu, ali to je neka druga priča.
- 17:18 - Komentari (25) - Isprintaj - #
17.08.2024., subota
Druga i prva odjedared

Vjerojatno ne znate, iako sam nekoliko puta pisao o tome, da je samo tri dana, nakon prve hidrocentrale u svijetu one na Nijagari, puštena u promet hidrocentrala Jaruga na slapovima Krke, kao druga na svijetu i prva u Europi.

Također zasigurno niste znali da je Šibenik prvi grad na svijetu koji je imao javnu rasvjetu.

Ko bi rekao da nam je tako dobro išlo dok se nismo počeli družiti sa Srbima i Jugoslovenima.

Da su u ono vrijeme živjeli Darko Rundek i Mile Kekin oni bi zasigurno održavali koncerte protiv gradnje hidrocentrale, koje bi pohodili ekološki osviješteni Srbi i Jugosloveni, koji su neobično ekološki osjetljivi što se najbolje vidi u krajevima u kojima obitavaju kao većina.

Eto ja očekujem da se čim krene zasjedanje Sabora protestima na uni pridruže Mirela Ahmetović i stanoviti Rade Borić, te da kao intelektualke izbosne spriječe vastaše da devastišu Unu.

Naš heroj Marko je na sveopšti užas ljubitelja svega progresivnog, i gej ikona, održao još jedan koncert, nikad ranije se u Dugopolju nije našlo četrdeset tisuća ljudi, što izaziva konsternaciju i jad vrhunskih intelektualaca i ljubitelja Aleksandre Prijović, jer što ako Tonson krene na Zagreb, već u Velikoj Gorici će bit sto tisuća ljudi.

Inače meni je Marko drag, još otkad je kupio čaše u Pina ali me daleko više od pisama oduševljava kako djeluje na gej friendly Jugoslovene i sanjare velike Srbije, ko penicilin i to vrući.

Inače prijateljska i nesvrstana Slovenija planira gradnju još desetak hidrocentrala na Savi, Hrvatska bi oko Zagreba na toj istoj Savi kako bi se regulirao tok i dokinula opasnost od poplava, i napokon omogućilo da Zagreb živi na Savi, trebala napraviti četiri hidrocentrale, ali avaj šta ako se to ne svidi Miletu Kekinu, stanovitom Radi Boriću ili Severini.

I sve to u zemlji u kojoj je napravljena druga na svijetu i prva u Europi hidrocentrala, nedaleko grada koji je prvi na svijetu imao javnu rasvjetu, i to u sred nacionalnog parka.

Legenda kaže da je izgradnji te prve hidrocentrale kumovao između ostalih i Nikola Tesla, koji je iz nekog samo njemu znanog razloga pomogao da se druga na svijetu i prva u Europi hidrocentrala sagradi baš u Hrvatskoj.


- 17:36 - Komentari (11) - Isprintaj - #
15.08.2024., četvrtak
Putokaz

Kažu da je lošija sezona nego inače, pa su eto predviđači katastrofe doživjeli satisfakciju, pogotovo mrzitelji svega turističkog, koji mrze turiste, Dalmatince, vlasnike apartmana, strance kojima su prodali vikendice koje je izgradila socijalistička aristokracija kreditima koje nikad nisu vratili.

Jeste vi primjetili da profesionalni mrzitelji nikad ne mrze Istrane koji isto imaju apartmane, ni nas zagrebačke vlasnike apartmana, nego uvijek samo Dalmatince, ima i to svoje objašnjenje ali nećemo se sad baviti time, zašto se mrzi Dalmatince i Hercegovce.

Nama je sezona dosta dobra, skoro cijelo ljeto smo popunjeni, fala na pitanju.

Za razliku od ostatka države, svim problemima uprkos od kojih je prometna izoliranost najveći, u Dubrovniku je sezona bolja nego ikada.

Bilo bi lijepo kada bi neko razmislio zašto je tome tako, ja kao društveni kroničar na blogu mogu reći da sam više nego ikada ranije u Dubrovniku i okolini primjetio izuzetan trud da se uredi okoliš i plaže, tako da ne da nisam imao osjećaj da sam u Hrvatskoj nego nisam imao osjećaj da sam na Mediteranu, ili bolje rečeno iako sam obišao pola svijeta nigdje se nisam osjećao tako dobro kao ove godine kada sam šetao po Mlinima i Srebrenom.

Hotel Sheraton u Srebrenom je naslonjen na lokalnu plažu, koja ni na koji način nije ograđena i zajednički je koriste gosti luksuznog hotela i domaće stanovništvo, plažu i okoliš su zajedničkim snagama uredili hotel, općina i lokalni ugostitelji, na svim stranama su igrališta za djecu, šetnice su uređene, i sve je besprijekorno čisto tako da zrak neodoljivo i opojno miriše.

Možda su i to razlozi da je u Dubrovniku koji je i dalje najskuplji, sezona bolja nego ikada, za razliku od razvikanih i precijenjenih destinacija koje si eto stvaraju da znaju nešto o turizmu.

Danas je Gospa, koja eto stoljećima okuplja Hrvate, kao Hajduk, Mišo, Thompson, u Dalmaciji ili Aleksandra Prijović u Zagrebu.
- 18:46 - Komentari (17) - Isprintaj - #
14.08.2024., srijeda
ljepotica i naramak balege

danas donosimo odgovor na anketno pitanje

za vrime Karađorđevića koji su bili hegemonistički nastrojeni, i koji su Talijanima predali Istru, Zadar, Rijeku i neke otoke, površina Hrvatske je bila 66.393 kilometra kvadratna

za vrime profašističke vlasti koja je još neke dijelove Dalmacije dala Talijanima površina Hrvatskke je bila 102.725 kilometara kvadratnih

za vrime šepavog masovnog ubojice površina je kao i danas 56.594 kilometra kvadratna


naravno ništa neće spriječiti osobe smanjene inteligencije, da opetovano tvrde da je šepavi bio dobar za Hrvatsku


kad smo već kod osoba smanjene inteligencije, skupina osoba bitno smanjene inteligencije, po ko zna koji put nesuvislo i neartikulirano laprda

čak se poteglo pitanje bi li naša nedepilirana administratorica trebala nešto poduzeti

nema se tu što previše za uraditi, niti je koga briga pa tako i nedepiliranu

nije doduše ni zgorega neinteligentnima s vremena na vrijeme zatrest kavez

čisto da se vidi kolika su govna, vrhunski intelektualci, filozofi o ničemu, i olinjali revolucionari, koji ugodno ćaskaju s takvim ološem


- 14:04 - Komentari (9) - Isprintaj - #
13.08.2024., utorak
Anketa

Kaže ugledni nounar i kolumništa, Ivica Ivanišević da su mladi u Imackom znali da su Jure i Boban ubojice kad su onomad pjevali pjesme o njima.

Ne mogu ne složiti se s uglednim novinarom, bilo bi krajnje nekorektno mlade predstavljati kao debile koji ne znaju što rade.

Njima nasuprot postoji cijela skupina debila, u lijevo orijentiranim strankama, objektivnim i profesijonalnim medijima i kod nas na blogu, kojoj pripada i ugledni nounar, koja se pravi blesava i ignorira činjenicu da je najveći sin naroda i narodnosti kojem su mrtvom nosali štafete veći ubojica od Jure i Bobana, jednako kao i svi partizanski komesari.

Narodni heroj po kojem je moja prva osnovna škola nosila ime je bacio bombu na limenu glazbu i pobio mužikante.

Ta ista skupina debila uključujući i neke s bloga, bi htjela da zaboravimo da su se ne tako davno najvjerniji koalicijski partner anemičnog komunističkog gojenca i drugi viđeniji Srbi zalagali za otcjepljenje okupiranih dijelova Hrvatske.

Dakle cilj je bio isti samo su se Martić, Babić, i Hadžić služili jednim, a Pupovac i Stanimirović drugim sredstvima.

Dobro znam ja da vas politika ne zanima, ali baš zato vam je kao i inače svakom koga nešto ne zanima, lako prodat muda pod bubrege.

I sve to skupa ne bi bilo zabrinjavajuće da vi nemate pravo glasa.

Zato bi na glasačkim mjestima trebalo imati ankete tipa ko je otuđio najviše hrvatskog teritorija.

Karađorđevići

Ustaše

Šepavi masovni ubojica

Glasovanje bi trebalo biti dopušteno samo onima koji točno odgovore
- 21:09 - Komentari (16) - Isprintaj - #
11.08.2024., nedjelja
Lipo li je ...mmmmmm

Strah od ustaša se širi regijonom, malo je što su uznemirili vrhunske intelektualce i konzumente srbijanskog šund melosa, eno si se nevjerojatnom silinom ustaše obrušile na Čubeta i još neke viđenije Srbijance, i ne daju im da vade Litijum iz rudnika, tako da Srbija zbog ustaša ne postane najbogatija na svetu.

Kaže Čube da se Hrvati raduju građanskom ratu koji će da bidne u Srbiju, i zato sram vas bilo, kako se možete radovati bilo kakvom ratu.

Eno se i moja Judita sprema za rat, naručila je vodene bombe za sebe, i za Duju naravno pa će ih ona prisvojiti, kod nabavke naoružanja moralo se posebno voditi računa da se nabavi i boca kakvu ima Tonka.

Kad se uvjerila u kvalitetu naoružanja, rekla je šalji paket šta čekaš.

Šta su pusti Rafali kontra šarenih vodenih bombi.

Inače i moja unuka je ustaša, svaki put kad igra Hrvatska obuče dres hrvatske reprezentacije i pjeva Lijepa li si, zastrašujuće je i to što je napola Hercegovka pa zna i onu kamen, krš i maslina.

Naš dragi kolega je maknuo priglupi post o ustašama na kojem se osim tri suvisle blogerice, čiji mu se komentari vjerojatno nisu svidjeli, skupila zavidna količina blogo nakaza, kako onih koji su bili protiv njega, tako i još više onih koji su bili za njega.

Ako se pitate zašto nisam ništa napisao tamo kod kolege, nego pišem ovdje, razlog je što bi radije odgrizao ruku nego se pridružio nakazama, ma koliko se ne slagao s njim, uz to mislim i da je napisano poprilična uvreda za inteligenciju samog autora.

Bijo je finale u vaterpolu na olimpijadi, Srbi su dobili naše, pošteno zasluženo, znali su da jedino ako daju sve od sebe mogu dobiti, i tako su odigrali, naši su odigrali kalkulantski, nisu išli punom snagom i nisu ni zaslužili ništa drugo.

Sport je inače takav koliko daš toliko ti se vrati.

Medalje će dijeliti Kolinda na užas Jadranke Kosor i kolegice Annaboni.


- 15:38 - Komentari (15) - Isprintaj - #
10.08.2024., subota
Lovci na zmajove


Uvijek prije izbora krene sezona lova na Ustaše, pa se i kod nas na blogu ljubitelji Đoleta i Noleta uznemire, jer eto napokon imaju povod za opravdat činjenicu da ovu zemlju jednostavno ne vole.

Nije lako živjeti u zemlji koju ne doživljavaš svojom, i jednostavno je ne voliš, vjerujte mi na riječ ja sam dvadeset pet godina živio u takvoj, i nitko tako kao ja ne razumije naše vrhunske intelektualce i lovce na ustaše.

Niko meni nije smetao da se osjećam Jugoslovenom, kao što nitko ne smeta intelektualcima i harmonikašicama da se osjećaju Hrvatima, ali eto mi nismo htjeli, ja nisam volio Jugoslaviju, oni ne vole Hrvatsku i nema tu pomoći.

Inače ja u ovih skoro šezdeset godina nisam susreo ustašu, bilo je doduše šupaka koji su onomad kad se ratovalo, daleko od rovova paradirali u pancirkama zakićeni bombama, koji sada vjerojatno ratuju velikim slovima ispisanim Za dom spremni, po enternetima, ali ne sjećam se da sam nekad susreo ustašu pa bi ako ovdje ima neki volio da mi se javi.

Uvjet je naravno da nije kreten, jer zna se da s kretenima ne razgovaram.

Inače da te imaginarne ustaše u potpunosti nestanu, to bi dotuklo Milorada etnotajkuna, jer kakvog bi smisla imalo postojanje stranke koju je osnovao osuđeni ratni zločinac, i drugih praonica love.

Pogodilo bi to i naše ljubitelje svega progresivnog jer bi njihova potreba da ne vole zemlju u kojoj žive postala besmislena.

Najgore od svega je što neki tu svoju bolesnu potrebu za nevoljenjem prenose na djecu, umjesto da im dopuste da budu sve što žele, pa makar htjeli biti Hrvati, jer tko bi normalan želio da mu dijete ne voli zemlju u kojoj živi.
- 21:19 - Komentari (7) - Isprintaj - #
09.08.2024., petak
Nakaze

Ćaća in se doli guši.
- 22:44 - Komentari (7) - Isprintaj - #
08.08.2024., četvrtak
Pivaj

Eno Taylor ne smi pivat u Beču, ne daju joj Alahu akbari, mogla je skočit do Imackog, bit predgrupa Marku.

Dokle su nas doveli ekstremni desničari.

Ali to vas i onako ne zanima.
- 21:48 - Komentari (17) - Isprintaj - #
07.08.2024., srijeda
Imacki on May mind

Eno se svi čude kako su mladi u Imackom pivali Juru i Bobana, očito se radi o osobama skromnih intelektualnih kapaciteta, koje nisu nikad bile u Imackom.

Naime tamo se Juru i Bobana pivalo i kad je to bilo kudikamo opasnije, i pivat će se i za sto godina kad nikoga od nas više neće bit.

Inače samo osobe s ozbiljnim stupnjem debilizma, mogu mislit da će varijanta po kojoj Srbe i Jugoslovene triba abolirat i inzistirati na zaboravu, komunističke zločine zanemariti, i bjesomučno inzistirati na progonu i osudi svakog oblika hrvatskog nacionalizma.

Dokle god debili tako rezoniraju pivat će im se Juru i Bobana, ne toliko radi njih dvojice koliko zbog degutantnog inzistiranju na licemjernim dvostrukim standardima kad je zlo u pitanju.

Jedan od vrhunaca debilizma je bio svakako sadržan u tvrdnji jednog od vrhunskih intelektualaca na blogu, da nije isto kad nevinog čovjeka ubiju Ustaše ili Partizani.

U prestolnici je bio doček sportaša, koji je bio neviđen fijasko, došlo je sto ljudi šta je manje nego šta se skupi kad Dinamo slavi titule uz besplatne kobasice.

Inače fijasko je bio očekivan, barem smo mi koji sve znamo deset godina unaprijed očekivali, ali ne brinite osvajači medalja će biti dočekani negdje drugo, i bit će drugačije, ovo u gej friendly gradu koji se užasava mladih koji idu na misu i nije moglo završiti drugačije, barem ne dok su na vlasti ovi s kvocijentom inteligencije na nivou zimskih temperatura, kako reče neki dan Joško Jeličić.

Dakle braćo i sestre, ne gubimo nadu, jednom će debili odjebat, prošlost i sadašnjost ćemo vrednovati bez licemjerja i dvostrukih aršina, a vrhunski intelektualci će nas poštedit svojih bisera.

Ili ćemo kao u Ingleškoj Ingleži, Irci, Škoti i Velšani, vidit ulične bitke protiv antifašista iz Ruande, Pakistana, Afganistana, Rusije, Irana, i obaju Konga iz kojih naši antife švercaju male crnčiće.
- 19:31 - Komentari (5) - Isprintaj - #
06.08.2024., utorak
Nečuveno

Ne znam kako vi, ali ja se dobro sjećam gdje sam bio tih prvih dana kolovoza devespete, vjerojatno se svi sjećaju gdje su bili tih dana, osim onih kojima dolazi onaj Švabo.

Bilo bi zato lijepo kada bi budući precjenik, ili precjednica, prajmminister, i precjednik sabora dogodine umisto da laprdaju po Kninu negdi na Jarunu ispričaju di sa bili tih dana, i zašto nisu bili tamo di se trebalo bit.

Bilo bi malo nakaradno, da na tridesetu obljetnicu te herojske oluje, govore drže dezerteri kao što su ih držali ove godine, a da sudionici stoje iza ograde.

Ako će dezerteri nastupat onda bi mogli pozvat i kolegu Čubeta iz Srbije, jer je i on junak kao i oni, a onda bi u kulturno umjetničkom programu mogli nastupit Mile Kekin, Let 3, Bajaga, i Fahreta Jahić.

Kažu da je u Kninu bilo malo ljudi, ja sam načisto šokiran da su propustili svjedočiti ukazanju anemičnog, slučajnog i njonje.

Nečuveno

Kako je stanoviti Rade Borić primjetio, Hrvati se, pogotovo mladi ponašaju nenormalno, idu na misu i više će ih biti u Imackom nego u Kninu.

Zabrinutost stanovitog Rade je na mjestu, jer nakon desetljeća sustavnog promoviranja dezertera, antifašista, porfirijanaca, Hrvati idu na misu i u Imacki.

Baš nečuveno.

U prijateljskoj i nesvrstanoj Ingleškoj, ekstremni desničari, ma što to značilo, kod nas su svi desničari ekstremni katolibani i fašisti, se bunu jer im transrodni crnci nožom kolju djecu.

Ako pogledate malo po portalima, pa i kod nas na blogu vidit ćete da nisu problem ovi koji kolju djecu nego ovih 200 milijuna ekstremnih desničara u europama, koje bi trebalo kazniti tako da im stanoviti Rade Šerbedžija i naš heroj Nole pevaju veseli se srpski rode.
- 00:33 - Komentari (11) - Isprintaj - #
04.08.2024., nedjelja
O patkama i feminizmu

Već tradicijonalno u ovo doba godine skupe se četnici predvođeni Čubetom Pornofirijem, i Milom intimusom našeg Zoke budale, i leleču kako su ih zli rvati išćerali skupa s Vatikanom, Nemcima, Židovima, Natom i Klingoncima.

Sasvim prigodno i kod nas se skupe članovi stranke koju je osnovao osuđeni ratni zločinac i pričaju o tome kako su oni koji su živote dali za Hrvatsku opasnost za demokraciju.

Sve to zbog žalosne činjenice da su Srbi i Jugosloveni koji su pet godina terorizirali Hrvatsku, ubili desetke i prognali stotine tisuća ljudi, na kraju ko zadnje pičke pobjegli i ostavili žene djecu i starčad da se snalaze kako znaju i umiju.

Kao suvremenik mogu posvjedočiti da srbijanske heroje nismo mogli stizati kako su hrabro bježali.

Cijenjeni feminista Mariano u svom nadasve visprenom zapisu tvrdi da ako je netko po genetskim testovima muškarac, izgleda kao muškarac i udara kao muškarac, onda je zasigurno patka, i kao takav ima sva prava mlatiti žene.

Uzaludan je bio trud dokazivati da je militantni feminizam besmislen utemeljen na mržnji i štetan za žene i društvo u cjelini.

Dovoljno je bilo da se pojavi nešto još bolesnije i kudikamo besmislenije, pa da se najistaknutiji feministi i feministkinje, prometnu u zagovaratelje nasilja nad ženama.

Pomalo počinje priprema za precjedničke izbore, pojavljuju se bolji i lošiji kandidati, i za sada se niko nema nekog pretjeranog razloga osjećati neugodno zbog svog kandidata osim glasača Zoke budale, ali što uostalom očekivati od likova koji bi da su s one strane Bajakova četnikovali s Čubetom i Pornofirijem, koji misle da muškarac koji to jako želi ima pravo mlatiti žene, i da ih Bill Gates kontrolira putem cjepiva s kojim im ubrizgava mikročipove, i samo ih veliki vođa Putin može spasiti od katolika i Amerikanaca.

More je i dalje nestvarno toplo, za ručak će biti neka dalmatinska inačica buillabaissea, i pasta arabiata, značajno smo smanjili konzumaciju mesa, pa smo svi smršavili, jučer smo imali gregadu od mišane ribe,
frigane švoje i čokalice i buzaru od velikih kozica.

U stvari kad imaš vrhunske sirovine nije neki problem bit dobar čuvar, friška riba i verdura i prstohvat jubavi prema kužini i sve je kako triba bit.

Tako je i inače u životu, mi zadrte katolibanske seljačine koji volimo žene nikad nećemo misliti da je u redu da ih mlati Patka ma koliko žarko željela biti žena.

Ali ne brinite braćo i sestre osviješteni će naći razumijevanje i za transrodne crnce koji kolju djevojčice, i svakog koji postavi bilo kakvo pitanje će osuditi za rasizam, homofobiju i generaliziranje.

Izuzetak su naravno, branitelji, posebno hosovci, katolici, desničari, klečavci i Thompson, na njih je sezona lova uvijek otvorena.


- 13:48 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>