Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Šokantna činjenica

danas ćemo se baviti jednom šokantnom činjenicom

šokantna činjenica je da ja osobno poznam trojicu od do sada petero poznatih kandidata za precjednika esdepeja

Ranka Ostojića poznam iz Splita, skoro četrdeset godina, znam i neke detalje koji se prešućuju u životopisima, mislim da su Ranku šanse minimalne, jednostavno ne mrzi Hrvatsku dovoljno za kriterije esdepeja

Miranda Mrsića poznam negdje od 2004 iz doba kada je prvenstveno bio liječnik, u vrijeme kada je pokojni gradonačelnik Mile održavao esdepe na životu, obzirom da sam gospodina Mrsića prvi put kad smo se upoznali vidio u razgovoru s pokojnom Anom Rukavinom, koja mu je tada bila pacijentica, sve gluposti koje je kao političar radioi i govorio, kao i svinjarije koje mu je žena radila su potpuno nevažne, mislim da Mirando nema nikakve šanse, mislim da je šteta što se uopće bavio politikom

Sinišu Hajdaša Dončića sam upoznao mislim negdje 2009. preko nekih zagorskih esdepeovaca koje izuzetno cijenim, koji su pravi socijaldemokrati, s izraženim Hrvatstvom, pa je prava šteta da i Hajdaš Dončić nije takav, mislim da je on najizgledniji kandidat za budućeg precjednika esdepeja, što će koliko god to nevjerojatno zvučalo biti značajan korak unatrag u odnosu na glupana kao što je Peđa Grbin.

Izgledno je da će esdepe s Hajdašom prestati biti relevantna stranka, ionako su mu velikosrbi otišli Pupovcu, Jugosloveni u Možemo, tako da su tamo ostali uglavnom glupani.

U konačnici stranka u kojoj su relevantan faktor, Mirela Ahmetović, Saša Đuić, i Ivana Marković i ne zaslužuje bolju sudbinu.

Ekipa iz zločinačke je uništila mnoge stranke, nekoliko haespeova, nekoliko liberala, ćupriju, i zadnje domovinski pokret, ali oko esdepeja se nije trebala truditi, esdepe su uništili glupani.

Post je objavljen 23.08.2024. u 18:58 sati.