Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Mila i zastava

Poznata hrvatska mučenica Severina, je zaustavljena na Srbijanskoj granici, pa su je par sati tamo držali, ispitivali koješta, i onda se naša mučenica odlučila vratiti u mrsku joj hrvatsku u kojoj su se svi sudovi, centri za socijalni rad, škole vrtići i poliklinike urotile protiv nje, uz napomenu da neće i Srbiju dok je diktator Čube na vlasti.

Ja se čudim našoj mučenici Severini, koji kurac ide u Srbiju kad svaki put tamo najebe, prvo je našla onog psihopatu Popovića, pa onda onog poluretardiranog Kebinog sina, i ona opet ide tamo.

Ova dva mi ne paru ni ka neki jebači, evidentno da nisu pametni, a ni lipi nešto naročito, tako da nema drugog zaključka nego da je naša mučenica Severina išla u Srbiju jebavat se za pokoru radi nemilih događaja na jahti.

A ko zna možda je i nečista krv u pitanju možda je to jače od nje.

Mene samo čudi zašto svoj glas ne dignu Sanja Sarnavka, Neva Tole i Jelena Veljača, zbog tretmana kakav u Srbiji imaju naše mučenice poput Severine i Nikoline Pišek, zašto šuti i stanoviti Rade Borić je svima jasno.

Draga Seve nema ti druge nego se skupa s malim Aleksom zagrlit sa kipom Mile Gojsalić i umotati se u zastavu s prvin bilim poljem, neka pate svi srbijanski jebači i diktator Čube također.


Post je objavljen 26.08.2024. u 19:44 sati.