< travanj, 2024  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Travanj 2024 (21)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
30.04.2024., utorak
Imala je malu rupicu na bradi

Malo je bilo šta su javni prostor zagađivali Puljci, pa onda Raspudići, sad nas tlače i Filipovići.

Naime obzirom da vi ne gledate televiziju, i slušate samo Brahmsa, sigurno nemate pojma da u Zvijezdama koje pjevaju na hateveju, nastupa Lejla Filipović, koja piva ka da Jon je slon prnija u uvo, i da su neki koji su pivali puno bolje od nje ispali prije nje.

Sad je ispala i ona, pa se javija bosanski krkan, u ulozi njenog muža, koji od hateveja dobije priko sto pedeset iljada ojra godišnje, kako bi je obranio od svihkoji mrze njegovu ženu, a to su svi koji ne misle da ona božanstveno piva.

Bilo je i do sada kandidata koji nisu baš znali pivat, ali su bili svjesni toga i trudili se bit simpatični, za razliku od Lejle koja je odvratno nesimpatična, bez elementarne čestice samokritičnosti, što u kombinaciji s njenim mužem krkanom, rezultira time da su naporniji od Puljaka i Raspudića zajedno koliko god to zvučalo nemoguće.

U prijateljskoj i nesvrstanoj Nemačkoj, muslimanske organizacije traže osnivanje kalifata i uvođenje šerijata, nešto kao kad su kod nas neki tražili osnivanje Srao Krajine, pa je za očekivati da i kod nas barem oko kolodvora u Zagrebu pokušaju osnovati kalifat, i uvesti šerijat, a možda i Srao Nepaliju, što naravno nije problem, problem su klečavci, koji će ako ikada uspiju sklopiti koaliciju s platformom možemo i esdepejom zabraniti pobačaj i mini suknje.

Svukud po vaseljeni studenti muslimani prosvjeduju zbog toga što Židovi neće imat kalifat i šerijat, što se prezentira kao studentski prosvjedi, a izostavlja se napomenuti da prosvjeduju muslimani, isti oni koji bi da se uvede kalifat i šerijat, kako u Berlinu, tako u Parizu, u Amerikami, i diljem vaseljene.

Možda bi bilo neke poetske pravde u tome da to globalno uvođenje kalifata i šerijata uspije, da ekipica sa palestinskim maramama, zastavama, i majicama s likom Će ge vare, shvati koliko je retardirana, iako se bojim da bi oni shvatili bilo što, jednako kao i antivakseri putinovske provenijencije, jer sve i da žele s čim bi shvatili.
Debilima je naime uvijek najveća kazna, kad dobiju ono što žele.
- 06:31 - Komentari (14) - Isprintaj - #
28.04.2024., nedjelja
A kada padne noć

Dok se sunce spuštalo u već neki ocean, i bojalo cijelu vaseljenu bojom purpura, tišina je postajala sve gušća, trpkog okusa poput lošeg patvorenog makedonskog vina na koje se lijepe etikete plavac mali.

U tom trenutku produženih sjena blogeri zaustavljaju disanje ne bi li na vrijeme čuli ono zlokobno stalk stalk.

Legenda kaže da je nevina blogerica svaki dan prije sumraka zaključavala pojas nevinosti, jer nikad se ne zna.

Sumrak je bio vrijeme kad oni, Stalkeri dolaze, oni dolaze kako bi oskrnavili uzvišenost blogova, na kojima se u smiraj razilazi dim i miris ćevapa, pulsirajuće vagine se orošavaju, i splašnjava euforija besplatnih kanapeića, na promociji erotske poezije, Jovana Salopeka.

Kad se spusti mrak, a pogotovo u sitnim satima iza ponoći pa prema svitanju, ništa nije sveto, to je vrijeme stalkera koji dolaze nevinim blogericama ukrasti dušu, a možda i novčanik, baš poput onih američkih doktora koji su zapeli negdje u Siriji, i fali im pet tisuća dolara, da dođu do odabranice svog srca Barice iz Jakovlja.

Zato svaka nevina blogerica kad padne mrak, zaustavlja disanje, i pulsiranje vagine, kako bi mogla kad čuje zlokobno stalk, stalk, mogla uteć glavom bez obzira.
- 09:12 - Komentari (17) - Isprintaj - #
26.04.2024., petak
Prostitutci

Prije nekoliko godina je objektivni i profesijonalni i ne baš naročito pametni Hrvoje Krešić, čija je supruga bivša poslovna partnerica Sandre Benčić, izjavio da on kao novinar ima pravo zauzimati strane.

Naš Hrvoje je tom prigodom obznanio ono što smo svi znali ali mnogi licemjerno nisu htjeli priznati, a to je da se medijski djelatnici, bave kriminalom, reketarenjem, političkim aktivizmom i svim i svačim osim novinarstvom.

Hrvatski novinari se doduše još uvijek pokušavaju ponašati kao da imaju nekakav ugled, iako su gotovo isključivo u službi zla, ili su glupani koji onim zlima daju podršku, bez kojih zlo ne bi imalo šanse.

Nije ne baš naročito pametni Hrvoje izuzetak, više se nitko ne bavi novinarstvom, nitko ne informira javnost, svi zauzimaju stavove i nameću svoju agendu, kao nešto što bi trebalo biti općeprihvaćeno.

Zato kada se na objektivne i profesijonalne nounare obruši bilo tko, ima potpuno pravo, jer kada je ne baš naročito pametni Hrvoje rekao da ima pravo zauzimati stranu, dao je to pravo i svima ostalima, i uskratio sebi i svojim kolegama obranu s osnove objektivnosti.

Mnoge profesije su se srozale, u ovom novom vremenu, ali rijetko koja kao novinarska, novinar naime može biti svatko a to otprilike uvijek znači da to ne bi trebao biti nitko, barem ne netko tko imalo drži do sebe.
- 20:03 - Komentari (7) - Isprintaj - #
25.04.2024., četvrtak
Posljednji tango u Mrduši donjoj

na žalost u Hrvatskoj postoji samo jedna ozbiljna stranka, ostali slave poraze kao naše komšije

nije to zasluga te jedine ozbiljne stranke, nego su ostali diletanti, i lijenčine

jednom sam se htio upisati u stranku, bio je to HSP u vrijeme kad je tamo bio Tonći Tadić, činilo mi se da bi on mogao unijeti neke nove vjetrove u politiku, znanstvenik, nacionalno osviješten, britak, koncizan, fokusiran, uvijek argumentiran

Ispunio sam pristupnicu, neka žena me nazvala i pozvala na sastanak, tamo me dočekalo nekoliko likova, kakvih se nađe u svakoj opskurnoj kvartovskoj birtiji, i tako je završila moja politička karijera

Došli su avijoni, šta je milijarda eura, ako može tako unesrećiti one koji ovu zemlju ne vole, i budaletine koje misle da je u pitanju miroljubivost i progresivnost, bez kojih zlo kao što smo rekli ne bi imalo šanse.

Sama činjenica da smo za samo milijardu nečega, razotkrili zlo, vrijedi svakog centa.

Pratite li vi kako se patuljci svakodnevno blamiraju, zapjenjenoj izjavljujuć da oni nikad neće sa adezeom, isto ko da ih je neko zvao, a da ih sutra anemični nazove, skinuli bi mudante i mazali šupak ko Marlon Marici u zadnjem tangu u Parizu, i vikali zovi samo zovi, letit ćemo kano sokolovi.

- 21:40 - Komentari (12) - Isprintaj - #
24.04.2024., srijeda
Bit će bolje

Kolegama koje su glasale za stranke ljevice, ne treba biti neugodno zbog ponašanja istih.
Vi dragi kolege niste krivi što ste glasali za te besprizorne idiote koji bi se jebali samo da im se dokopat vlasti.

Nikad se doduše niko nije tako sramotno ponašao kao vaši favoriti, ali to niukom slučaju nije vaša krivica, svakome se dogodi da pogriješi, bude zaveden, i onda neko od njega napravi budalu.

Niste vi krivi kad jedna od žešćih budala, gospođa Benčić, jauče da ćemo ako adeze koalira s notornim depejom dobit najdesniju vladu u povijesti, a onda isti notorni depe, poziva u antihadezeovsku koaliciju.

Siguran sam da tako nešto, ni jedan glasač, platforme možemo, koji ima nešto u glavi, i barem mrvicu integriteta to nikad ne bi uradio niti odobrio.



A što tek reći o esdepeju, koji se odreka Zoke budale i onom degenerika Peđi koji se svaki dan iznova blamira.

Jedna nekad velika stranka, kao što je bio esdepe, bez obzira šta ja mislio o njima, nije zaslužila da je rasture idioti kao Zoka i Peđa.

Zato ne očajavajte, dobro promislite drugi put za koga ćete, glasati, porazgovarajte i s pametnijima od sebe, sjetite se ko je najčešće u pravu, pa kako on tako i vi, uostalom ništa nije nemoguće, možda i možemo dođe jednom na vlast, ako koalira s adezeom, možda se i esdepe jednom oporavi od Zoke i Peđe, čuda su moguća.

Svakako bit će bolje




- 20:10 - Komentari (7) - Isprintaj - #
22.04.2024., ponedjeljak
Koračić

Bože u što se ovaj blog pretvorio, od revolucijonarne platforme, prepune brojača ustaša, nedepiliranih skojevki, pjesnika antifašista, Prvoboraca bratstva i jedinstva, ostade jedna luđakinja, dvoje antivaksera, i ljepotica i kreten.

Ko zna možda ovaj nagli gubitak interesa za politiku i dnevne događaje, ima veze i s rezultatima izbora.

Eto dokle je došlo i Annaboni se pristala bavit politikom, ne može doći nikome pa ni sebi, od šoka izazvanog recentnim ponašanjem ljevice u Hrvata.

I šta ćemo sad, reka je neki dan Tigi da bi bilo najbolje da pišem svoje pričice iz malog mista.

Inače kolegi Tigiju moramo odat priznanje, dovoljno je bilo da Tigi izda svoju partiju, i glasa za DP, pa da razvlasti Plenkovića, simpatično je kako se AP pripitomio, valjda svjestan da su mu Butković, i Anušić, dobitne karte, a da je on sam manje više lišina.

Dakle bio je to mali koračić za Tigija i veliki korak u demokratizaciji adezea, koji ima prigodu ako sastavi vladu na miru se transformirati u modernu stranku centra, i dopustiti DP u da se razvije u stabilnog koalicijskog partnera konzervativne provenijencije.

To bi lančanom reakcijom prouzročilo nestanak razloga za postojanje Mosta što bi bio dobitak za demokraciju, te bi istovremeno otvorilo zdravim snagama u esdepeju, da se riješe degenerika kao što su Zoka, Peđa, drugi Peđa, komesarka Ahmetović, maj nekom iz Ranko, i drugih i napokon se transformiraju u Hrvatsku stranku ljevice, što bi bilo normalno obzirom da djeluju a Hrvatskoj a ne u imaginarnim tvorevinama ili Nubiruu.
Sekta koja trenutno vlada Zagrebom će sama sebi presuditi, kao što su to uradile i ostale sekte za koje glasa petnaest posto neradnika, poput Orahova, Laburista, Živih zidova i sličnih pizdarija.

- 21:01 - Komentari (14) - Isprintaj - #
21.04.2024., nedjelja
Mamurluk

Izgleda da su naši levičardžije stvarno mislili da će dobiti izbore, pri tom se ne libeći bliske suradnje s fašistima, srbofobima, zabraniteljima pobačaja, klečavcima, i katolibanima.

Šta ti je nedostatak veze sa stvarnosti, i želja za vlasti po svaku cijenu.

A lijepo je rekao nikad prežaljeni Ivica Račan, isti onaj koji je predao naoružanje teritorijalne obrane Srbima koji su onda istim poubijali tisuće Hrvata, Izbori se mogu izgubiti ali obraz ne.

Malo je mučno gledati kako ljudi prodaju obraz, ne shvaćajući da su oni sami ili njihovi favoriti, izgubili izbore jer su jednostavno loši, užasno loši.

Nema to nikakve veze s hadezeom ni s fantazijama oko Turudića, i ostalim deluzijama plasiranim u javnost, nego s njima, jedino i isključivo s njima.

Zar je neko stvarno mislio da kreatura poput Peđe, nasilnik s Pantovčaka, i histerični duo Benčić-Kekin mogu pobijediti bilo koga.

Hadeze vam je ponudio vlast na pladnju, medijska podrška je bila degutantna, parapolitičke organizacije su odradile svoje, neovisni analitičari samo što nisu otplesali Žikino kolo, i vi ste izgubili izbore, a sada i obraz prodajete.

Samo tako hrabro naprijed, sad smijenite Peđu i izaberite Hajdaša Dončića, i obavezno ostavite Celakoskog i Radu Borića da vam definiraju politike i histeričarke da ih prezentiraju, i adeze će vladati zauvijek.

Siguran sam da će drugovi iz partije i njihovi koalicijski partneri iz sekte, silno zamjeriti srbofobima klečavcima i fašistima, ako izaberu adeze nego njih, nimalo zabrinuti što eto i sve nacionalne manjine radije izabiru adeze umjesto njih, adeze u kojem pederi postaju ministri dok klapneš dlan o dlan.

- 15:34 - Komentari (8) - Isprintaj - #
20.04.2024., subota
Koncert za motornu testeru u g molu

Uslijed svih ovih izbornih i protuustavnih uzbuđenja, nepažljivom oku je sigurno promaknula vijest objavljena na objektivnim i profesijonalnim portalima, o tome kako nas Česi više ne vole i kako će ić negdje drugo na more.

Dođe čovjeku da zapjeva otkud ti ko sudbina.

Kao što nekako oko 29 studenog, dana kada su nepregledna krda svinja nasilno utihnuli, krene priča o komercijalizaciji Božića, tako nekako s prvim lastavicama krene i priča o neminovnoj propasti turizma.

Upravo je fascinantna ta toksična mržnja prema ovoj zemlji, očekivao bi čovjek da to nekako malo popusti, ublaži se, ali avaj izgleda da tu ni kolektivna psihoterapija ne bi pomogla.

Mene naši uvaženi ljevičari podsjećaju na razmaženu deriščad, po uzoru na one klince koji kad im mama neće kupit motornu pilu legnu na pod i deru se, jer nije po njihovom.

Tako čitam tamo kod kolege Mariana koji svima ljubazno odgovara na komentar, osim pojedincima, kao se upiru dokazati već nešto, pri tom se naravno ne bi osvrtao na već dokazane glupane, koji bi kolegi Marianu i ostalima koji se pretendiraju nazvati inteligentnima, trebali biti jasan signal da su na pogrešnom putu, da im ideološko sljepilo ne brani tu spoznaju.

U stvari problem ne postoji, ljubitelji svega progresivnog trebaju zajedno s fašistima, antivakserima i mizoginim homofobima, skupiti 76 potpisa, formirati vladu s Nikolom Grmojom na čelu, i predati zahtjev novom predsjedniku Sabora Ivanu Penavi za promjenu ustava i ukidanje ustavnog suda.

Barem to ne bi trebao biti problem protiv ovakvog adezea, ili je valjanje po podu ispod motorne pile krajnji domet naših heroja.
- 10:52 - Komentari (11) - Isprintaj - #
19.04.2024., petak
In the jungle

prije nego li netko od dragih kolega blogera ponesen emocijama pod utjecajem naših objektivnih i profesijonalnih medija, i izbornih gubitnika, napiše neku glupost ajmo postaviti jedno retoričko pitanje

ukoliko bi, što je vrlo izgledno naredni precjednik Hrvatske bio adezeovac, mislite li da bi bilo u redu kad bi se isti ponašao kao Zoka budala

Nisam baš poštovatelj naših ustavnih sudaca, i imao bi im štošta prigovoriti, najviše zbog grijeha nečinjenja, te ih smatram su odgovornim za manjkavost demokratskih procesa i loše prakse.

Ni u ovom slučaju Zoke budale, ne mislim da su se nešto iskazali, piškiću kakiću, još nikad nije donijelo ništa dobroga, ali eto valjda ta ekipa ne zna bolje, što nije ni čudno obzirom kakvi su sve likovi tamo.

Uglavnom reakcija ustavnog suda je bila nužnost, ne zbog Zoke ustaše, on je izbore svakako izgubio kao i obično, nego zbog demokratske higijene, i neke slijedeće budale, koja bi pokušala isto ili slično.

Jasno se treba staviti do znanja da se nikakav kreten a pogotovo ne onaj koji je na poziciji predsjednika ne može ponašati onako kako se ponašao Zoka, da je manipuliranje izbornim procesima nešto na što kao društvo nećemo pristati.

Možda u konačnici ja i nisam u pravu, ali bi onako usput vama koji mislite drugačije skrenuo pažnju na činjenicu da je dosta izgledno da budući predsjednik bude hadezeovac.





- 18:18 - Komentari (12) - Isprintaj - #
18.04.2024., četvrtak
Ejpri Lili

Ovi naši ljevičari su baš loši gubitnici.

Ono luzeri s ogromnim L.

Nije ni čudo, ljevičari su obično razmažena deriščad obilježena pretjerano popustljivim majkama, i očevima zlostavljačima.

Ta kombinacija obično proizvede histerične žene i muškom i latentne nasilnike u ženskom tijelu.

Izbori su završili predvidljivo, Hrvati su desno orijentirani narod i ljevicu bira samo onda kad mu se čini da nema drugog izlaza, ta politika nepostojećeg izlaza nas je u konačnici koštala nekih loših odluka, kao što su obje Jugoslavije, i priklanjanje fašizmu.

Naravno da izlaza uvijek ima, bezizlazne situacije ne postoje.

Tako i moj dragi kolega Mariano može izabrati izbornog pobjednika, kad Možemo bude koalirao s adezeom, što je recimo sada jedina prirodna koalicija, jer prava žena, istanbulsku nevjestu, i prava gej populacije je inaugurirao adeze, i on je jedina brana njihovom urušavanju, naime Plenković nije ko njihov potencijalni koalicijski partner Zoka budala, koji bi i žene i pedere i Srbe prodao samo da pobijedi Plenkovića pa bi mu ostali samo idioti.

Inače adeze je u gradu Zagrebu u kojem je Možemo na vlasti osvojio više glasova nego oni.

Bilo bi lijepo da s ovim izborima završi era Zoke budale i matične mu stranke, jer jedino takav kreten i nakupina takvih idiota je u stanju ne pobijediti ovakav adeze.

Da je bilo kandidirat prometni znak, pobijedio bi i ja bi glasao za njega.

Zokina fiksacija na Plenkovića je načisto bolesna.

Možemo je pametno iskoristio navedenu situaciju i motivirao mlade birače, međutim i to možemo upisati u propuštene šanse, jer će se mladi kad shvate da njihov angažman nije značio ništa osim uhljebljenje par jebivjetara, okrenut će se na drugu stranu i tako mladost će proći, a odrasli ljudi ne glasaju za histerične žene u muškom tijelu niti za latentne nasilnike u ženskom tijelu.

Ne sviđa mi se toksična mržnja koju dobar dio Možemovaca i većina bujica pravde, ne može kontrolirati, a usmjerena je prema adezeu, možda bi im neki psiholog trebao reći da su im to ipak samo politički protivnici ništa više od toga.

Ta nekontrolirana mržnja je odlika razmažene deriščadi za koju smo već utvrdili da su većina ljevičari.

Da rezimiramo sramota je da ovakav adeze nije poražen, a nije zato jer su ovi drugi gori od njega, i narod to kuži, glasali su za lopove jer su oni manje zlo.

Tako da nam preostaje jedino nada da najveći ljevičar u Hrvata Andrej Plenković neće dopustiti da Hrvatska otkliže previše u desno, ovi ostali su uglavnom niškoristi i ljevičara ne bi prepoznali da ih ugrize za bradavicu.
- 18:58 - Komentari (13) - Isprintaj - #
17.04.2024., srijeda
Mistu i Svitu

Ima tako nekih sitnica koje čovjeka baš razvesele.

Tako je mene nekako raznježilo i razveselilo vidjeti kako cijela Hrvatska pleše Rim Tim Tagi Dim.

Uvijek me razveseli sve ono što ujedinjava, i ne donosi podjele, a onom što je iskreno ne treba nikakva pomoć da bi ujedinjavalo, tako i taj pjesmuljak i njegov autor, njegova pristojnost, nekonfliktnost, dobar odgoj, i iskrenost, ujedinjuju s lakoćom.

Osim nekih ljubiteljica harmonike i srbijanskog šunda s našeg blogića, nisam primijetio da je bilo bilo kakvih kontroverzi, ali tima i takvima, kao uostalom i samoproglašenim progresivcima u potrazi za višim nivoima svijesti ionako nema pomoći.
Danas su izbori, izabrati ćemo novu vlast, ili ostaviti ovu dosadašnju, što god uradili možda ćemo pogriješiti, ali nema veze ovo je demokratska zemlja, jedna od onih u kojima se uvijek iznova ima prigoda popraviti stvari, jedna od onih u kojoj većina odlučuje kako će biti, i ja nikako ne bi volio da je drugačije.
Kako god da završi većina nas će biti zadovoljna, a oni drugi će imati prigodu za popravni.
Svim ljudima dobre volje želim ugodan dan, bez obzira na bilo kakva opredjeljenja, ja sam se borio da ih možete imati i da vas niko ne može spriječiti da ih izražavate, bez obzira koliko bila podudarna s mojima.


Onim opskurnim od mržnje izobličenim likovima mogu samo reći Rim Tim Tagi Dim.
- 11:23 - Komentari (13) - Isprintaj - #
15.04.2024., ponedjeljak
Hermanos y hermanas

Braćo i sestre blogeri i blogerice, želim vam da dostojanstveno i radosno konzumirate vaše biračko pravo, ili da ga jednako dostojanstveno i radosno ne konzumirate.

Želim vam također da se ovakav kretenizam kakav je izveo vrhovni komandant, nikada više ne dogodi, bez obzira tko bio na poziciji vrhovnog komandanta, ovakav sumrak demokracije ne može nikada donijeti ništa dobroga.

Ni jedan narod nije zaslužio ovakvu budalu za predsjednika.

Što se ostalih tiče svim sudionicima želim da dobiju točno ono što zaslužuju.


Da se podsjetimo ankete su 2020. Predviđale adezeu 55 a esdepeju 60 mandata, završilo je tako da ih je adeze osvojio 66, a esdepe 41.

Danas adezeju predviđaju 60 a Zoki budali 44.

To bi značilo ako bi slijedili anketni poučak s prošlih izbora, i onih prije njih da će ih adeze osvojit 70, što vrlo malo govori o njima, o njima znamo sve, ali puno govori o opoziciji, koja je takva da je i adeze kakav god da je manje zlo od njih.

- 21:17 - Komentari (18) - Isprintaj - #
13.04.2024., subota
Oj drugovi jel vam žao

Nije me bilo na blogu neko vrijeme, nešto sam morao kopati, pa me zanima je li neko od vrhunskih intelektualaca nešto Rekao o podršci Branimira Glavaša Zoranu Milanoviću predvodniku Rivers of Babilon koalicije i koalicijskom partneru platforme Moremo.

Lijepo bi bilo da se o tome očituje neko ko je bolje upoznat sa likom i djelom Branimira Glavaša zvanog selotejp.

Također bi me zanimalo šta vi blogeri mislite o nasilnom outanju homoseksualaca od strane pedera, iz Zagreb Pridea, mislite li da je kolega Mariano u pravu kad tvrdi da sam ja homofoban zato jer tvrdim da su institucionalizirani homoseksualci u stvari pederčine i to kao karakterna osobina, a manje kao opredjeljenje.

Možda bi mogli imati i novu anketu, mogu li se pederi iz Zagreb Pridea, miješati u izbore, zloupotrebljavajući prIvatnost homoseksualaca, ili je miješanje u izbore zabranjeno crkvi, ali ne i pederima.
- 21:51 - Komentari (7) - Isprintaj - #
11.04.2024., četvrtak
Antiklimaks

Sudjelovati u političkom životu u Hrvatskoj ima obilježja mazohizma.

Izbor se svodi stranku kleptomana, inače nacionalnih izdajnika čiji su pretci s ostalim jugoslavenskim komunistima, iz koristoljublja zlostavljali hrvatski narod, i njihovog okota, u koaliciji s notornim četnicima, iz stranke osuđenog ratnog zločinca.

I

Stranke kriptojugoslovena i velikosrba koji Hrvatsku nikad nisu željeli, i nikad se neće pomiriti s njenim postojanjem, u potencijalnoj koaliciji s antivakserima, kretenima i neradnicima, ponekim fašistom, pederima lezbama i Q, i zeru katolibančića.

Eto šta ti je rašomon, kolega Mariano će glasati za fašiste, katolibane, i potencijalnu koaliciju Zoke ustaše, Dragana Četnika Crnogorca, Ivana Penavu, Marina Miletića i stanovitog Rade Borića.

A ja ću glasati za anemičnog dezertera, u koaliciji s notornim Miloradom Pupovcem, Marijanom nevinom Petir, i Anjom Šimpragom sa crvenog IMT ja, a sve pod umjetničkim ravnanjem Pramenke Obuljenke.

Ne znam kome je gore, valjda njemu jer opet neće pobijediti njegovi.

A bila bi to izuzetna prilika da Dado Matanić snimi film, kako Mariano kojeg bi glumio Vili Matula, Ljepotica koju bi glumila Urša Raukar, vrhunski kazališni kritičar, kojeg bi glumio Sergej Trifunović, i Vilim kojega bi glumila Areta Ćurković, slave izbornu pobjedu s kravom od Butkovića, scenarij bi mogle napisat Jelena Veljača i Dadina lizalica, a žikino kolo bi mogli izvesti mali crnci kupljeni u Kongu.



- 21:56 - Komentari (6) - Isprintaj - #
09.04.2024., utorak
Demos pa onaj drugi

Šta ti je demokracija.

Dragan Crnogorac, inače bivši saborski zastupnik, iz redova stranke osuđenog ratnog zločinca, najvjernijeg koalicijskog partnera vladajućeg adezeja, je odlučio napustiti Milorada Pupovca, čelnika stranke osuđenog ratnog zločinca, i prikloniti se Rijekama pravde aktualnog precjednika iz stranke koja je po izgubljenim izborima, predala oružje JNA a ova srbijanskim teroristima, koji su istim poubijali tisuće Hrvata.

Dakle navedeni Dragan koji se nada vladati Hrvatskom s vrhovnim komandantom, je gostujući na srbijanskoj televiziji izjavio da su oni Vukovar oslobodili 91, a da danas po njemu šetaju ubojice Srba.


- 20:10 - Komentari (20) - Isprintaj - #
07.04.2024., nedjelja
Bukowski iz našeg sokaka

Inozemni tisak donosi napise o epidemiji hripavca po Europama i navode Hrvatsku kao žarište, u kojoj je stanje dosta loše, zahvaljujući idiotima antivakserima, i onima koji antivakserima daju pravo na mišljenje.

Inače zadnjih dana me zabavlja gledati kako ljudi rade budale od sebe, pokušavajući relativizirati ponašanje Vedrane Rudan zarobljene u tijelu vrhovnog komandanta, i neinteligentnog ljubitelja svega progresivnog u liku i djelu rvackog Weinsteina, i narikača Darije i Marijane.

Kao što i sami vidite, naš dragi kolega Fresh je apsolutno bio u pravu, sve što je ikada napisao o bilo kome se pokazuje kao apsolutna istina, sve što je ikada napisao o biračima Zoke Budale, feministicama, ljubiteljima svega progresivnog, polagateljima prava na mržnju, vrhunskim analitičarima, i svima ostalima, ostvaruje se ovaj put kao farsa.

Jako bi volio da se naš Dado upiše u adeze, pa tako razriješi sve dileme našeg dragog kolege Mariana i četrdeset nevinih blogerica, Mariano bi onda mogao onako kako samo on to zna, dati si oduška, ko pravi feminista.

Ovako imamo vatromet bulažnjenja u razbijenom busu, na putu za banket u Blitvi, još samo nedostaju ljubitelji šunda da uz zvuke sve vremenskog hita, Sitnije Cile sitnije, izvedu plesnu točku, praćenu recitacijom Radeta Šerbedžije, simultano prevođenom na Finski od strane stanovitog Rade Borića
- 16:27 - Komentari (12) - Isprintaj - #
06.04.2024., subota
J'acusse

Svako malo pogledam na blog u nadi da će neko blizak glumačkim i drugim umjetničkim krugovima, ili neka feministkinja, neko od feminista s bloga, iznijeti neke insajderske informacije o slučaju Matanić, kad ono ništa.

Meni sve to skupa najviše liči na neku glupastu kampanju, načisto ne mogu povjerovati da je ljubitelj svega progresivnog, prvoborac gej friendly kinematografije, ajatolah političke korektnosti, i bratstva i jedinstva, mezimac adezeovih ministara kulture, čovjek drug i feminista, gura prstiće i druge ekstremitete u glumičice.

Triba se ugledati na kolegu Frljića koji je nagovara glumičice da guraju zastavu u pizdu, pa tetovirati srp i čekić na prste i objasniti im da je to avangardno, turat srp i čekić u pizdu.

Ja ne znam šta je s ovim ljevičarima, eno precjednik se ponaša ko zadnji krkan, Milorad ucjenjuje Srbe i neće da ih vodi u ambulantu, a Matanić bi gura prste u glumičice bez srpa i bez čekića.

Da ne bi ispalo da sam i ja šupak kao oni koji se prave mrtvi kad bi trebalo nešto loše reći o svojima, bez ikakvog filozofiranja ću reći, da je ono što se dogodilo poslije zadnje utakmice Hajduka i Dinama, užasno, sramotno, i nedopustivo, te da one koji su sudjelovali u neredima treba kazniti zatvorom, udrugu Naš Hajduk raspustiti, rukovodstvo Torcide smijeniti, predsjedniku Hajduka dat nogu u guzicu, sportskom direktoru također, treneru se zahvaliti, igračima prepoloviti ugovore, i Hajduk izbaciti u drugu ligu.

Idući put kada navijači naprave nešto dobro, ja ću ih hvaliti, kad ih se isprovocira, ja ću ih braniti, a sada mislim da bi za dobrobit sporta koji jako volim, eto baš na klubu za koji ja navijam, trebalo odvježbati strogoću, prije nego netko pogine.

- 16:56 - Komentari (19) - Isprintaj - #
05.04.2024., petak
Dan po dan

Jeste vi primjetili kako najveći glupani na blogu sami sebi pišu komentare u serijama.

U stvari svratio sam samo vidit je li nekom od istaknutih teoretičara zavjere, nesmiljenih bojovnika protiv američkog imperijalizma, mrzitelja Coca Cole i djeda božićnjaka i svega što miriše na kapitalizam, neugodno sad kad je konačno jasno da su mladog i nadasve tolerantnog riječanina otrovale dvije glupače, a ne multinacionalne kompanije.

Što se ostalog tiče sve je više manje isto, kupio sam veeelikog jednojoga, pa sad imam malih problema s otpremom istog do Dbk, privikavamo se na ove ljetne vrućine, družimo s obitelji i prijateljima, blog nas nekako previše i ne zanima, ali nam je Sarah be još uvijek draga prijateljica, i tako ....
- 18:39 - Komentari (6) - Isprintaj - #
03.04.2024., srijeda
Vezak vezla Hrvatica mlada

Neki dan je umrla Vera Svoboda, kraljica tamburaške glazbe, pjevačica jedna od rijetkih koja se nikada nije ustručavala izraziti svoje hrvatstvo i svoje kršćanstvo.

Vjerojatno zbog toga nije bilo uobičajenog opraštanja rodbine i prijatelja na blogu, pa eto neka ne ostane nezabilježeno.

Danas se oglasila iustitia et pax, i iznijela svoje mišljenje o izborima, što je garant uznemirilo ljubitelje svega progresivnog, produkte miješanih brakova i obožavatelje propale zločinačke tvorevine.

Zasigurno ćemo slušati o sekularnoj državi, vatikanskim ugovorima i slične idiotarije, pa da se ne bi gađali floskulama eto ja bi volio da mi netko kaže zašto bilo koja vjerska zajednica, udruga, savez ili zadruga ne bi mogla reći što misli o bilo čemu pa i o izborima, dapače bilo bi dobro da svi kažu, jer ako ostavimo samo političarima, novinarima i analitičarima da progovaraju o bilo čemu, sve što ćemo čuti bit će laži.

U konačnici znamo ko ušutkava katoličku crkvu i zbog čega.

Važno je da se o svemu mogu oglasiti kojekakvi Gongovi, koji su inače poznati kao objektivni i neovisni.

Nego šta je s vama, ima li seksa, jeste li vidili do čega nejebica dovede.
- 22:28 - Komentari (8) - Isprintaj - #
02.04.2024., utorak
nije lako bubamarcu


nije lako bubamarcu, u ovoj našoj političkoj zbilji


recimo da je bubamarac vrhunski intelektualac, kojem je adeze onomad kad su Srbi i Jugosloveni vršili agresiju, uzdrmao njegov svijet protkan bratstvom i jedinstvom u kojem je bilo dovoljno izvršiti partijsku dužnost, i prijaviti susjeda koji pjeva, za dobiti društveni stan

baš me zanima je li se netko od vas nasljednika društvenih stanova, upitao koga su vaši roditelji prijavili

i sad naš bubamarac intelektualac koliko god se pravio glup, zna da se adeze kojeg on toliko mrzi, ne može maknuti s vlasti bez klerikalne desnice, nacionalista, antivaksera, i bivših adezeovaca

naš bubamarac intelektualac zna da je adeze jedina brana ukidanju istanbulske konvencije, zabrani pobačaja, i hajci na Srbe

naš bubamarac intelektualac je bolno svjestan da će njegovi svjetonazorski drugovi, dopustiti i mizoginiju, dokidanje prava na izbor i hajku na Srbe samo da bi se dokopali vlasti

što vi mislite, što će uraditi naš bubamarac intelektualac, hoće li glasati kao ljubitelji svega progresivnog, fašisti, antivakseri, katolibani, ateisti i Annaboni i dopustiti da na Hrvatsku padne mrak

ili će možda bubamarac intelektualac ostati dosljedan sebi i zalagati se za poštivanje prava žena, pravo na izbor, i civiliziran odnos prema manjinama pa skupa s Tigijem glasat za adeze

- 15:03 - Komentari (12) - Isprintaj - #
01.04.2024., ponedjeljak
Vamos ala playa

Branka Mitić Bakšić kandidatkinja stranke čiji čelnici su nakon što su izgubili izbore predali naoružanje teritorijalne obrane JNA koja ga je podijelila pobunjenim Srbima, koji su istim poubijali tisuće Hrvata, kaže da pripadnici stranke osuđenog ratnog zločinca, inače koalicijski partneri vladajuće stranke, prijete Srbima da ih neće vozit kod doktora, i da se silna lova koju stranka osuđenog ratnog zločinca dobija iz proračuna ne koristi na dobrobit Srba nego za osobne potrebe članova stranke osuđenog ratnog zločinca.

Koalicijski partneri vladajuće stranke, iz stranke osuđenog ratnog zločinca, kažu da Srpkinja kandidatkinja stranke čiji su predstavnici bili protiv neovisnosti Hrvatske, laže.

Ko to kaže ko to laže je na vama dragi čitaoci, i oni koji ne čitate ovaj blog da odlučite.

Veliki mesija ujedinitelj svih idiota u Hrvata, vrhovni komandant Zoka ima jasan program.

Prvo će realizirati zabranu pobačaja, koju zagovaraju sponzori njegovih koalicijskih partnera iz Mosta, što će rezultirati značajnim povećanjem broja neželjene djece, koju će onda sukladno programu svojih koalicijskih partnera iz platforme možemo dilati istospolnim partnerima.

To je moramo priznati genijalna strategija da se neodgovornim kravama koje se pijane pojebu subotom navečer s napušenim kretenima, zabrani pobačaj kako bi pederi i lezbe dobile dječicu, pa da ih više ne moraju kupovat po Afrikama.

Ali to nije sve, veliki hrvatski mislilac Zoka će realizirati napokon i jedinstvo u Hrvata, tako da će vratit ime trgu maršala Tita inače poznatog masovnog ubojice, na zahtjev svoje matične stranke, i onda na taj trg u dogovoru s koalicijskim partnerima iz Domovinskog pokreta staviti spomenik Anti Paveliću još jednom masovnom ubojici.

Ali to nije sve, ako glasate za vrhovnog komandanta, svi ćete imat pravo sudjelovat u sado mazo seansama koje će koordinirati koalicijski partneri komandanta Zoke Viliborova žena Vladimira bez diplome i Mislav Kolakušić, i njegova belosvetska politička priležnica, a sve uz narikača show u izvedbi Dalje i Marijane.
- 13:27 - Komentari (16) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>