< prosinac, 2023 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Travanj 2024 (19)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
31.12.2023., nedjelja
Urbi et orbi

Vi zasigurno niste pratili Masterchef, općepoznato je da blogeri slušaju samo Schuberta, i gledaju francuske klasike na haerte tri.

Ali eto ja ću, iako sam vidio kakav prijezir je dočekao moju dragu prijateljicu Annaboni kad je rekla da zna pogledati nešto od lakih štiga na teveu, riskirati i napisati nešto o navedenoj zabavi za široke narodne mase.

Neću previše pisati o samim emisijama i kuhanju tamo, čemu bi se moglo štošta prigovoriti, niti o mentorima, čak niti o karakterima natjecatelja.

Napisat ću nešto o pobjedniku, malom Luki iz Neorića.

Dakle za razumijevanje teksta bilo bi poželjno da barem znate di je Neorić, to mitsko mjesto za koje uz časni izuzetak Kupusa, Annaboni i još ponekog sigurno nikad niste čuli.

Neorić kao i ostala malena mjesta naših srdaca, najbolje opisuje Odlazak od Arsena Dedića, pjesma koju neki od vas znaju, ali je većina nikad nije razumila, jer im koliko se god kleli u velikog i neponovljivog Arsena, više leže Miroslav Ilić i Predrag Živković Tozovac.

Onima koji kuže šta je Neorić makar nikad nisu bili tamo, bit će jasnije što je pjesnik htio reći, kad napišem da je dečko iz Neorića u finalu radio mousse od magarećeg klika i koprive.

Arsen je razumio, i pismu je napisa o tome, pismu o Nikoli Tesli, Tinu Ujeviću, Luki Modriću, i Luki Veiću, o malim mjestima naših srdaca koja rađaju genijace.


- 11:50 - Komentari (19) - Isprintaj - #
30.12.2023., subota
Dej bifor tumorou

Svima vama koji vjerujete u novu godinu, a slavite je po istom onom kalendaru koji je napisa kupus, želim sve najbolje.

Slavite je kako god oćete, dostojanstveno, mirno, veselo, uz pismu, komercijalizirate je koliko oćete.

To je vaša nova godina, ona pripada vama koji vjerujete u nju, a svi ostali mogu odjebat u skokovima, hop hop

Nemojte bit krkani i bacat petarde, neka pucaju boce šampanjca i kreveti pod vama, prepustite se neobuzdanom seksu, učinite nešto ludo.

Ako ste neradpoloženi vizualizirajte blogere i blogerice u tangicama s uzorkom leoparda.

Neka vam Nova godina ispuni sve želje, ja ću eto biti skroman pa ću poželjeti da ne bude lošija od ove prošle, i da mi napokon kreteni prestanu komentirati po blogu.

Nije puno

Zar ne
- 16:53 - Komentari (14) - Isprintaj - #
29.12.2023., petak
štrace

Kako vam se sviđa nova dinamika na blogu, prava nirvana, niko se ne svađa, tek tu i tamo se oglasi neko od kretena, nema ni nikakvih polemika, uglavnom se pišu bezvezni postovi, najčešće u svrhu samozadovoljavanja.

Možda je to napokon blog servis kakvog je naša administratorica oduvijek željela.

Mog idola Radeta Šerbedžiju su Srbi išćerali iz neke dvorane u prijateljskoj i nesvrstanoj Vojvodini, što je kod našeg Radeta izazvalo traumu, sličnu onoj kad je iz Beograda zdimio u Sloveniju, i tražio državljanstvo jer je u Hrvatskoj bio ugrožen.

Sramota brate šta ti Srbi rade našem Slovencu Radetu.

Inače sve progresivne snage su izrazile očaj i uznemirenost zbog povlačenja knjige iz povijesti, i stvarno ko je pozvaniji da piše knjige iz povijesti nego Hajdarovići, Torbice i Ristići, kad već nisu stigli Klasići, Markovine, i Jakovina, kad njima date da pišu knjige iz povijesti to je isto ko da date Željki Markić da piše obiteljski zakon.
Isto je to nivo stručnosti, kompetencije i nadasve objektivnosti.

inače kao što ste vidjeli opet nismo imali bijeli Božić, a kakve su temperature mogli bi na Silvestrovo igrat picigin na Bundeku

ništa idemo spremat odojak, francusku, japrak, i zeru janjetine dok nismo počeli čekat novu na plaži

sve to nekako ide u krivo, šta je naš Slovenac Rade skrivio Srbima, ništa, Srbi su ga odjebali ka i Severinu, i Nikolinu, ka zadnju štracu


- 14:08 - Komentari (12) - Isprintaj - #
27.12.2023., srijeda
Vratit će se Ivan s tisuću momaka



Još jednom se svima iskreno od srca zahvaljujem na čestitkama.

Također još jednom uzvraćam najbolje želje, i spričavam se ako sam nekog zaboravio, a uvijek zaboravim.

na kraju svom dragom prijatelju Tigiju želim sretan imendan, kao i svim ostalim Ivanima, Ivanama, Ivančicama, i svima koji se tako osjećaju.
- 12:09 - Komentari (12) - Isprintaj - #
25.12.2023., ponedjeljak
Ne bojte se, radujte se

Božić je radost.

Radost je onima koji ga duboko vjerski promišljaju, onima koji ga doživljavaju kao tradiciju, onima koji su ga komercijalizirali, onima koji vjeruju i onima koji su pogubljeni.

Božić je radost ljudima svih boja, nacija, vjera, i opredjeljenja.

Zato se ne dajte zastrašiti, radujte se.

Što se tiče onog duhovnog, za koje mnogi govore da ga je sve manje, ne brinite, kad bude frka svi ćemo se opet sjetiti Gospodina, do tada će oni vjerni održavati plamen, a ima ih puno više nego bi pomislili.

Želim vam Blagoslovljen i radostan Božić, vama i vašim obiteljima želim puno zdravlja, da možete graditi mir i blagostanje.
- 10:17 - Komentari (12) - Isprintaj - #
22.12.2023., petak
Oraškari

Eto obavili smo svetog Nikolu i djeda Božićkara, doduše uz male stresove, jer je princeza izjavila da je sveti Nikola umro, jer je to njoj rekao tata, a da se djed Bozičkar sigurno zamazao jer je ona vodila da je rupa od dimnjaka koju joj je tata morao pokazati jako prljava.

Sad nam ostaje još mali Isus koji nas već pomalo nervira, jer mama stalno govori da ih on gleda i da zato moraju bit dobri

dječak je trebao nastupati u vrtiću s šuškalicama, ali se razbolio pa nije
princeza je bila na radionici s Pepom pig, Pepa je bila jako veeeelika, i njih dvije su plesale, a oni balkoni u kazalištu se zovu loža, i tamo je bio kralj i Oraškar i mačka i miš



Nakon svega što nas je zadesilo zadnjih nekoliko godina, ne mogu ne osjetiti beskrajnu zahvalnost, dobro smo, onoliko koliko možemo biti, ostali smo relativno normalni iako su šanse bile ne baš naročite.

Za sreću je dovoljno biti ponizan, jedino bogatstvo koje nešto znači je zdravlje, ljubav je besplatna samo joj treba dati sve vrijeme koje zaslužuje, dok smo živi mi i oni koje volimo možemo sve što hoćemo, neminovno će doći trenutak kada će biti prekasno.

Magleni je jednom napisao.

Svaki dan u životu u kojem nisi zaljubljena, propao je, jalov, nepotreban dan.
Dan bez ljubavi je dan bez veze.

Nema se tu ništa za dodati.















- 18:11 - Komentari (21) - Isprintaj - #
21.12.2023., četvrtak
Ki bi da bi

Obzirom da aktualnog Papu skojevca od početka zdušno podržavaju ateisti, agnostici, socijalisti, adventisti, Srbi iz Hrvatskoj, Rusi, pseudoliberali i anarhisti bilo bi zgodno da ga oni nagovore, pa da svi skupa s njim na čelu osnuju neku svoju novu crkvu, kad ih ova katolička već toliko nervira.

Nije li neobično da ekipa koja jedino Hercegovce i Hosovce mrzi više od katolika, tako zdušno podržava privremenog poglavara katoličke crkve.

Ja kao što ste zasigurno primjetili od početka nisam oduševljen trenutnim Papom, pa me je moj dragi prijatelj Tigi i kritizirao zbog toga, naravno s pravom jer da sam dobar vijernik trebao bi vjerovati u nepogrešivost Pape, što kao što vidite nije slučaj, ja naime socijalistima s viškom ženskih hormona ne vjerujem pa makar privremeno obnašali funkciju Pape.

Inače mišljenja sam da svi oni koji su spremni slijediti nauk crkve, i živjeti po njenim načelima, ili barem se maksimalno truditi, imaju pravo od crkve očekivati sve ono što im ista može pružiti.

Onima pak koji kradu, ubijaju, jebu se u guzicu, lažu, mrze užu zagrebačku ekipu, misle da su nastali od majmuna, nemaju što očekivati od crkve, oni se mogu učlaniti u adeze, esdepe, moremo, nemoremo, ili HAK, ili bilo gdje, gdje po svom habitusu pripadaju.

U konačnici, niti ću ja prestati biti katolik, takav kakav već jesam, niti će blagoslovljeni homoseksualci to postati, a i pontifikat je nešto privremenog karaktera.

A ko zna možda neki Steva koji to jako želi postane Eva i u potpunosti me temantira.
- 20:42 - Komentari (8) - Isprintaj - #
20.12.2023., srijeda
happeninzi

Obzirom da zapadna civilizacija doseže vrhunce vlastite trivijalizacije, i poremećaja vrijednosti, bilo je za očekivati i da taj virus zahvati Rimsku crkvu, koja je temelj zapadne civilizacije.
Tako smo dobili što smo zaslužili Papu šarlatana, populistu koji bi se eto svima svidio i jeba a da mu ne uđe.

Da sam ja prajmminister ja bi amantalno iskoristio priliku i na gej paradi u Zagrebu organizira da Papa dođe prvi put masovno blagosivljat pedere, lezbe i ona druga slova.

Jebate koji bi to happening bijo, nastupa Let tri sa ružama u guzici, Ida Prester klikće ko Sokolica na ekstaziju, na drugoj pozornici Lepa Brena i Jelena Karleuša imaju sado mazo performans, svaki učesnik u publici ima smišnog malog pasića u demperiću, Tomica Tomašević, novi ministar i modni mačak stoje u krugu i mašu glavama, sve je lipo šareno, i dolazi Papa u papamobilu u duginim bojama i blagosivlje sve, pedere, lezbe, druga slova, pasiće, đemperiće i ruže u guzicama.
Jebate koji bi to happening bio.

Oduvijek je crkva bila bremenita poremećenim likovima, pohlepnim, proždrljivim, i nezajažljivim šljamom, koji se iživljavao nad pukom okupljenim oko ideje dobra, jer puk se na koncu uvijek okuplja oko ideje dobra, koju onda bolesnici i šarlatani u našim redovima izopačuju, i tako uvijek iznova u neprekinutom krugu.

Nemam ja ništa protiv da Pape i svećenici blagosivlju, konje, prasad, aute, nogometne ekipe, pa tako ni pedere.

Apsolutno me ne tangira ideja da je neko eto grešan, pa bi mu trebalo uskratiti božju milost, jer kad bi se crkva odrekla samo onih koji krše deset božjih zapovijedi, u crkvi bi ostali moja pokojna baba, besmislena Marta i još troje.

Jebe mi se za to što je mene crkva kad sam se razveo na neki način izopćila i uskratila mi sakramente, i onako ih nisam pretjerano revno konzumirao.

Ono što me u stvari zabrinjava, je da će nakon što su se svjetovni velikodostojnici zadnjih par desetljeća bavili organiziranom prostitucijom, promicanjem ovisnosti o drogama, i promoviranjem jebanja u guzicu kao civilizacijskog dosega, što je rezultiralo grupiranjem fašista, antifašista, antivaksera, i ostalih na drugom polu, i kao što vidimo postepenog preuzimanja vlasti od onih prvih idiota, i duhovni oci koji se pod vodstvom Pape šarlatana bave blagoslovom ruža u guzicama Leta tri iznjedrit u svojim redovima neku novu inkviziciju kao logičnu posljedicu trenutka.

A ako se slučajno dogodi da fašisti, antifašisti, i antivakseri potpomognuti inkvizicijom, budu određivali pravila igre, svi ćemo šetat okolo s ružom u guzici.

A trebalo je samo bit normalan.


Zar ne?

- 13:32 - Komentari (15) - Isprintaj - #
19.12.2023., utorak
Idiokracija

Bija je derbi, Hajduk nije izgubila, Dinamo nije dobija, svi zadovoljni neki više neki manje.
Bilo je dosta svita na stadion došli su gledat Hajduka, jer kad Dinamo igra s nekim drugim onda nema nikoga, dođe samo rodbina od igrača, svi ostali ratuju po enternetu.

Dobro znam ja da vas nogomet ne zanima, osim Annaboni, koju sve zanima.

Neka je drama s knjigom iz povijesti, neki elgebete aktivisti i obožavatelji šepavog masovnog ubojice su napisali knjigu iz povijesti, u kojoj se baš nisu držali činjenica, pa je ministarstvo povuklo knjigu.

To je naravno uznemirilo elgebete zajednicu i pripadnike manjina koji su u prošlom ratu bili na strani okupatora, oni se svako malo uznemire kad bi neko radije vjerovao svojim očima nego njima.

U prijateljskoj i nesvrstanoj Srbiji je bio festival demokracije, na kojem su pobijedili vojvoda Aleksandar i vojvoda Vojislav, zapažen rezultat je ostvario i doktor Nestorović srodna duša Tonija Cetinskog, Marina Miletića i nekih opskurnih likova s bloghaera.

Dakle možemo zaključiti da osim ultranacionalista u Srbiji jačaju i ultraidioti.

Kod nas je izabran prvi gej ministar, sposoban ko da je s onima iz platforme Možemo sidija u klupi.

Nevjerojatno je kakva plejada idiota se izmijenila na tom mjestu ministra gospodarstva, od kojih su neki bili ili jesu predavači na fakultetima, kad čovik malo bolje promisli dobro da smo ikako živi.


- 11:47 - Komentari (12) - Isprintaj - #
14.12.2023., četvrtak
Servis dragi....

Pita dragi bloger Euro kad će tramvaji sa otpada u Nemačkoj na prvu vožnju.

To se još ne zna, trenutno je jedina drama s tramvajima što su djed Božićnjak i vilenjakinja pjevali Čavoglave u praznom tramvaju, što je neobično uznemirilo, pripadnike nekih manjina koje su za vrijeme kad su nastale Čavoglave navijali za JNA i četnike i LGBT zajednicu koju svako malo nešto uznemiri, da se njih pitalo jedino prihvatljivo bi bilo da su djedica i vilenjakinja pjevali druže Tito mi ti se kunemo, dok djedica guzi vozača tramvaja.

Grad smrdi, kad zajuži ni zima ne pomaže, samo najtvrdokornijim kretenima nije neugodno i pokušavaju obraniti ignorante i neznalice, koje trenutno obnašaju vlast u gradu.

Bosančeros jugoprovenijencije s LGBT sklonostima, nije u stanju riješiti pitanje smeća iako se godinama lažno predstavljao kao stručnjak u tom području, ali je zato objeručke prihvatio ponudu mrskih katolibana, da mu prepuste tristo tisuća metara kvadratnih za gradnju novog stadiona, u zamjenu za pedeset tisuća metara kvadratnih za gradnju crkava, koje će platit država, jer nesposobni bosančeros nije u stanju ništa.
Šta bi rekao MLK ajhevadrim kako tisuće bosančerosa na otvaranju stadiona pjevaju u glas s Jelenom Karleušom, Servis dragi Zagreb moj maskirani ko nindže u gradu koji smrdi.
- 15:28 - Komentari (14) - Isprintaj - #
08.12.2023., petak
Ko tebe anketom

grad malo manje smrdi

srića pa je zima, da je lito gušili bi se u smradu

sve više je smeća po ulicama, srića da je naš gradonačelnik svitova četrdeset država o etičkom zbrinjavanju škovaca

da su nesposobni, znali smo i ranije, sad smo saznali i da patološki lažu, sve ono što su laprdali i obećavali, ali baš sve, je šuplja priča

naš glavni grad smrdi, kupujemo tramvaje s otpada, najveći doseg gradske vlasti je gej klupica u parku

na globalnom planu, neki dan je neko važan rekao da postoji velika opasnost terorističkih napada za Božić, diljem Europe

sad se vi sigurno pitate zašto bi netko miroljubive Europljane napadao, i zašto baš na Božić

zacijelo ste u dilemi ima li to veze s komercijalizacijom Božića, koji bi drugi razlog bio da skupine inženjera, i ginekologa napadnu as ko nije u pitanju protest protiv komercijalizacije Božića

priča se da u Bosni već čeka nAoružani afganistAnski kontingent spremaN djelovati protiv komercijalizacije

dragi kolega Jelen je minuciozno strukturirao problem u anketi da saznamo što o svemu misle ateisti, antifašisti, antivakseri, istospolna zajednica, i glasači Zorana Milanovića i platforme Možemo, od milja zvane smetlištari

Tamo na anketi nas je Annaboni pozvala da makar u svojim mislima podupiremo dragu blogericu Smjehuljicu u njenoj borbi s opakom bolesti, pa da ne bi ostalo sve u mislima, evo ovako i riječima se odazivam pozivu kolegice Annaboni koja još jednom pokazuje koliko veliko srce ima.

Draga Smjehuljice, budi nam dobro, mislimo na tebe, i volimo te najviše.









- 20:33 - Komentari (12) - Isprintaj - #
06.12.2023., srijeda
Prate me, sjećanja

Na današnji dan Srbi i Jugosloveni su ubili Pavu Urbana.

Jako sam volio Pavu, a on je volio mog starijeg sina, znao ga je tada sa svojom curom "posuditi" pa bi ga šetali po Stradunu, vjerojatno se pretvarajući da je njihovo dijete.

A bili su prekrasni onako mladi, on visok s razoružavajućim osmijehom, ona lijepa nekako eterična u nekoj pelerinu, zašto je se sjećam baš u toj pelerini nemam pojma, čak nisam ni siguran je li imala tu pelerinu, ili sam je ja izmislio jer mi se uklapa u sliku.

Pavo je i tog dana, bio naoružan fotoaparatom, od kojeg se i inače nije razdvajao, slikao je grad u plamenu jer je to bilo ono što je Pavo radio, fotoaparatom bilježio povijest.

Neki dan su u prijateljskoj i nesvrstanoj Makedoniji monstrumi ubili djevojčicu, zajedničko im je to da su pripadnici neke opskurne radikalno desničarske stranke, antivakseri i obožavatelji Putlera.

Zvijeri koje su ubile Pavu i monstrumi koji su ubili djevojčicu, satkanisu od istog štofa, isti je to bolesni poremećeni mentalni sklop, kojem se treba suprostaviti prije nego li nam ubiju djecu, i ne ne smijemo im dati pravo na drugačije mišljenje, naša djeca su vrijednija od toga.

Ne znam jesam li vam ikada pričao priču o kokoši koja mi je spasila život, vjerojatno nisam, jer ne znam je li kokoš stvarno bila tamo ili sam je izmislio kao onu pelerinu.

Možda bi trebao pitati Maru, ko zna bi li me se uopće sjetila, bili smo tako mladi, oni još djeca, a ja tek malo stariji od njih.
- 20:46 - Komentari (12) - Isprintaj - #
03.12.2023., nedjelja
Adventacije

Ne sjećam se kada sam zadnji put pojeo kobasicu na adventu, neću ni ove godine, kada kobasica košta pet eura, ne zato jer si je ne bi mogao priuštiti nego zato jer odbijam plaćati porez na budale, ne plaća mi se kobasica kupljena u lidlu po četrdeset ili manje centi komad, spremljena u higijenski krajnje upitnim uvjetima, pet eura.

Neću dati ni tri ipo eura za dec ipo, razvodnjenog kuvanog vina koje se sigurno ne dobija od grožđa, jer ne bi moglo koštat dva eura litra, jednako ka šta ni sladoled ovo lito nisam plaća tri eura.

Ako ukucate datum oko nove godine vidit će te da se za apartmane u Zagrebu u tom periodu traži petsto i više eura, i zanimljivo niko se ne pjeni oko toga, niti portali objavljuju svaki dan račune kobasica, koje usput budi rečeno nećete ni dobiti, kao ni one za kuvano vino.

Mi svoj luksuzno uređeni apartman u centru Zagreba iznajmljujemo za 100 eura, ili ako neko dolazi na liječenje i za dosta manje, otprilike ćemo i apartman na moru kada ga uredimo iznajmljivati za isto toliko, i gledat ćemo svake godine kao i do sada barem nekom omogućiti besplatno ljetovanje, kao što to uostalom radi i puno više iznajmljivača nego što bi pomislili.

Kažu da smo dobili nove trajvane stare dvaes sedam godina što im piše u papirima ili petnaest što tvrdi bosančeros trenutno na funkciji gradonačelnika.

Nisam ih vidio ali znam da bi se bosančeros i četrdeset rugoba vezali za tramvaje da ih je kupio blagopočivajuči Hercegovac, nazivali ga lopovom, lažovom, optužili ga za korupciju i drečali da uvozi otpad.

Inače ako pogledate na mobile de oglasniku za prodaju auta u Nemačkoj golfa 96 godište ko bosančerosovi trajvani nećete nać jer to niko ne bi kupio, oni nekoliko godina mlađi koštaju stopedeset ojra, šta znači da bi se za cijenu novog golfa moglo dobit oko dvistapedeset ovih vremešnih, što demantira povoljnost aranžmana s vremešnim trajvanima kojih je za cijenu jednog novog dobiveno jedanaest.

Da pojasnimo trajvani su plaćeni ko da golfa iz 96 platite u Njemačkoj četri Ilijade ojra, šta ne bi niko ni pijan ni drogiran uradio.

Inače trenutna vrijednost trajvana koje je bosančeros kupio, jer nisu ništa drugo nego staro željezo je oko 7500 ojra komad, što znači da bi sve što je bosančeros platio više od osamdeset tisuća ojra bi trebalo biti predmet istrage USKOK-a.


- 13:27 - Komentari (19) - Isprintaj - #
01.12.2023., petak
Pišem pismo tinta mi se proli

Kad izgubiš svaku nadu da ćeš na blogu pročitati nešto suvislo ili bar nešto novo, dogodi se post koji te izuje iz cipela, napravi ti knedlu u grlu, opustoši te, preplavi tugom, nedostajanjem, izvuče na površinu onu oštru bol koju tako uspješno potiskuješ, beskrajno te raznježi, izmami osmijeh, i poplavu u očima.


Hrvatska je dobila novu miss, i sve bi bilo icokej, da uz izbore za miss ne mora biti skandala.

Da je misica recimo bila crnkinja, oduševljenje bi bilo nepodijeljeno, ili recimo da je misica bila muškarac, Tomica Tomašević bi sa četrdeset nakaza održao izvanrednu konferenciju, i otvorio trans pješačku zonu, ili recimo da je misica bila Srbijanka etnobiznismen bi popušio sam sebi, Radojka bi zažvalila curu, svi viđeniji antifašisti na blogu bi se ubijali u orgazmičkim trzajima.

Ali avaj misica je Hrvatica iz Bosne i Hercegovine, Bosanka koju pogrešno nazivaju Hercegovkom, što je izazvalo nemile duševne boli kod svega progresivnog i gej friendly ljubitelja Noleta i blagopočivajućeg.

Epidemija hripavca se širi, kao što kolega bloger tjedna lijepo piše u svom postu o zlima i glupima, Prvo su zli psihopate počeli laprdati o cjepivima, onda su glupani prihvatili njihove idiotarije, i zagovarali njihovo pravo na drugačije mišljenje, koje je bilo utemeljeno samo ne njihovom mišljenju i sada imamo to što imamo.

Jednom sam u bespućima bloghaera naišao na blog na kojem sam pisao komentare, koji su izvlačili valjda najbolje od mene, sada na tom blogu više nitko ne piše, ja sam često razmišljao prestat piskarat ovdje, nekad mi je bilo dosadno, nekad mi je bilo previše kretena, i vjerojatno bi već odavno otišao, da se tu i tamo ne dogodi post, koji te podsjeti tko si u stvari, bez obzira koja je stvarna namjera autora, neko bi rekao da se radi o slučajnosti a, ali eto ja u slučajnosti ne vjerujem, nego u te neke najfinije niti koje nas povezuju, na najrazličitije načine.
- 20:33 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>