Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

štrace

Kako vam se sviđa nova dinamika na blogu, prava nirvana, niko se ne svađa, tek tu i tamo se oglasi neko od kretena, nema ni nikakvih polemika, uglavnom se pišu bezvezni postovi, najčešće u svrhu samozadovoljavanja.

Možda je to napokon blog servis kakvog je naša administratorica oduvijek željela.

Mog idola Radeta Šerbedžiju su Srbi išćerali iz neke dvorane u prijateljskoj i nesvrstanoj Vojvodini, što je kod našeg Radeta izazvalo traumu, sličnu onoj kad je iz Beograda zdimio u Sloveniju, i tražio državljanstvo jer je u Hrvatskoj bio ugrožen.

Sramota brate šta ti Srbi rade našem Slovencu Radetu.

Inače sve progresivne snage su izrazile očaj i uznemirenost zbog povlačenja knjige iz povijesti, i stvarno ko je pozvaniji da piše knjige iz povijesti nego Hajdarovići, Torbice i Ristići, kad već nisu stigli Klasići, Markovine, i Jakovina, kad njima date da pišu knjige iz povijesti to je isto ko da date Željki Markić da piše obiteljski zakon.
Isto je to nivo stručnosti, kompetencije i nadasve objektivnosti.

inače kao što ste vidjeli opet nismo imali bijeli Božić, a kakve su temperature mogli bi na Silvestrovo igrat picigin na Bundeku

ništa idemo spremat odojak, francusku, japrak, i zeru janjetine dok nismo počeli čekat novu na plaži

sve to nekako ide u krivo, šta je naš Slovenac Rade skrivio Srbima, ništa, Srbi su ga odjebali ka i Severinu, i Nikolinu, ka zadnju štracu



Post je objavljen 29.12.2023. u 14:08 sati.