< travanj, 2023 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Travanj 2024 (19)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
28.04.2023., petak
Kako postati popularan

Šta sve neće nevine blogerice smisliti samo da bi stekle neslućenu popularnost i širu čitalačku publiku.

Evo neke su otišle toliko daleko da su ostale trudne.

I šta sad da uradu doajenke koje više ne mogu ostat trudne, mogu se udavit u dimu ćevapa, obić sve večeri i jutra poezije, dati oduška svojoj netalentiranosti i ispisati kilometre stihova, sve je to zakurac, inače zakurac se piše ka jedna rič.

Nije lako ni muškarcima sa ženom u sebi, sve njihove drame, psihodrame, melodrame, i ostali ispadi postaju s novim životom koji se rađa, još nebitnije nego inače.

Dakle ne preostaje nam ništa nego se prijemčit uz naše trudnice ne bi li i mi osjetili dio te nepodnošljive popularnosti koju donosi trudnoća.

Eto još jednom smo se odvjedočili da svi trudovi, svi nesuvisli pokušaji stjecanja popularnosti, svi profesionalni uspjesi i neuspjesi, nisu ništa prema mogućnosti da se dijete zove kao jaaaa.

Našim trudnicama naravno želimo sve najbolje, da nam se mali blogeri pridruže živi i zdravi, da ti hormoni ne divljaju baš previše, da ne bi pola bloga šetalo unaokolo s natečenim očima.


- 06:28 - Komentari (10) - Isprintaj - #
25.04.2023., utorak
igra detekcije

ima ta jedna blogerica koja je onako priglupa, i emocionalno nestabilna

ima i jedna druga koja je malo gluplja i malo zla

ima i jedna koja je samo glupa

a bome ima i jedna koja je glupa i jako zla

ima i jedan bloger koji je emocionalno nestabilan i ne toliko pametan koliko si utvara da je

a ima i jedan koji je upravo nevjerojatno glup

imaju četvorica koji si utvaraju da su jako pametni, ali baš tako jako i nisu

i ima jedan koji očito ima problema s psihičkim zdravljem


- 13:33 - Komentari (10) - Isprintaj - #
24.04.2023., ponedjeljak
Selfie


- 17:07 - Komentari (20) - Isprintaj - #
23.04.2023., nedjelja
Lito ide mala

Kretene na blogu uglavnom niko ne jebe dva posto, osim možda tu i tamo neka spodoba slična njima, zato kreteni orgijaju po tuđim blogovima iako znaju da su tamo nepoželjni.

Ko zna valjda je to sudbina kretena, normalne ljude gotovi nikada nećete vidjeti da vrše nasilje po tuđim blogovima, njima je dovoljno jednom suptilno staviti do znanja da su nepoželjni, i oni to prihvate, s druge strane totalnim kretenima je uzalud i sto puta ponoviti.

Kretenu možete i zabraniti komentare on će otvoriti stotinu blogova, ako treba da bi pokazao da je kreten.

Miriše na lito.

Sad će objektivni i profesijonalni nounari počet pisat kako ćemo propast, umrit od gladi, da smo priskupi, da država u kojon je turizam glavna grana privrede mora propast, i sve te lipe stvari.

U međuvremenu sobaricama se nudi tisuću petsto eura plaća plus hrana i smještaj, konobarima koji znaju raditi i dosta više, kuharima najviše, tako da bi stvarno tribalo satrat taj turizam, i kako nas jugonostalgičari uče, razvijat industriju i otvarati fabrike.

Budaletine su naravno u pravu bez turizma bi ličili na Srbiju koja je valjda najbliže onome kako bi izgledala Jugoslavija da nije krepala.

Da nije krepala na Braču bi bio pogon Jugoplastike u kojem bi vridne Brocke za četristo eura radile bebe, umisto da rade ka spremačice za iljadu ipo euri, i stvari Brocke ne radu ništa jer imaju apartmane pa daju nekim drugima iljadu ipo eura i stan i hranu.

Bija je izlet u Jasenovac, pa je glavni Židov reka da su Srbi i Romi govnari i izdajice, sad će uskoro i gej parada, pa hod za život, i tako redom do Lita i godišnjeg kojem se baš veselim.

- 17:20 - Komentari (18) - Isprintaj - #
21.04.2023., petak
Budi moja voda

Danas je Bajram, ali to očito revnim čestitarima s bloghaera niko nije javio, pa još nisu u duhu tolerancije uputili čestitke.

Mi smo danas jeli baklave s pistacijama i neke druge arapske kolače, ovi šta su postili ramazanski post su došli sebi i piju kavu i pušu cigare.

Čudno da niko od blogobrižnika nije pokuša spasiti našu braću muslimane od komercijalizacije Bajrama, i pretjerane konzumacije janjetine, uz detaljni pretres Kur'ana u sklopu kojeg bi se utvrdilo da je Muhamed žena.

Sigurno ste primjetili da ja i Sarah be neko vrime nismo razgovarali, nekima od vas je to bilo i neobično drago, a neki su bili i iskreno razočarani jer opet razgovaramo.

Za vrijeme dok nismo razgovarali moji osjećaji prema Sarah be su bili postojani ko trovremenski taft.

Ja naime nisam savršen kao većina vas, niti bezgrešan kao neki vrhunski intelektualci i filozofi čije govno ne smrdi.

Ja sam ovako strastven kakav jesam kad sam griješio, griješio punim plućima baš kao Sarah be, valjda ni ja ni ona ne znamo drugačije.

Razlika je ipak u tome što su se meni greške, ako se uopće nešto kada se u dobroj vjeri daješ bez ostatka uopće može smatrati grijehom, ipak opraštale puno lakše i brže, valjda zato što sam muškarac.

Zato bi ja svojoj prijateljici Sarah be koja je napisala krasnu pjesmu posvećenu meni, od srca zaželio da osjeti spokoj koji donosi ispravan odabir.


- 21:23 - Komentari (13) - Isprintaj - #
20.04.2023., četvrtak
puls, puls

danas imamo na programu dan horora.

prvo ćemo zamislit nešto strašno, ma šta strašno prestrašno

ajmo lagano zatvorite oči i opustite se

vi ste sad ipnotizirani

u stanju duboke ipnoze vi čujete svoju ćer, neki od vas se čudu jer inače nemaju ćer ka u dubokoj ipnozi

vaša ćer zvoni na vrata, vi otvarate s vitlerima na glavi
vaša ćer kaže, mama ovo je moj dječko Teatralni


dobro je morete pristat vrištat, polako se budite to je bio samo ružan san u dubokoj ipnozi

jel se vama ponekad čini da u stvarnom životu ipak ne srećete takve budaletine kakvih se nađe na blogu

ajmo sad s aktuValnostima

u tolerantnoj i progresivnoj Rijeki će za vikend bit festival menstruacije

ne znamo ko će pivat na festivalu, možda Jelena Karleuša, ko promicateljica tolerancije inače ponosna vlasnica nemilo pulsirajuće vadžajne

priča se da će naša administratorica organizirat natjecanje, u sklopu kojeg će blogerice koje menstruiraju, i blogeri koji se osjećaju ko da menstruiraju, predvođeni užom riječkom ekipom, i vaseljenskim putnicima namjernicima, organizirat večer poezije na kojemu će pulsirajuće vadžajne recitirat poeziju naših pjesnika s bloga

administratorica će sve pulsirajuće vadžajne stavit na foto blog pa će to bit ka tematska izložba u sklopu festivala tolerancije i vadžajna koje menstruiraju
- 12:16 - Komentari (8) - Isprintaj - #
19.04.2023., srijeda
Znanje i imanje

Eto malo smo protresti kavez, i odma je sve živnulo, blogeri su stvarno ka oni pasi šta slinu kad im pokažeš tortu s jagodama.
Recept je provjeren, malo se kurčiš, skreneš im pažnju na sveprisutnu impotenciju i oni ko nedovršeni primati pokažu koliko su u stvari neinteligentni.

Ali nećemo sad više trošiti vrijeme na budale, zar ne.

Draga blogerica Ipsilonka je na neki način prigovorila da se valjda previše bavim Zambijcima, a ne pedofilijom u crkvi, što naravno ne odgovara istini.

Naime ja inspiraciju za postove osim u osobnim razmišljanjima i svojoj unučadi, koje ipsilonka najviše voli, nalazim u dnevnim događanjima.

Tako sam kad je bio aktualan zadnji slučaj zataškavanja pedofilije napisao nedvosmislen post, kao što sam potaknut ispadom majke jedne od robijašica u Zambiji, inače osobom koja je skupa sa svojim mužem bila dio pravosudnog sustava, napisao što mislim o tome.

Ovih dana ću vjerojatno po ko zna koji put napisati što mislim o totalitarnim sustavima, njihovim apologetima i obilježljima, jasno i nedvosmisleno, jer je eto i to aktualno.

Mislio sam pisati možda i o pedofilu Romanu Polanskog, i benevolentnom odnosu prema pedofiliji, u lijevo orijentiranim krugovima, jer je tema aktualizirana intervjuom žene koju je Polanski kad joj je bilo trinaest godina prisilio da ga oralno zadovolji, pa je potom pojebao, i onda sodomizirao.

Danas ta žena u intervjuu s ženom od Polanskog progovara protiv Me to pokreta, što je meni sociološki jako zanimljivo.

Dakle draga Ipsilonka da ne bi bilo zabune ja samo reagiram na tekuća zbivanja, i mislim da bi bilo lijepo da i ostali blogeri definirano i nedvosmisleno, bez suvišnog filozofiranja o ničemu, kažu svoje stavove o bilo čemu, do čega im je stalo, a ne da mene naganjaju po blogu :)))
- 19:54 - Komentari (18) - Isprintaj - #
18.04.2023., utorak
Leon profesijonalac

Sigurno ste primjetili, kako glupani kad se skupe na hrpu, i valjaju svoje budalaštine, utvaraju sebi da su napokon važni, kao da je nekoga briga što oni lupetaju.

I tako malo se zaigraju, izblamiraju se jer su glupi i ne mogu se kontrolirati, i onda se opet vrate u bezličnost, svjesni da niko ne bi proveo s njima pola sata ni pod prijetnjom hladnim oružjem.

Ko zna možda bi bilo bolje kad bi šutjeli, ali avaj glupanu je dovoljna pažnja barem jednog dokazanog kretena kako bi došao do zaključka kako je napokon došlo njegovih pet minuta.


Austrijski mediji se bave trgovinom djece, uz pomoć hrvatskih sudova, i javljaju da imaju pouzdane podatke da se za trideset devet, brojkama 39, djece posvojene iz Konga u Hrvatsku gubi svaki trag, te da se nhje zna gdje su.

Naši mediji pak donose srcedrapateljnu priču majke jedne od usvojiteljica koja čami u Zambiji, u kojoj se gomilom nemuštog laprdanja koje je u pojedinim dijelovima samo sebi kontradiktorno, olako prelazi preko počinjenog, i negira bilo kakova odgovornost, pravdajući sve skupa silnom željom za posjedovanjem djeteta.

Ne znam kako bi gospođa prihvatila da neko osjeti silnu želju za posjedovanjem njenog lustera, da da joj uđe u dnevnu sobu i skine ga, da ne spominjemo one koji silno žele imati milijun eura, njih bi mogli poslati u banke, jebiga kad čovik nešto silno želi nema vako ću, nako ću.

Inače kad smo već kod glupana,obzirom da revidirano inzistiraju da se njima bave profesijonalci, ako ima neki psiholog profesijonalac, da pomogne, dobit ću mu pršut.

- 17:26 - Komentari (20) - Isprintaj - #
17.04.2023., ponedjeljak
Uzročni paralelizam


ne znam jeste li vi primijetili pojavu sinkroniciteta na blogu

dovoljno je da netko ispiše pojam kreten, i određene skupine blogera i blogerica se grupišu na nekom od blogova i ćaskaju

ko bi znao o kakvom je tu fenomenu riječ, što ih to točno potiče na grupisanje

možda su opsjednuti, ko zna, ko zna

Ima li neki psiholog amater da nam objasni navedenu pojavnost

- 18:51 - Komentari (20) - Isprintaj - #
16.04.2023., nedjelja
Ja vjerujem u Anđele

Eto ja vjerujem da ćete vi dati sve od sebe kako bi spasili vaš dragi blog.

Neumorno ćete pisati postove, prekrasne osobne priče, koje će drugi sa zadovoljstvom čitati.

Pobogu braćo i sestre nije prvi put da odumire, koliko sam ga samo puta ja oživljavao, znao sam po nekoliko postova na dan objavljivati, što su mi doajenke kreteni i zle rugobe znale i zamjeriti.

Koliko ga je puta oživljavala Julka, jednom koliko se sjećam kad ja nisam pisao i draga Klocki.

Valjda ćete sad i vi nešto poduzeti, prestat ćete se samozadovoljavali, bit ćete marljivi ko Annaboni, koja vam je svaki put iznova sva sranja oprostila, pisat ćete prekrasne postove ko Sarahbe, koje tako rado pročitate, ali joj ne ostavite komentar, jer ste valjda bolji od nje.

Prestat ćete ko razmažena derišta kmečati kako niko ne razumije vašu posebnost, i prestat ćete se razgovarati s kretenima, jer komentar više toga nije vrijedan.

Nećete misliti samo na sebe, osluškivati ćete pažljivo kome treba razumijevanje, podrška i utjeha.

Ko zna možda se netko od onih koji samo čitaju odluče nešto i napisati.

Eto ja vjerujem, u vas.
- 19:09 - Komentari (18) - Isprintaj - #
Koliko je u stvari potrebno za sreću




Eto dokle smo došli, ni Vaskrs nema ko da čestita, inače su svake godine ateisti, agnostici, budisti, vegani, anarhisti, i pripadnici homoseksualne zajednice, i ljubitelji lakih nota i turbo folka radosno čestitali Vaskrs, a ove godine ćorak, ništa više nije sveto.

Rekao bi čovjek da ništa nije sveto, osim kretena kojima možete sto puta reći da s takvima ne razgovarate, a oni to neće shvatiti, jer su eto kreteni.

Eto dosegli smo ideal bloganja, kako je naša draga administratorica povodom dodjele jubilarnih nagrada, jednom prigodom izjavila, kako su najbolji oni blogeri koji objavljuju a ne sudjeluju previše u životu na blogu.

Na svoje su valjda došli i oni koji su bili protivnici chatanja pod postovima, eto ni toga više nema, niko se s nikim ne razgovara, pa nema ni chata.

Svi imaju nekog važnijeg posla pa na blog rijetko svraćaju, što je lijepo, jer blog je mnogima služio kao terapija, pa možemo zaključiti da im je valjda bolje.

Ostali koji su još ovdje, osim nekolicine kretena, su istjerali valjda neke svoje principa, pa su sigurno zadovoljni.

Dakle moglo bi se reći da je sve u skladu s uređivačkom politikom, vođenom načelima progresivne misli.

Pomislio bi čovjek da su od svih bili najgori oni koji su u emajlovima tražili od blogera da ne posječuju i ne komentarišu neke blogove, a nisu.

Gori su oni koji su pristali na to, a najgori oni koji su pristali na to a da to nitko od njih nije ni tražio.
- 08:25 - Komentari (8) - Isprintaj - #
15.04.2023., subota
Gasi mobilet

Eto proša je i Uskrs, sutra će i Vaskrs, nadam se da dežurni kreteni neće pisat o besmislenosti bojanja pisanica, prežderavanju, i nepouzdanosti Biblije, sve kako bi našoj pravoslavnoj braći pokvarili proslavu njihovog blagdana, kao što to redovito rade kad su naši blagdani u pitanju.

Ko bi ga znao možda se iscrpe degenerirajući po našim blagdanima pa zaobiđu te pravoslavne, ili ko zna možda otiđu sa starcima ili rodbinom u inostranstvu proslavit Vaskrs pa ne stignu.

Još malo pa će lito, mi smo zgotovili stan koji smo kupili, više od godinu dana su trajale pripreme potraga za majstorima, čekanje majstora, nabavka materijala, čekanje majstora, nabavka materijala, čekanje majstora, nabavka opreme, čekanje majstora, nabavka uređaja, čekanje majstora, i tako redom.

Uglavnom smo od nečega što je izgledalo poput jazbine dobili spektakularno lijepi stan na elitnoj lokaciji u centru Zagreba.

Eto tek toliko ako ste se pitali slučajno što gospođa i gospodin Supatnik rade, osim što vrijedno rade na svojim poslovima, obožavaju unuke, djecu, i skrbe o ostalim članovima obitelji.

Sad ćemo taj stan iznajmljivati za bezobrazno skupe novce, pa ćemo zajebavat te turiste i priko mobitela im gasit grijanje, klime, perilice, i šta ja znam, samo televiziju ne mogu izgasit priko mobitela, ili barenko ne znam da mogu.

Inače, ako neko želi imat spektakularno uređen stan, i gasit sve priko mobitela, a da je na elitnoj lokaciji u centru Zagreba, triba imat samo tristo tisuća eurona i dat ih vašem omiljenom blogeru.

Eto jedva smo to zgotovili, a javila su se dica, oće gradit kuću sa osam stanova, šta ja znam, bilo bi mi najbolje otić čuvat unuke i baviti se čekanjem majstora, da dica mogu raditi svoj posao, ko zna šta se još sve more gasit priko mobileta.

Moja Judita kad ima nekog drugog važnog posla i ne može pričat s didom, viče gasi didu, gasi mobilet i šalje puse, šta ti je moderno dite.
- 17:13 - Komentari (14) - Isprintaj - #
14.04.2023., petak
Ko je potjerao sve one krasne blogere koji su tako lijepo pisali, i pretvorio ovo u ustajalu žabokrečinu punu netalentiranih mediokriteta, da nije Annaboni, ili možda Fresh.
- 21:57 - Komentari (10) - Isprintaj - #
13.04.2023., četvrtak
Jebate šta ste uradili od bloga.
- 19:36 - Komentari (12) - Isprintaj - #
09.04.2023., nedjelja
31

Temelj kršćanstva je žrtva i odricanje, barem bi tako trebalo biti, i to ne budalasto odricanje kada se u korizmi odričemo kave ili avokada.

Naša vjera nas uči da je Spasitelj žrtvovao svog sina za spas sviju nas.

Je li stvarno tako bilo nitko od nas je može sa sigurnošću potvrditi niti negirati, pa nam eto preostaje jedino da vjerujemo ili ne vjerujemo.

To nas međutim ne priječi da spoznamo veličinu te nezamislive žrtve, i upitamo se bi li i sami bili spremni za takvo nešto.

Ja osobno bi bio spreman prinijeti vlastiti život, kao žrtvu nekog općeg dobra, jednom sam bio spreman to uraditi, i ponovio bi to, premda će mnogi ustvrditi da nije bilo vrijedno jer su neki drugi tu žrtvu na koju sam bio spreman, i koju su mnogi i podnijeli obeščastili.

Žrtva pak koju je podnio spasitelj, žrtvujući vlastitog sina, mi je toliko nezamisliva, da je nikad ali nikad ne bi mogao podnijeti.

Zato se ovog Uskrsa spominjem majki i očeva čiji su sinovi i kćeri prinijeli žrtvu na oltar općeg dobra, za spasenje sviju nas, i ne mogu si ne postaviti pitanje je li bilo vrijedno.

Ovih dana je iz Rusije u Ukrajinu vraćeno 31 od pretpostavlja se 16.000 djece koja su odvedena u Rusiju

Uvijek su najveći zlotvori ljudima oduzimali djecu, jer zlotvori znaju koja je najnezamislivija žrtva koju čovjek može podnijeti.

I danas među nama žive zvijeri koje skrivaju grobove nečijih sinova, i danas među nama žive majke koje ne znaju gdje su grobovi njihovih sinova.

Ostaje nam zato vjerovati ili ne vjerovati, svakodnevno prinositi vlastitu žrtvu, jer ako to nećemo raditi, oni koji otimaju tuđu djecu i skrivaju grobove će pobijediti.

Svima vama koji ste čista srca, svima vama koji ste spremni podnijeti žrtvu za opće dobro, a znam da vas i ovdje ima, ja vas prepoznajem, svima vama koji nikada ne bi oteli tuđe dijete ni skrivali grobove, želim mir, ljubav i blagostanje u vašim obiteljima.




- 11:40 - Komentari (16) - Isprintaj - #
05.04.2023., srijeda
Ako priđeš bliže

Blogeri vrlo rijetko iznose vlastito mišljenje, najčešće se oduševljeno slažu s napisanim koje nerijetko spada u prenošenje nečijeg tuđeg mišljenja.

Neki prenesu nečije tuđe mišljenje, neki prenesu nekoliko tuđih mišljenja, a neki prenesu cijelu pregršt, tuđih mišljenja.

Ima ona narodna poslovica o seljaku i krompiru, kako ono što gluplji seljak veći krompir.

Kad bi se navedeni poučak primjenio na vrhunske intelektualce, glasio bi valjda što gluplji intelektualac veća pregršt tuđih mišljenja.

A sad ljubavna priča.

Na krovnoj terasi je treštao album Zdravka Čolića Čole, ukoliko se ono što je izlazilo iz Tosce 10 moglo nazvati treštanjem. Album se mislim zvao Ako priđeš bliže, a na terasi su bila prigušena svjetla, ispod ljetnog neba posutog milijunima zvijezda.

Zvala se Lidija, i mirisala je po šamponu od kokosa, Čola je pjevao a ona je svakim korakom bila sve bliže.

Naš junak je znao da očekuje da je poljubi, a njemu je srce udaralo u grlu, nije bio problem u poljupcu, već je poljubio nekoliko cura, ali sad su bili već odrasli imali su trinaest godina i svi su znali da se treba ljubiti s jezikom, ali kako, šta ako joj se ne svidi, šta ako je već ljubio neko ko zna kako se to radi.

Čola je pjevao, Ne može ti vjetar ništa, ako priđeš bliže, lagano je dodirnuo njene usne svojima, pa ih je licnuo jezikom, a ona je prihvatila, ljubili su se i kad je pjesma prestala, činilo mu se da će se onesvijestiti, a onda se iz Tosce 10 začulo da sam, da sam, pekar, koji noću radi
- 20:34 - Komentari (15) - Isprintaj - #
03.04.2023., ponedjeljak
Po šumama i gorama

Kao što se vidi iz priloženog kolege blogeri ljevičari, koji tvrde da to nisu, kao i kolege anarhisti koji isto tvrde da nisu ljevičari, nemili su se uznemirili jer je predložen zakon u kojem bi se značajno povećale kazne, za one koji iznose laži.

Prvo da se osvrnemo na taj fenomen u kojem niko neće da prizna da je ljevičar, dakle do sada smo uspjeli natjerat neke blogere da priznaju da su Srbi, i neki homoseksualci su iskoračili, čak su i neke nevine blogerice priznale da su bile u partiji, ali niko nikad nije priznao da je ljevičar.

Stiče se dojam da bi im bilo lakše priznati da imaju neku prelaznu spolnu bolest, nego da su ljevičari.

Dobro to smo riješili.

Dakle zašto se kolege ljevičari uvijek usplahire kad se počne govoriti o sankcioniranju laži.

Odmah krene priča o ograničavanju djelovanja medija, koji bi valjda trebali moći neograničeno lagati, bez posljedica, što nije ni čudo jer u objektivnim i profesijonalnim medijima je nerijetko samo datum istinit.

Ko zna valjda se kolege ljevičari boje da, ako se perjanicama progresivne misli, zabrani iznošenje laži da će to biti pogubno za slobodu medija.

Mene doduše više vesele sankcije zbog isticanja totalitarnih simbola, već se spremam za bitku do zadnje petokrake u javnom prostoru, ko zna možda me za to silno prijavljivanje neko nagradi i društvenim stanom.
- 20:28 - Komentari (26) - Isprintaj - #
02.04.2023., nedjelja
U rupu

Mislim da sada mnogi bolje razumiju homoseksualce, većina kršćana koje zlonamjernici povezuju s idiotima koji kleče po trgovima, kao što zlonamjernici povezuju homoseksualce s nakaradnim idiotima u gej paradama.

Vjerojatno se tako osjećaju i ljevičari kad ih se uspoređuje s psihopama iz besmrtnih partizanskih odreda, Zoranom Milanovićem ili Katom Pejović.

Jedan od nadbiskupa koji je propustio kazniti odvratnu pedofilčinu iz crkvenih redova, se javio s isprikom, žrtvama, župljanima, i svekolikom pučanstvu.

Kakva jebena isprika, znao si da je izopačeno bolesno smeće, to uradilo, zavuci se u najdublju rupu i ne proviruj više nikada.

To je ono najgore od svega, ti koji znaju, i okrenu glavu na drugu stranu.

Jer uvijek netko zna, koji svećenik voli ministrante, koji učitelj voli lupkat cure po guzi dok skaču preko kozlića, koji trener entuzijastično pomaže djevojčicama raditi zvijezdu, i gotovo uvijek se svi prave blesavi.

I onda te moralne nule, taj talog septičke jame, koji okreće glavu na drugu stranu, proglasi Marisol ustašicom valjda da bi mogli lakše podnositi vlastiti smrad.


- 11:17 - Komentari (15) - Isprintaj - #
01.04.2023., subota
Rašomon

Tjednima već potencijalni koalicijski partneri, s jedne strane Most i Domovinski pokret, a s druge Esdepe i Moremo, diljem Hrvatske organiziraju performanse.

Desno krilo buduće antihadezeovske koalicije šalje na trgove klečavce, a lijevo nedojebane skojevke i muškarce sa ženom u sebi.

Tako da se netom prije izbora, kad god bili očekuje veliki performans u režiji Olivera Frljića, na kojem će nedojebane skojevke iz pulsirajućih vagina izvaditi jugoslovenske zastave na kojima će pisat za dom spremni, pa će onda klečavci izjebat nedojebane skojevke, i muškarce sa ženom u sebi.

U drugom činu igrokaza će dok klečavci guze skojevke, na poprište izać jedno dvista crnaca iz Zambije koji će mavat palminim granama.

U trećem činu skeča će na zamračenoj pozornici dok se čuju jecaji skojevki i muškaraca sa ženom u sebi, Peđa Grbin i Sandra Benčić otplesat sado mazo labuđo jezero, dok će Božo Petrov i Ivan Penava, u lateks kombinezonima sa ružama zabodenim u guzicu pucketat bičovima.


- 11:23 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>