Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Koliko je u stvari potrebno za sreću




Eto dokle smo došli, ni Vaskrs nema ko da čestita, inače su svake godine ateisti, agnostici, budisti, vegani, anarhisti, i pripadnici homoseksualne zajednice, i ljubitelji lakih nota i turbo folka radosno čestitali Vaskrs, a ove godine ćorak, ništa više nije sveto.

Rekao bi čovjek da ništa nije sveto, osim kretena kojima možete sto puta reći da s takvima ne razgovarate, a oni to neće shvatiti, jer su eto kreteni.

Eto dosegli smo ideal bloganja, kako je naša draga administratorica povodom dodjele jubilarnih nagrada, jednom prigodom izjavila, kako su najbolji oni blogeri koji objavljuju a ne sudjeluju previše u životu na blogu.

Na svoje su valjda došli i oni koji su bili protivnici chatanja pod postovima, eto ni toga više nema, niko se s nikim ne razgovara, pa nema ni chata.

Svi imaju nekog važnijeg posla pa na blog rijetko svraćaju, što je lijepo, jer blog je mnogima služio kao terapija, pa možemo zaključiti da im je valjda bolje.

Ostali koji su još ovdje, osim nekolicine kretena, su istjerali valjda neke svoje principa, pa su sigurno zadovoljni.

Dakle moglo bi se reći da je sve u skladu s uređivačkom politikom, vođenom načelima progresivne misli.

Pomislio bi čovjek da su od svih bili najgori oni koji su u emajlovima tražili od blogera da ne posječuju i ne komentarišu neke blogove, a nisu.

Gori su oni koji su pristali na to, a najgori oni koji su pristali na to a da to nitko od njih nije ni tražio.

Post je objavljen 16.04.2023. u 08:25 sati.