Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Lito ide mala

Kretene na blogu uglavnom niko ne jebe dva posto, osim možda tu i tamo neka spodoba slična njima, zato kreteni orgijaju po tuđim blogovima iako znaju da su tamo nepoželjni.

Ko zna valjda je to sudbina kretena, normalne ljude gotovi nikada nećete vidjeti da vrše nasilje po tuđim blogovima, njima je dovoljno jednom suptilno staviti do znanja da su nepoželjni, i oni to prihvate, s druge strane totalnim kretenima je uzalud i sto puta ponoviti.

Kretenu možete i zabraniti komentare on će otvoriti stotinu blogova, ako treba da bi pokazao da je kreten.

Miriše na lito.

Sad će objektivni i profesijonalni nounari počet pisat kako ćemo propast, umrit od gladi, da smo priskupi, da država u kojon je turizam glavna grana privrede mora propast, i sve te lipe stvari.

U međuvremenu sobaricama se nudi tisuću petsto eura plaća plus hrana i smještaj, konobarima koji znaju raditi i dosta više, kuharima najviše, tako da bi stvarno tribalo satrat taj turizam, i kako nas jugonostalgičari uče, razvijat industriju i otvarati fabrike.

Budaletine su naravno u pravu bez turizma bi ličili na Srbiju koja je valjda najbliže onome kako bi izgledala Jugoslavija da nije krepala.

Da nije krepala na Braču bi bio pogon Jugoplastike u kojem bi vridne Brocke za četristo eura radile bebe, umisto da rade ka spremačice za iljadu ipo euri, i stvari Brocke ne radu ništa jer imaju apartmane pa daju nekim drugima iljadu ipo eura i stan i hranu.

Bija je izlet u Jasenovac, pa je glavni Židov reka da su Srbi i Romi govnari i izdajice, sad će uskoro i gej parada, pa hod za život, i tako redom do Lita i godišnjeg kojem se baš veselim.


Post je objavljen 23.04.2023. u 17:20 sati.