Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Znanje i imanje

Eto malo smo protresti kavez, i odma je sve živnulo, blogeri su stvarno ka oni pasi šta slinu kad im pokažeš tortu s jagodama.
Recept je provjeren, malo se kurčiš, skreneš im pažnju na sveprisutnu impotenciju i oni ko nedovršeni primati pokažu koliko su u stvari neinteligentni.

Ali nećemo sad više trošiti vrijeme na budale, zar ne.

Draga blogerica Ipsilonka je na neki način prigovorila da se valjda previše bavim Zambijcima, a ne pedofilijom u crkvi, što naravno ne odgovara istini.

Naime ja inspiraciju za postove osim u osobnim razmišljanjima i svojoj unučadi, koje ipsilonka najviše voli, nalazim u dnevnim događanjima.

Tako sam kad je bio aktualan zadnji slučaj zataškavanja pedofilije napisao nedvosmislen post, kao što sam potaknut ispadom majke jedne od robijašica u Zambiji, inače osobom koja je skupa sa svojim mužem bila dio pravosudnog sustava, napisao što mislim o tome.

Ovih dana ću vjerojatno po ko zna koji put napisati što mislim o totalitarnim sustavima, njihovim apologetima i obilježljima, jasno i nedvosmisleno, jer je eto i to aktualno.

Mislio sam pisati možda i o pedofilu Romanu Polanskog, i benevolentnom odnosu prema pedofiliji, u lijevo orijentiranim krugovima, jer je tema aktualizirana intervjuom žene koju je Polanski kad joj je bilo trinaest godina prisilio da ga oralno zadovolji, pa je potom pojebao, i onda sodomizirao.

Danas ta žena u intervjuu s ženom od Polanskog progovara protiv Me to pokreta, što je meni sociološki jako zanimljivo.

Dakle draga Ipsilonka da ne bi bilo zabune ja samo reagiram na tekuća zbivanja, i mislim da bi bilo lijepo da i ostali blogeri definirano i nedvosmisleno, bez suvišnog filozofiranja o ničemu, kažu svoje stavove o bilo čemu, do čega im je stalo, a ne da mene naganjaju po blogu :)))

Post je objavljen 19.04.2023. u 19:54 sati.