Komentari

supatnikll.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Supatnik

    Jel vama gode ove vrućine, lito će bit šest miseci, triba uzet neko bolovanje od lani, malo će bit godišnji

    avatar

    06.04.2024. (17:02)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - men's'čini da svi portali, aktivisti i leftardi koji se doslovno propinjaše & kričahu na ono "liipa" i "radosti", sad nekako prave mrtvi na ovo nedjelo kažnjivo 1-10 godina, još ako za odvjetnika uzme Nobila koji se izvukao za obiteljsko nasilje, naplatiće on za duševne boli više nego što je izgubio od HBO...sad vidjeh screenshot lajkove na njegovu (brzo obrisanu) ispriku - uglavnom ženske pratiteljice!?
    - sve eskapade treba kažnjavati sukladno težini djela pa i one "navijačke"

    avatar

    06.04.2024. (17:44)    -   -   -   -  

  • Demetra

    U Osijeku gimnastika, lijepo za odmor i duše i tijela u subotnji dan. Zanimljivo je da na gimnastici nema bakljade, ni tučnjave, ni suludog ponašanja. Vidiš da te sudac zakinuo za desetinku, a tebe to tjera da idući put nadoknadiš sa dvije i više. Zato ne gledam i ne pratim nogomet jer eto ima i ljepšeg sporta.
    Čuvaj zdravlje jer malenima još dugo treba dida. Eto.

    avatar

    06.04.2024. (17:58)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    sve si lipo nabrojia a ove dvi mrtve žene u tvom gradu nisi spomenuo.
    Za Matanića sam čula tek danas popodne ali, on je obiteljski čovik, roditelje i ima neke umjetničke bonuse bit će mu oprošteno

    One dvi žene niko oživit neće a najmanje zakon o femicidu

    avatar

    06.04.2024. (18:14)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    A taki su ti naši aktivisti i nounari.

    avatar

    06.04.2024. (19:41)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Volim ja i gimnastiku, volio bi je i da pale bengalke tamo, šta ćeš kad nisam bio oslobođen tjelesnog, pa volim sport

    avatar

    06.04.2024. (19:42)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Ja iz principijelnih razloga ne gradim blogersku karijeru na preminulima, teško bolesnima, i slično, mi desničari to ne radimo, o nasilju prema ženama sam sve rekao kao i o budalaštinama kojima se aktivisti bave.

    Uglavnom kao što Pale kaže, kako u medijima, aktivističkoj sceni, tako i na blogu, ponašanje po tom pitanju je odvratno, dođe čovjeku žao što Matanić nije adezeovac da se pravedni bijes sruči na počinitelja, vako će bijednici osuditi pojavu a spasit druga, po dobro poznatom obrascu.

    avatar

    06.04.2024. (19:49)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Mislim da bi Matanić (koji je među nama rečeno, autistični idiot,) dobro došao Hajduku, da rastjera te pichkice iz mog Kluba

    avatar

    06.04.2024. (21:51)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    razočaravajuće............glazbena, filmska i kazališna scena počiva na alkoholu i kokainu..............To što se sam prijavio na liječenje ne abolira ga : uspjet će valjda ali mrlja je ogromna.

    I ne filozofiraj o svojoj blogerskoj karijeri : zadnjih par dana zaredalo se zločina i sranje kao nikad prije na relaciji ST-ZG

    avatar

    06.04.2024. (23:22)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    To je samo dojam, službeni podatci kažu da je u osamdesetima, to je ono kad je sve bilo bolje, bilo 2.5 ubojstava na 100.000 stanovnika, dok ih je sada 0,6, dakle četiri puta manje, kao što je i broj ubijenih žena u stalnom padu, zašto neke skupine i pojedinci iznose krive podatke i što žele postići tim lažima možemo raspraviti u nekoj od anketa.

    avatar

    07.04.2024. (01:01)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - spominjanjem strašnih femicida ili drugih krvavih zločina u ovom kontekstu, pravda se valjda šutnja BaBa i ostalih dežurnih narikača, i kako bi se ublažila reakcija zakonodavnih i izvršnih tijela; te ušutkale žrtve, jer ipak se radi o nečijem miljeniku, ma dobrica jedna, samo taka...

    avatar

    07.04.2024. (09:54)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    ----zašto ti uvijek okrećeš pilu naopako kad ja nešto napišem ?

    Statistiku vodi @marival , ja čitam dnevni tisak , gledam vijesti i nisam profesionalno zainteresirana za brojke, ali, zašto NE priznaš, da se sranja događaju unatoč Zakonu o femicidu kojega premijer u jednom danu DVA puta spominje ili unatoč Istambulskoj konvenciji ?

    Zar zaista misliš, da bolesni muški umovi , alkoholizirani ili samo ljubomorni razmišljaju o zakonu kad dignu ruku na ženu u namjeri da je ubiju ?

    avatar

    07.04.2024. (10:18)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    To je nama naša borba dala, Maranić toliko mrzi Hercegovce da mu se sve drugo more oprostiti.

    avatar

    07.04.2024. (10:30)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Kao što rekoh davno sam o istanbulskim pizdarijama rekao sve što sam imao, zakon o femicidu je toliko debilan da ga ne želim ni komentirati.

    Ja inače kad pišem a i inače u životu kad se razgovaram volim baratati činjenicama, i dojmovi me ne diraju previše, jer se vrlo lako krivotvore, a činjenice kažu da je prije bilo neusporedivo gore bez obzira u što nas kojekakvi luzeri uvjeravali.

    To naravno ne umanjuje tragičnost svakog pojedinog zločina kojih je na sreću sve manje, i treba nastaviti s transformacijom društva, uklanjanjem iz istoga kojekakvih Matanića, Tomića, Dežulovića i ostalih koji polažu pravo na mržnju.

    avatar

    07.04.2024. (10:36)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Jedina ubojstva koja su zadnjih godina u porastu, su pobačaji a i to je rezultat društvene klime koja promovira sve vrste neodgovornog ponašanja.

    avatar

    07.04.2024. (10:40)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    nisu pobačaji, bar ne u Hrvatskoj........Možda ilegalni, u privatnim ordinacijama, a ne na klinikama. Pitaj Čvorušića, ja jesam po privatnoj liniji

    avatar

    07.04.2024. (10:49)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    tako je Adofe¨!

    avatar

    07.04.2024. (12:08)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Ne trebam pitat nikoga podatci su javno dostupni

    avatar

    07.04.2024. (13:37)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Moram reći da sam bila zabezeknula količinom podrške.

    avatar

    07.04.2024. (18:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...