Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Kolinje

Kažu da je Sirijac koji je prikla Švabe na festivalu različitosti triba bit deportiran u Bugarsku još lani, preklani ali ga nisu mogli nać.

Probajte prekoračit brzinu ili reć da muškarac ne može postat žena sve i da otfikari čunu, nać će vas taj čas, ali Sirijca ne mogu dok ne prikolje nekoliko Švaba.

U cijelom tom slučaju najšokantnije je to da se niko nije previše uzbudio, postalo je normalno da migranti grupno siluju djevojčice i tu i tamo prikolju nekog Švabu, a ima i onih koji su na drugom levelu ka onaj u Engleskoj šta je prikla djevojčice, pa čekamo slijedeće koji će grupno silovat nekog Engleza.

Mi smo sa svojim iskustvom bratstva i jedinstva trebali pomoć Europi, i na egzaktnom primjeru im objasniti da je bratstvo i jedinstvo ili u njihovom slučaju multikulturalizam ili festival različitosti uvod u krvoproliće.

Nismo li mi primili Srbe kad su bježali pred Turcima i naselili ih na svom teritoriju.

I tako smo mirno živili jedni kraj drugih stoljećima dok nekoj budali nije palo na pamet da nas utrpao u istu državu.

E u toj državi smo se mi i Srbi u nekoliko navrata poklali da je bilo krvi do kolina, pa sad vi meni kažite je li ikakvo bratstvo i jedinstvo vrijedno stotina tisuća života, ili bi bilo bolje da smo uvijek ko i sada u miru živjeli jedni kraj drugih svak u svojoj državi.

Sličan scenario čeka i Europu, što useljavanjem, što prirodnim prirastom, jer nas je eto emancipacija i feminizam doveo na rub izumiranja, a naši Alahu akbari ta sranja nikad neće prihvatiti, postat će većina.

Kad se to dogodi dva su izgledna scenarija, ili će se demokratskim putem u Europu uvest šerijat, ili će bit apartheid.

Treće opcije nema, samo da znate za to neće bit krivo 280 milijuna radikalnih desničara, koliko ih ima u Europi, nego vi idioti kojima je normalno da tu i tamo neko grupno siluje djevojčice ili kolje Švabe, dok vi slavite različitost i civilizacijski doseg jebanja u guzicu.

Naravno to se neće dogoditi sutra, ali hoće za deset godina, pa vam vaš omiljeni bloger koji sve zna deset godina unaprijed od srca želi dobro zdravlje da dočekate da i vama grupno siluju djevojčice i kolju sinove, jer vi to zaslužujete.

Post je objavljen 25.08.2024. u 21:12 sati.