Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Imacki on May mind

Eno se svi čude kako su mladi u Imackom pivali Juru i Bobana, očito se radi o osobama skromnih intelektualnih kapaciteta, koje nisu nikad bile u Imackom.

Naime tamo se Juru i Bobana pivalo i kad je to bilo kudikamo opasnije, i pivat će se i za sto godina kad nikoga od nas više neće bit.

Inače samo osobe s ozbiljnim stupnjem debilizma, mogu mislit da će varijanta po kojoj Srbe i Jugoslovene triba abolirat i inzistirati na zaboravu, komunističke zločine zanemariti, i bjesomučno inzistirati na progonu i osudi svakog oblika hrvatskog nacionalizma.

Dokle god debili tako rezoniraju pivat će im se Juru i Bobana, ne toliko radi njih dvojice koliko zbog degutantnog inzistiranju na licemjernim dvostrukim standardima kad je zlo u pitanju.

Jedan od vrhunaca debilizma je bio svakako sadržan u tvrdnji jednog od vrhunskih intelektualaca na blogu, da nije isto kad nevinog čovjeka ubiju Ustaše ili Partizani.

U prestolnici je bio doček sportaša, koji je bio neviđen fijasko, došlo je sto ljudi šta je manje nego šta se skupi kad Dinamo slavi titule uz besplatne kobasice.

Inače fijasko je bio očekivan, barem smo mi koji sve znamo deset godina unaprijed očekivali, ali ne brinite osvajači medalja će biti dočekani negdje drugo, i bit će drugačije, ovo u gej friendly gradu koji se užasava mladih koji idu na misu i nije moglo završiti drugačije, barem ne dok su na vlasti ovi s kvocijentom inteligencije na nivou zimskih temperatura, kako reče neki dan Joško Jeličić.

Dakle braćo i sestre, ne gubimo nadu, jednom će debili odjebat, prošlost i sadašnjost ćemo vrednovati bez licemjerja i dvostrukih aršina, a vrhunski intelektualci će nas poštedit svojih bisera.

Ili ćemo kao u Ingleškoj Ingleži, Irci, Škoti i Velšani, vidit ulične bitke protiv antifašista iz Ruande, Pakistana, Afganistana, Rusije, Irana, i obaju Konga iz kojih naši antife švercaju male crnčiće.

Post je objavljen 07.08.2024. u 19:31 sati.