Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Nemere retroaktivno da ga jebeš

Sigurno ste vi pažljivi čitatelji ovog blogića primjetili da smo se ovaj tjedan najviše bavili neistinama i paušalnim tvrdnjama koje se opetovano ponavljaju skoro kao mantra o komercijalizaciji Božića, tako draga uvijek jednim te istim blogerica, od kojih nitko nije katolik, kao što nitko od širitelja neistina i paušalnih tvrdnji nije Hrvat.

Koji je motiv uvijek iznova se obračunavati s Božićem tim nekatolicima, i s Hrvatskom tim nehrvatima ostavit ćemo vama da procijenite.

Eno je i Bora Čorba loše, baš me zanima kad Bora umre oće li se rodbina i prijatelji na blogu opraštat od Bore, barem pola ih je više volilo Boru nego onog kretena Štulića, ali zajeb je šta je Bora otvoreno bio četnik, za razliku od nekih drugih koji su bili četnici u svoja četri zida, pa su bili pogodni za žalovanje.

Danas mi je jedna draga djevojka donijela nešto iz Beograda, pola dana je putovala jer se na granici čeka po nekoliko sati.

Baš mi je žao zbog mojih prijatelja tamo, što žive u toj vukojebini koja se s onim idiotom Čubetom, nikad neće približit Europi i ostat će skupa s Bosnom šupak planete, žao mi je zbog normalne mladosti tamo koja je taoc gerijatrije i seljačina, kao što bi i mi bili jednako tako taoci gerijatrije i seljačina da nismo otišli u europu.

Naši lumeni su predložili neki zakon o apartmanima, koji su osobe smanjene inteligencije dočekale s oduševljenjem, nevjerojatna je količina mržnje u javnom prostoru prema onima koji nešto imaju.

Odvratni luzeri i neradnici, uglavnom ljevičari koji radi vlastite lijenosti nisu ništa u životu stvorili, nego su raskućili ono što su im roditelji stekli prijavljujuć rodbinu i susjede, se zlurado vesele propasti onih koji nešto imaju.

Debilima naravno nitko nije objasnio što znači kada retroaktivna primjena zakona nije moguća, jer ustav to ne dopušta.

Inače efekti tog lošeg i loše pripremljenog zakona će biti upravo suprotni onome što se želi postići, ako bilo ko zna što se uopće želi postići.





Post je objavljen 24.08.2024. u 21:14 sati.