Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Kad Neretva moru krene

Nakon drame epskih razmjera zato što su Srbi spriječili umjetnicu da nađe novog dječka u Srbiji, saznali smo da je umjetnica trebala pjevati na nečijem rođendanu.

Ovih dana jedna druga umjetnica inače udovica ratnog zločinca, nastupa u Berlinu na romskoj svadbi, te je za pretpostaviti da se ratni zločinac vrti u grobu ko na ringišpilu.

Rekli bi zli jezici da nema toga što umjetnice ne bi uradile za pare.

Osim one smiješne hidrocentrale kojoj su Mike Kekin i Rade Šerbedžija privremeno obustavili gradnju, na Neretvi se gradi što u Republici srpskoj, što u Federaciji Bosne i Hercegovine, cijeli niz velikih hidrocentrala, čija gradnja je pogubna za donji sliv rijeke Neretve.

Iako gradnja smiješne hidrocentrale na Uni ništa značajno ne bi poremetila u Hrvatskoj, za razliku od ovih na Neretvi, Mile Kekin i Rade Šerbedžija su se nemili uzbudili oko Une a za Neretvu ih boli kurac.

Što je razlog takvom ponašanju ko bi ga znao, možda je u pitanju činjenica da su na Uni investitori Hrvati a na Neretvi Srbi, ili da u gornjem toku Une žive Srbi a u donjem toku Neretve Hrvati.

Neko zločest bi rekao da Milu Kekina i Radeta Šerbedžiju brinu samo Srbi i da ih boli kurac za Hrvate.

Sreća što su na bloghaeru samo dobri ljudi.


Post je objavljen 28.08.2024. u 14:56 sati.