Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Mirjana, Mirjana srcu mom si najdraža

Notorna jugoslovenka klase Klasić Tomić Jakovina, Mirjana Kasapović je u recentnom znanstvenom radu razmontirala Jugoslaviju i postjugoslovenstvo proglasila nakaradnim i besmislenim.

Dobar je to znak, koji bi mogao nagovijestiti da će se nakon što se broj idiota koji dobro misle o NDH sveo na statističku pogrešku, i broj idiota koji dobro misle o Jugoslaviji svesti na istu tu statističku pogrešku.

Lijepo bi bilo odbaciti taj teret kojekakvih totalitarnih zabluda, odreći se svih zločina i zločinaca i živjeti kao ceo normalan svet.

Naravno neće to ići baš lako, preduboka je ukorijenjen taj idiotizam, ljudi su korumpirani što vlastitom što šutnjom svojih predaka, koji su ako i nisu sudjelovali onda su šutjeli o zlu koje se događalo.

Za razliku od nas u susjednoj i prijateljskoj Srbiji su svi zločinci i masovni ubojice cool od đenerala Draže i njegovih četnika, preko druga Tita i njegovih krvotoka, do Ratka Mladića i njegovih genocidaša.

Kad se sve zbroji to je stoljeće negiranja zločina, a onda se izgubi pojam o tome što je pogrešno, pa posljedice obično budu ružne.

Naravno gore spomenuta profesorica se više zadržala na ekonomskoj neuspješnosti Jugoslavije, bez da se zadržala na zločinačkom karakteru te propale vukojebine, nema previše ni smisla pričati o tome, jer idioti koji misle kako je to bila dobra država, ionako ne vjeruju da su zločinci neposredno nakon rata pobili više stotina tisuća ljudi, da su ubili stotine svećenika, intelektualaca, novinara, da su izvršili etničko čišćenje pola milijuna Nijemaca, da su likvidirali u jamama desetine tisuća Talijana, da su oduzeli svu silu privatne imovine i podijelili je svojim simpatizerima.

Idioti to ne vjeruju na isti način na koji Srbi ne vjeruju u granatiranje Dubrovnika i opsadu Sarajeva.

Eto tako, kad se slijedeći put budete pravili blesavima, i ne vjerovali u zlodjela koja su uradili vaši ili naši, nemojte se čuditi nekom novom Kosti iz vašeg sokaka.

Od vas koji negirate zločine, lošiji su i gluplji samo antivakseri.



Post je objavljen 14.05.2023. u 18:01 sati.