Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Simply the best

Sinoć sam lega zdrav, i onda me po noći budio kašalj, koji je izazivao neugodan bol u prsima.

Zato sam danas, a i zato što je padala kiša, odustao od roštilja, otiša u mesnicu i kupio malo telećeg mulama, i zeru telečeg vrata, sve skupa jedno četri pet kila, uvalio to u lonac i napravio lešadu, sebi sam zakuva i lonac juhe s rezancima koju su onda svi tili izist, baš su ka dica.

Juha je bila fantastična, rezanci fini tanki, puno friško mljevenog papra, i praznik za okusne pupoljke i moj unervoženi stomak.

Meso je bilo ukusno mekano ne prekuhano, baš kako treba biti.

Moja unučad su ranoranioci, pa je normalno da mi Duje u pet ipo uskoči u krevet, ili da Judita s Mimi u naručju dođe i kaže evo mene, ja sam ti došla, oćemo li se igrat.

Uzalud je majka djeci pokušavala objasniti da je dida umoran, Judita bi joj rekla, ti lažeš, dida jel tako da nisi umoran.

Upravo je nevjerojatno koliko ta djeca imaju energije, sreća samo da su obadvoje stvarno dobri, ne znam kako bi bilo da su zločesti.

Duje voli mene, otkad se rodio imamo neki poseban odnos, a princeza je beznadno zaljubljena u moju dragu, i još onakva lajava kakva je to svima stavlja do znanja, s čime nisu svi uvijek oduševljeni, ali tu nema pomoći, ta nadprosječno nadarena djeca, a moja mezimica to svakako je, su djeca s karakterom.

Inače morao sam imati i čarape na nogama i šlape, jer bos se može biti samo kad se obuče piđama.

Eto je i Tina partila samo Hajduk živi vječno.

Post je objavljen 24.05.2023. u 21:40 sati.