Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Zovi samo zovi

Poznata hrvatska intelektualka, mislilica, naturščik glumica, i pevaljka Severina poziva na nekakav marš za dan žena.

Da podsjetimo Severina je bila Djevojka sa sela kojoj je rasla trava zelena, Dalmatinka koja je pivala Gospi, dok nije snimila amaterski uradak na jahti.

Kad je otišla s jahte postala je ljuta gej friendly ljevičarska, nije se više tila jebat s Hercegovcima, nego sa Srbima, jer svaka prava ljevičarska se jebe sa Srbima.

I ta Severina ko uzor, moralna vertikala, ljubiteljica svega progresivnog poziva na marš u pizdu materinu.

Ne poziva samo Severina, eno i ljevičarska koalicija, predvođena likom koji je lažno prijavio odvojeni život, i mahnuo lovu iz proračuna, kojom je ženi kupio diplomu u Kragujevcu, bivšom ministricom koja je četke za zahod plaćala pedeset ojra, ubojicom s autoceste, serijskim provalnikom i lopovom, osobom koja se na poziciji moći koristila privilegiranim položajem, za osobne i političke obračune, čije su sve odluke poništili razni sudovi, predstavnici stranke koja cijelu jednu regiju mafijaškim metodama drži u Stockholskom kompleksu, i bračni par koji je patentirao OPG stranku, poznat po tome da im se ništa i nikada ne može vjerovati, pozivaju na izbore.

Kao što znate meni je baš svejedno za koga ćete glasati kad dođe čas, meni je važno samo da vas mogu zajebavati zbog toga.

Nekad prije kad bi adeze napravio veliko sranje, onda bi neki drugi dobili priliku, da pokažu koliki su kreteni koju su objeručke prihvatili.

Sada se čini da je biračko tijelo, osim notornih jugoslovena, svjesno koliko je u kurcu ekipa koju predvode, Ratko Čačić i Anka Mrak Sataraš, koja sama more izist odojka.

I tako će nam potrošiti još nekoliko godina, jer eto jedino osvježenje koje nam se kobajagi nudi s Sandra neurotičarka Benčić i stanoviti Rade Borić koji si utvara da je hrvatska Nicole Kidman.




Post je objavljen 07.03.2024. u 22:58 sati.