Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

O biserima i svinjčadi

Po najnovijim rezultatima istraživanja raspoloženja birača, najveći postotak istih želi da premijer ostane anemični.

Sljedećih troje kandidata koji imaju najbolje rezultate poslije njega, Sandra Benčić, Ivan Penava, i Peđa Grbin zajedno imaju nešto manje postotaka nego anemični.

Ono što je najzanimljivije ovo troje izazivača niti u vlastitim strankama ne uživaju povjerenje niti polovice vlastitih stranačkih platformskih i partijskih drugova.

Blog tjedna je Sarah be, koja je tu neslućenu priliku koju joj je pružila inatljiva administratorica koja je nakon što je demonstrirala raskoš vlastitog manjka inteligencije, postavila Sarah za kaznu.

Draga Sarah be, je pak pokazala zavidan nivo empatije, socijalne emocionalne i svake druge inteligencije, i prije svega ljudskosti.

Tako je naša draga Sarah be svima koji su to htjeli pružila prigodu da nešto nauče, i bez straha prosula bisere pred svinje, jer u protivnom ne bi znali niti da postoji, biserje naravno.

Jučer se u Zagrebu podržavalo Ukrajinu.
Tek sada kad bi netko htio mogli bi razgovarati o veličini naše pobjede, nad Srbima i Jugoslovenima.

Prije tridesetak godina mi nismo imali pomoć kakvu ima Ukrajina, još su nam oni koji su u Saboru glasali protiv pomoći Ukrajini, kao i roditelji onih koji su glasali protiv pomoći Ukrajini, bili protiv neovisnosti Hrvatske.

Još su neki veleizdajnici oružje teritorijalne obrane, iako su već bili izgubili izbore, predali JNA koja ga je proslijedila Četnicima.

Ipak na veliku žalost onih koji su se nadali da će pobijediti njihovi, nekako smo dobili taj rat iako su šanse bile nikakve.

Nadajmo se da će u konačnici i Ukrajinci dobiti taj njihov rat, i zbog njih i zbog Rusa, iako svjedoci smo da našim komšijama činjenica da su izgubili sve ratove i nije previše koristila da postanu normalniji.


Post je objavljen 25.02.2024. u 09:28 sati.