Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Vinko Don Vinko

Krele je bio onako dosta skromnih intelektualnih mogućnosti, u stvari bio je dovoljno inteligentan da shvati da nije baš jako inteligentan, pa se silno trudio da ostavlja dojam nekog ko ima nešto u glavi.

Za razliku od njega recimo Tuntle je bio baš ono tvornički glup, toliko da se u velikom slikovnom riječniku pod pojmom glupan nalazi njegova slika.

Jebate inspektore, reka je Špiro, koji je bolid onaj čuvar, da mi je vidit face kad bude tumačija da mu je u po noći došla inspekcija uzet željezo.

Jesi ga vidija, reka je Zdene, vrhunac mu je u životu kad je čuva kino i mukte gleda filmove, baš je bolid.

Jesi mu vidija slike po onoj čuvarskoj kapunjeri, sve plamteće vadžajne jedna do druge, reka je mali Dena ja mislin da taj nikad nije jeba.

Tribali smo mu dovest, neku očajnu kućanicu kojon se paučina doli uvatila pa bi njoj bija sevab a njemu merak, reka je Mate pitiespijovac.

Krele je uvik mašta kako zavodi nevine blogerice, pa im je obzirom da bi kad je pokušava ispast pametan, uvik nešto ošlo u krivo, ostavlja linkove od pisama, pjesmama se uvik moglo sve reć, za svaku prigodu je postojala pisma.

Orneli je bilo malo ža Tuntle, opet je ispa idiot i dobio otkaz, najradije bi ga utješila, na grudi privila, i onda seksualno iskoristila, ko zna ako ga je Bog u glavi uskratija, možda ga je negdi drugo nagradija.

Ipak još mu nije mogla oprostiti kako je slinija za onom smrdljivicom u naklonima, samo zato šta je za razliku od nje bila vulgarna, ona si to nikad neće dopustiti, ipak je ona i knjigu objavila, i to samostalnu, a ne oni ćušpajz od blogerske knjige.

Ajme vidi onog šta je zgodan, rekla je Kate.

Je baš je lip, rekla je Ineska, evo ga ide vamo

Dobar dan djevojke, reka je lipi frajer

Dobar dan rekla je Kate, jel more kavica

More reka je lipi frajer, kratka s pola cukra dvi kapi ladnog mlika, malo pjenice i srčeko od kakaa.

Znala san odma da je peder rekla je Kate

Oprostite cure di je župni dvor

Doli dvista metara nizbrdo prema moru, rekla je Ineska, a šta ćete tamo

Ja san Vinko, Don Vinko






Post je objavljen 15.10.2022. u 07:52 sati.