Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Dolazi zima

Povišicu sam dobio valjda u pravo vrijeme, tisuću kuna, taman da pokrije povećanje cijena, cijena goriva me ne brine ne plaćam ga ja, u stvari kad malo bolje promislim, krizi uprkos, zahvaljujući valjda dijelom i mojoj racionalnoj kupovini na akcijama stvari koje mi trebaju, i nekupovanju stvari koje nam ne trebaju živimo sasvim ok, i možemo si priuštiti da moja draga kupuje po sekndhendovima i na Hreliću kolko oče.

Diskretno mi nude managersku poziciju, koja bi sa sobom donijela dosta više love, bolji službeni auto, i još koješta, ali to bi podrazumijevalo barem još pet godina u Zagrebu, pa nisam rekao ni da ni ne.

Osim toga imao sam ja takvu poziciju i otišao ne osvrnuvši se, spašavajući vlastiti život.

Idući tjedan mi dolaze dječica, tako da ćemo se preseliti u Pepa pig svijet, ići u parkić, na igralište, piti kavicu, ići na pizzu, i sve druge stvari koje se u tim prigodama rade.

Ko zna da nas nije povezala nevolja s Dujom, bi li bili tako složna, tolerantna, i obitelj puna ljubavi, ili bi se kao svi ostali svadili i raspravljali oko pizdarija, ovako misija je okupiti cijelu Pepa pig obitelj.

Kad sam došao raditi u ovu firmu, nisam se mislio duže zadržati, ali onda se nakon nekoliko dana dogodilo to s Dujom, i poslodavci su mi rekli da sam slobodan dok se sve ne riješi, isplatili mi plaću i božićnicu iako sam u firmi bio tjedan dana, i još me pitali trebam li još novca, i tako sam ostao eto sada već četiri godine duže nego li sam namjeravao.

Moja mezimica ima prekrasne uvojke, i baš je lijepa djevojčica, Duje je isti, ali potpuno isti moj mlađi sin, i bit će visok kao i on, s istim onim pomalo tugaljivim pogledom i osmijehom od milijun dolara.

Znam da je ova kriza prilika, svaka kriza je prilika, onu iz 2008. Sam u poslovnom smislu iskoristio, na čudesan način, sada nisam siguran da mi se uopće razmišlja o tom, iako me moram priznati golica, stvar je u tome da sada točno znam koja je cijena uspjeha, u poslovnom svijetu, i nisam siguran da sam je spreman platiti.

Mislim da bi ipak radije slagao Pepa pig slagalice, a ko zna uvik se more i Eurojackpot zaleti.


Post je objavljen 28.10.2022. u 21:31 sati.