Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Će ge vara iz našeg sokaka

Znate li vi da su Rusi u Ukrajini kao i oni u Latviji Litvi ili Estoniji imali i imaju kudikamo veći standard, i bolje živjeli i žive nego Rusi u Rusiji.

Naravno to idiotima nije, niti bi smetalo da uzmu oružje i krenu otimat tuđe zemlje valjda da bi se izjednačili u bijedi s braćom u Rusiji.

Tako je nešto slično bilo i kod nas Srpski idioti po Hrvatskoj koji su bolje živili nego Srbi u Srbiji su eto baš htjeli granicu Virovitica Karlovac Karlobag, valjda ne bi li bili šupak Europe ko njihova braća u Srbiji.

I sada većina njih, čega smo svjedoci i ovdje na blogu seru po Hrvatskoj, i sutra bi da se neka srpska vojska primakne, zdušno navijali da sve nas priključe matičnoj vukojebini.

Ne znam samo koji kurac ne otiđu tamo, sidnu na bus i odjebu i ostave nas na miru.

Morete li vi zamislit da nas je nekad davno okupira neko drugi a ne Jugosloveni, sve bi bilo isto samo bi pensije bile dvi iljade eura a plaće četri.

I sad je meni najjače kad debili žale za Jugoslavijom jer su im male plaće i pensije, jer debili a nije jasno da su im plaće i pensije, jednako ka i u drugim socijalističko komunističkim vukojebinama male jer su živili u vukojebinama.

Ili neko možda misli da ima neki drugi razlog zašto su u trulim kapitalističkim državama u kojima su radnici za razliku od komunističko socijalističkih vukojebina eksploatirani, i nisu imali nabavljače svinjskih polovica i u kojima partija nije dilila stanove onima koji su prijavljivali susjeda, pensije dvi iljade eura a plaće četri.

Jel tako da ljudi mogu bit nevjerojatni debili.

Post je objavljen 24.10.2022. u 21:15 sati.