Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Plaćenici bez Bare

Jel vidite vi koliko je to nečuveno, skupina nevinih blogerica uopće ne shvaća ozbiljnost situvacije, nego se obijesno skupa s blogerom koji se odaziva na ime Ojro zajebaje na anketi.

Di su ona lipa vrimena kad su doajenke i doajeni davali ritam ovom blogu, kad se znala hijerarhija, ko prvi ujutro objavljuje post, ko kojim redoslijedom komentira, i ko i kada slijedeći može objaviti post.

Koliko jučer su doajenke brojile komentare pa ako bi se neko zanio uslijedila bi kritika s točno izbrojanim brojem komentara.

Ovih dana se slabo komentira, jedva da poneko ostavi komentar, a situaciju u kojoj bi ih neko ostavio više teško je i zamisliti.

Naravno izuzetak su psihopate koje niko ne jebe dva posto pa oni sami sebi ostavljaju komentare u serijama, to je tako kad se priskoči terapija pa se impulzivno i nekontrolirano sebi samome pišu komentari.

Sve to i ovi samrtnički grčovi koji potresaju naš blog, ni najmanje ne tangiraju Eura i neobuzdane blogerice, koje kad vidu ozbiljnog blogera priskoču ga ka krdo gazela kad ih gonja lav Žućo.

Dakle da zaključimo prije je bilo bolje, ekipa se zajebavala, pisala budalaštine i niko se osim doajenki i brojačica komentara nije ljutio, a onda su došla gruba vrimena, sve manje je bilo zabave, sve više svađa, pa su neki otišli, ostali su uglavnom oni koji nisu imali di otić, i blog je postao onako dosadan kako su doajeni i doajenke oduvijek željeli da bude, skupa s našom nedepiliranom administratoricom.

Sve to ne shvaća neobuzdana skupina koja se zajebaje po anketi, na čelu s Eurom, koji dobija lovu od uredništva.

Post je objavljen 16.10.2024. u 21:38 sati.