Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

O seksipilu i stručljacima

Znate li ko je Uliya Gerasymova, nemate pojma, to je zato što pratite samo hrvatske portale na kojima su neprikosnovene zvijezde Brena, Prija, Šuputica, Ida Prester i naravno Sevka.

Kažu da je Sydney Sweney, valjda se tako piše, iako baš mi se živo jebe, najseksipilnija žena na svijetu.

Ne može se osporiti značajna doza seksipila dotične Sydney, ali brate kad se Uliya nasmiješi vasceli enternet ko da sunce obasja.

Iako je Taylor Swift podržala Kamilu kako sad stvari stoje, narančasti krele je bliži pobjedi, što je iznervirao glasače Zorana Milanovića, pogotovo otkad je Melanija rekla da je bila predmet proučavanja UDBE.

Melanija je to namjerno napravila, kakva bi ona bila prva dama Amerike kad ne bi lagala o Udbi samo da bi iznervirala birače vrhovnog komandanta.

Neki naš stručljak od onih koji sve znaju je Elona Muska proglasio patološkim lažovom, inače stručljak u životu nije napravio ništa vrijedno spomena osim da je čovjeka koji lansira rakete u svemir nazvao patološkim lažovom.

Ne znam ko je uopće očekivao da će Taylor pomoći Kamili, kad ni veličanstvena Alka Vuica nije pomogla esdepeju, iako da bude do kraja pošteni esdepeju teško da iko može pomoći.

U Splitu su gorile škovace, pa je direktor čistoće, koji je prije u karijeri bio Beljakov klaun u Samoboru, nalupetao nevjerojatnu količinu gluposti, nevjerojatno je kako je isti scenario u dva najveća hrvatska grada, gradonačelnici su jedan iz Osijeka a drugi iz Samobora, dovukli dvojicu analfabeta, da im upravljaju najvažnijim segmentima održavanja komunalnog reda u gradovima.

Sad je tako kako je, barem su pomogli Samoboru i Osijeku da se oporave od stručljaka.

Na sve to bi se Uliya samo nasmijala i obasjala vasceli enternet.


Post je objavljen 13.10.2024. u 11:38 sati.