Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Nagradne igre

Vrhovni komandant je u svojoj mahnitosti počeo ozbiljno škoditi Hrvatskoj, iako u toj mahnitosti ima nekog sustava, naime vrhovni komandant je propao kao poduzetnik, pripao u diplomaciji, i propao u politici, te je postao vrhovni komandant samo zato jer živi u zemlji politički nepismenog stanovništva, s nadprosječnim udjelom idiota u istome.

Stoga vrhovni komandant koji ni u Albaniji nije uspio, svjestan da će ga nakon što mu završi mandat, nakon što se pokuša desantom vratit u esdepe, neuspješno naravno, preostaju mu samo Rusi da ga financiraju.

Otužno je da nam je precjednik ruski igrač, a još je otužnije da se nakon Stipe Mesića, uz Srbe, Jugoslovene, ateiste, abtivaksere, fašiste i antifašiste, našao dovoljan broj idiota da ruskom igraču omogući da postane precjednik.

U belom Zagreb gradu, djeca ne idu u školu, ne idu zato jer dječak koji je prošle godine maltretirao djecu u jednoj drugoj školi, ove godine maltretira djecu u toj školi.

Prosvjetni djelatnici u onoj prvoj školi, iako kažu da je bila i jedna škola prije, nisu poduzeli ništa dok se cijeli razred nije ispisao iz škole, pa su ga ove godine prebacili u drugu školu.

Meni je zanimljivo da prosvjetne djelatnike ovdje na blogu, koji se bave politikom, sve znaju o ustašama i partizanima, ekstremnim desničarima, Kamali i Taylor Swift, ovaj debakl prosvjetnog sustava ne zanima.
Prije dva dana je bio dan učitelja, podijeljene su nagrade, danas djeca nisu otišla u školu, jer su eto zakazali svi učitelji, profesori, nastavnici, pedagozi, psiholozi, socijalni radnici, mentori ravnatelji, ministri.

Iz ove perspektive proslava dana učitelja s podijeljenim nagradama, u gradu u kojem djeca ne idu u školu, izgleda kao žešća sprdačina.


Post je objavljen 07.10.2024. u 23:18 sati.