01

utorak

lipanj

2021

Hajdi

Danas Hajdi Klum slavi rođendan. Ona Hajdi šta bi se žene u nju trebale pretvorit iza korištenja kojekakvih čudotvornih krema. Pa sam ja odustala jer mi nije išlo za rukom, kupila novu kremu i odlučila se preobrazit u Šeron Stoun.

Znači trackam se ja već neko vrijeme tom kremom, malo ko da ima napretka al ne bi izašla na Šeron da listaš. Pa sam danas negdje usput čitala da Hajdi Klum ne jebe ni pol posto te kojekakve skupe kremurine, nego koristi kokosovo ulje i za skidanje šminke bebi šampon. I ono šta me cijeli život košta i zbog čega pate moji bubrezi - za razliku od mene, Hajdi Klum pije puno vode. Pa zato je to kod mene išlo skoro pa nikako, šta mi vrijedi krema kad popijem čašu vode za cijeli dan.

E pa saćemo okrenut ploču. Sad kad ja krenem lokat vodu...šta dvije litre dnevno, dvadesetdvije litre dnevno. Da ubrzam preobrazbu. Je da ću pit vodu i bit više na veceu nego bilo gdje drugdje, al ljepota ima cijenu. Ako je cijena ljepote žlempanje vode i pišanje od nula do dvadesetčetri - molim lijepo. Ko sam ja da kontriram Hajdi Klum. Znači sutra ujutro čim progledam pijem odmah prvu litru vode, i tak svaki sat. Iz vecea ne moram ni izlazit, taman dok dođem do kuhinje vraćaj se nazad. Eto povećane potrošnje toaletpapira, mogo bi riknut i vodokotlić za mjesec dana od nonstop potezanja, al ako je to cijena...nema druge.

Jedino nisam razmišljala o tome da bi me ta pusta vodurina mogla preobrazit u neku vodenu zvijer prije nego u Hajdi. Pa jel moguće da ona izmišlja?! Zapravo ne izmišlja, pardon, ja sam rekla dvadesetdvije litre dnevno da ubrzam preobrazbu. Znači smanjiću recimo na jedanajst litara dnevno, za svaki slučaj.

Ako ništa drugo, izduraće vodokotlić mjesec dana duže nonstop povlačenje vode, jer ja inače jedanajst litara vode popijem za mjesec i pol dana.

( photo by pinterest; eto gledajte šta radi voda )


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.