06

petak

studeni

2020

I bogati plaču

Jel ja to dobro vidim friške vijesti? Jel moguće da bi moglo bit pakiranja kroz neko dogledno vrijeme u divnoj pitoresknoj ddržavi preko bare?

Meni je zapravo najviše žao prve dame. Iz puno razloga. Jedan od njih je naprimjer i taj šta će i dalje nosit svoje prekrasne duge noge u vrtoglavim peturinama pored svog životnog supatnika. Budimo realni, sve te priče - mi smo se taj tren prepoznali ko srodne duše, mi se jako slažemo, blabla...to je ko da Bitlse dovedete u Pušću Bistru da sviraju na ringišpilu. Kako god okreneš, vizualno, vakonako, ne izgleda to nikako .
Pa kad se sjetim one njegove afere sa ženicom koja je sebe našla u snimanju filmova za odrasle. Pisalo se svašta - da joj se platilo stotridesethiljada novaca da šuti o aferi, da to nije istina. E onda se ona osokolila pa našla dobrog advokata i istresla dobrano prašinu iz tepiha. Između ostalog, i da joj je taj seks bio najgorih devedeset sekundi u životu ( šta je razumljivo, ona je navikla da to traje i traje ko Olvejz uložak i nikad kraja čerečenju, ovo je izgleda bilo brzopotezno naskroz ). Na rečenicu prve dame, i to snimljenu u telefonskom razgovoru, da je ona prostitutka ( nećemo koristit onu uobičajenu riječ, bićemo fini ) odgovorila je - prostitutka nikako jer mi nije platilo za tih devedeset sekundi, al radije i to nego ono šta ti imaš svaki dan. Nagostovala se žena po intervjuima i knjigu napisala, nahvalila se da ne samo šta glumi nego i producira i scenarije piše za svoje uratke. Šta je - je, to zbilja zahtijeva strašnu koncentraciju napisat scenarij za pornjavu, jebeš Anu Karenjinu il Prohujalo s vihorom. Trebaš ti osmislit scenarij za sve te puste poze i roštiljanje. Uglavnom bio je to urnebes par ekselans, a nekako sam sigurna da nije bio jedini.
Pa kad onda pogledaš to sve, ne znaš kog bi više žalio. Njega, koji se trsi dokazat da je alfa mužjak il sultan kojem eto treba cijeli harem e da bi dokazo svoju moć ( na to uopće neću trošit vrijeme i riječi, jer ću žgaravicu dobit pa ću morat još ić kopat za sodom bikarbonom po visećoj kuhinji ). Ispaćenu zakonitu supružnicu koja u intervjuima priča o srodnosti duša dok on ko kobac vreba koju bi iduću mogo zanesvijestit na devedeset sekundi. Ovu šta je ubijeđena da bi trebala dobit Nobela za književnost jer piše scenarije za pornjavu.

Zapravo je najbolje bit obična normalna žena, kiselit kupus u rođenoj špajzi i gledat Teoriju velikog praska, ko šta ću ja sad gledat kad ovo završim.
Nije me rodilo sa tak jakom želučanom kiselinom, fala nebesima na tome.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.