subota, 21.11.2009.

Chopping Mall (1986)

Image Hosted by ImageShack.us


Sve u svemu: 2,7 / 5 zijev
Više o filmu: Imdb.com
Video

Where shopping can cost you an arm and a leg...

Osam tinejdžera odluči napraviti party preko noći u jednom visoko rangiranom trgovačkom centru, u kojem se dogodilo već nekoliko krađa pa su upravitelji centra odlučili konstruirati tri robota čuvara koji bi provalnike neutralizirali i javili policiji. Kako je tu večer bila oluja, mehanizam robota se poremetio i roboti sada napadaju svakog čovjeka kojeg vide na putu...

Image Hosted by ImageShack.us


Vau, mislim da mi je ovo prvi horror sa robotima kao glavnim antagonistima! Ne mogu se sjetiti, ali mislim da nisam gledao nijedan film sa sličnom radnjom. Dakle, na stranu sve ubojice i čudovišta, ovdje se susrećete sa malim neprobojnim robotima, koji imaju opremu kakvu neće roboti imati ni za još 20 godina. Laserske zrake, LJEPILO, konce i neku vrstu rezača. Stvarno maštovito, prikladna oprema za osamdesete...No, kako god to bilo glupo i koliko god bili glupi i očajni efekti tih zraka i svega ostalog, film je u principu zabavan.

Image Hosted by ImageShack.us


Tinejđeri su ono, jadni, ne vidi se tko bedastije glumi, imamo tu i par čistača, dvojicu mehaničara i starog od jedne djevojke. Ne baš puno likova, intimna atmosfera (jedan veći prostor), tri negativca, opreme za obranu k'o u priči i to je to...stvarno mogu reći da sam uživao u tih 80-tak minuta filma. Ali, ipak nisam toliko uživao da bi film mogao dobiti nešto više nego malo iznad prosjeka. Malo previše gluposti ima da se to dogodi :)))

Image Hosted by ImageShack.us


Isto tako, njihovi dijalozi su me oborili s nogu, ono baš primitivno, loše odglumljeno i naporno. Čisto da spomenem da film ne bi bio film da nema nešto golih sisa, seksa itd itd...još bih jednu scenu morao spomenuti a to je kad jedna od prvih žrtava bježi od robota, a on KROZ nju izbacuje zrake te se njoj ništa ne dogodi...ma neprocjenjivo.
Kako bilo, baš sam se malo nasmijao, i mislim da biste i vi to trebali učiniti. Roboti FTW!

13:14 | Komentari (1) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>