16

srijeda

veljača

2022

MOŽE SE POSETITI I LONDON, BEZ OGRANIČENJA


Sudeći po onom što saznajemo, već par dana unazad se može putovati u Ujedinjeno Kraljevstvo i London, što se za našu autoricu Diannu Diverno čini vrlo poželjnom aktivnosti povodom njenog posla. Već prvih sati 2022 godine, govorili smo o tome da se treba videti način daljeg rada povodom realizacije crtanih filmova s produkcijom koja postoji u Londonu, kao i realizacija i štampa njene bajke s izdavačkom kućom iz Londona. Kao i dalji rad i tema novelizacije dela.
Sada se može videti da je za rad u Londonu i posetu povodom posla, dovoljno uraditi običan test, da nema više potrebe za karantinom, niti dokazima o vakcinaciji.

Tako da za sada su aktuelne sledeće zemlje za našu autoricu : Ujedinjeno Kraljevstvo, Norveška i Švedska, a naše je da vidimo šta će i kako će od skoro 95 prevoda na engleskom jeziku i 37 prevoda za Skandinavske zemlje biti ponuđeno izdavačima i filmskim produkcijama, kao i produkcijama koje se bave animacijom. Dajani preporučujemo da se, svakako, u tim zemljama učlani i u neke književne klubove. Ona je veoma zanimljiv autor, sigurno bi bilo lepo videti i njene posete tim klubovima. Objavljeno je puno tog tokom 2021 godine, ima šta i da se promoviše..
A moguća je i međunarodna saradnja, tipa filmskih studija animacije iz Norveške i Ujedinjenog Kraljevstva ili Švedske.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.