22

srijeda

siječanj

2020

ZVANIČNO JE 7 SCENARIJA ZA ITALIJANSKE FILMSKE KOMPANIJE


Za zainteresovane za to - na koliko književnih dela scenskih adaptacija italijanske produkcije mogu računati tokom protekle 2019 godine - konačan odgovor glasi na čak - 7.
Naime protekle godine Dajana Diverno je objavila ''The first anthology'' - zbirku scenarija koja je objavljena i internet sajtovima poput: Amazon, Mondadorestori, La Feltrinelli, Adlibris, Aplle, Kobo, Play Playster, Librointerenetclub,Bol, Barnes and Noble, Dymocks.au, Fnac.com, Overdrive.... A takodje objavljena je i na Cd-disku za zemlje celog sveta.
Za italijanske filmske produkcije kroz ovu zbirku scenarija ''The first anthology'' dostupna su 3 scenarija - Komodo kumovanje italijanske mafije, Poljupci na mostu uzdaha i Ponoć s baronicom Botmeri. Mada je Dajana tokom 2019 objavila i zbirke (4) bajki na osnovu scenarija za crtani film, pa su već samim tim ovu crtaći pored filmova uveliko dostupni italijanskim filmskim kompanijama koje su zainteresovane za saradnju.

Šta će biti od svega toga uistinu ne znamo, mada su i svi druig scenariji poput ''Ogledalo noći'', ''Samba do smrti'', ''Zabranjene ljubavi'' i dr, svakako dostupni italijanskim filmskim kompanijama koje prefiraju međunarodnu saradnju.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.