18

subota

siječanj

2020

SCENARIJI NA ''AMAZONU''?


Dajana Diverno je dobila predlog da svakako ponudi svoje scenarije ''Princeza Glorija u čarobnoj šumi'' i ''Bela lisica'' u kompletnom sadržaju i na internetu. U ovom slučaju preko Amazona. Rekla je da će se tokom nedelje raspitati o svim tim pojedinostima. Što se teme scenarija tiče, a ta tema je aktuelna već tokom cele 2019 godine, pregledavala je studije i producentske kuće u Milanu kog u februaru treba da poseti. Takođe, pažnju je obratila i na izdavače.
Takođe da pomenemo kako na Amazonu dotična dela bajki ''Fairy tales 1'' i ''Fire eventyr'' nisu objavljena, ali se nadamo da će biti objavljeni scenariji ako ništa drugo.
Na osnovu pdoataka koji se na interentu mogu pronaći Amazon već nekoliko godina unazad ima opciju - objavljivanja scenarija, kao i rad filmske produkcije. Na osnovu internet dostupnih podaka vidi se da je cena oko 10.000 $ kada preuzmu scenario, a oko 200.000$ dobiva autor kada počne s radom filmska produkcija na dotičnoj skripti.

Scenariji ''Princeza Glorija u čarobnoj šumi'' (prevod Ana Ferluga) i ''Bela lisica'' prevod Miodrag Radojčin) već sada mogu biti postavljeni sve skupa s ilustracijama iz već objavljenih bajki.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.