Povijest ljudske gluposti

nedjelja, 18.12.2022.

Aktivist među Vatrenima


Lovren ne jebe novinare ni 5%, jer novinari žive u svom svijetu u kojem nijedna istina nije skuplja od 100€, dok Lovren živi svoj život u kojem svaka cijena ide iz njegova džepa.

U rijetkim trenucima bez obaveza, Lovren donira potrebite. Ne čini to u prisutnosti novinara, ne donira neku ustanovu koja se bavi socijalnim radom, a koja bi potom javila medijima koji bi sve lijepo uslikali, i u petominutnoj akciji i dodijeljenoj nogometnoj sići, slavno otišao na krstarenje Jadranom.

Ne, Lovren je osobno obilazio one koje je želio darivati, oči u oči i bez novinara, jer ono što daje, daje od duše a ne zbog reklame, i to je ono što mu novinari ne mogu oprostiti.

Ne mogu mu oprostiti što svoje stavove i mišljenja ne korigira u skladu s novinarskom 100€ istinom.
Lovren je otkazao preplatu Disneyu jer mu je dosta politički nametnutog pederskog žvaljenja. Lovren je odjebao Coronu u startu i Lovrenu ne trebaju novinari da mu objasne 100€ istinu o ratu u Ukrajini, a najmanje da im povlađuje u antiruskom govoru mržnje, zašto? Jer govor mržnje je govor mržnje bez obzira koga se mrzi. I naravo, jer je jednostavno duša od čovjeka. ;)
- 06:57 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.