AnaM

srijeda, 23.11.2016.

Šuška se šuška ...


Molim admina, adminke i ostalu njihovu bližu i dalju familiju, prijatelje i sve tandrmoljke bloga da pročitaju moj post. Ako netko slučajno stavi komentar neću se ljutiti.
Nisam shvatila jedan komentar, pa mi objasniše, šuška se, postovi se plaćaju.
Ne znam kako se šuška po tipkovnici, meni više cvrkuće, ali zastarjeli model (joj da se ne uvrijedi i pokvari).
U čemu je tu problem ??
Normalno je da se sve što radiš plati i svakom prema zasluzi. Većina postova su superiška, a i oni drugi ... trude se. Treba to nagraditi. To su sigurno oni tajni klanovi koji zasjedaju duboko u noć i ujutro dijele peneze ...
To nije sporno.
Drugi je problem mnogo veći.
Eto, Albi mi se žali da ga iskorištavam i da će podići seljačku, to jest bunu koka, ako odmah ne isplatim sve što sam na njemu zaradila. Umirila sam ga govoreći da ću otkriti blogu njegovo porijeklo, pa će buna biti odmah ugušena a on će proći kao što su njegovi preci prošli ...
Sad, ako bi mogla isplata u kunama da se prebaci u evriće, a za Albiju može i u briketima za mačore. Ako inzistirate na kunama, Albi i ja dolazimo, nema problema kad su tolike pare u pitanju, ali koke ne mogu preko granice bez putovnice.


Žiro račun je i dalje isti, pa nam šaljite ne po postu, nego, molim, mjesečno.
Ne mogu svaki dan pisati, ja sam i na drugim sajtovima i fejsbuku aktivna, a i oni izdašno plaćaju ... Živim u svijetu gde je novac važan. Ako zastupate mišljenje da novac nije sreća, slobodno ga se otarasite šaljući ga meni, a vi krenite u život bez kune u džepu, pa kako ko prodje.
Neki na blogu našli prijatelje, neki pisali knjige, a ja ispadoh materjalista, ali ako, baš je slatko.
Nisam neki vunderkind, pa nisam shvatila da li se i komentari plaćaju ??
Molim uredništvo i adminištvo za hitnu obavijest.
Navesti i koliko je po komadu, pa ću ja svakom odgovoriti dva, tri puta kad se nadjem u novčanoj stisci. Podvlačim, naglasite da li su tu uključeni i komentari na drugim blogovima, ili svako naplaćuje samo svoje ?? To je pitanje jako važno, jer u slučaju da nemam ništa od toga što komentiram ostale, komentiraću i druge na svom blogu, a blogeri neka se malo aktiviraju, neka dolaze, čitaju, pišu ... Sve se to ulenilo, mora se podviknuti.
Vita jela zelen bor, šalji kune, evre, kakav je već dogovor ...
Meca Kapitalista


- 07:05 - Komentari (32) - Isprintaj - #