NEMANJA: SMIRENOUMLJE

srijeda, 04.04.2007.

ALSO SPRACH KAPETAN KUKA ili KARAĐOZ

Blažević ne skriva niti bliskost sa SDP-ovcem Milanom Bandićem. - Pa Sanader je bolji s Bandićem nego ja, iako je evidentno da se njihov odnos u posljednje vrijeme pokvario - kaže.

Ćirohito, današnji 'Jutarnji list'

Image and video hosting by TinyPic

Tako nam govori trener svih trenera, i čini se medij svih medija, Miroslav 'Ćiro' Blažević, jednom predsjednički kandidat u Zemlji zalazećeg sunca, Croatistanu.
Hvala Ćiro, sad imamo i crno na bijelo, službenu potvrdu, vjerodostojnojan dokaz da Ivo Sanader i Milan Bandić gaje trajno, nadstranačko, interesno, plodonosno i zaplotnjačko prijateljstvo, koje od ove zemlje stvara otužni balkanski karađoz, senčno gledališče: demokracija je samo predstava za naivnu i neobavještenu publiku koja čitajući izdanja EPH prostodušno vjeruje da zemljom bukti nekakav prasukob crvenih i crnih, partizana i ustaša, europejaca i izolacionista, ljevičara i desničara, demokrata i totalitarista...in ulitma linea: SDP-a i HDZ-a, dok zapravo - zakriti ideološkom koprenom - premijer države i ljuti desničar Sanader i gradonačelnik Zagreba i zakleti ljevičar Bandić surađuju u nastojanjima oko općeg dobra do te mjere, da bolje ne može biti: njima naravno, a ostale, tko jebe - neka čekaju, dok gradonačelnik ne pusti u promet i 44. niskopodni tramvaj a premijer sazna koliko je sati!

Image and video hosting by TinyPic

Ipak, nisu svi kraj zdravih očiju slijepi. Kapetan Kuka, vidoviti i dobroobavješteni Kapetan Kuka, usamljen u nadljudskoj borbi s krokodilom vremenom (arhinemezis Tick Tock Crock) i proždrljivim Sauronom, na stranicama je Kupusovog lista u mačjoj veljači lijepo upozorio na ovu neprincipijelnu Veliku koaliciju onkraj svih ideoloških razlika i isključivosti!
Djeco, slušajte Kapetana Kuku. On je neprijatelj samo onih koji nisu sposobni samostalno se služiti vlastitim razumom: samoskrivljeno nezrelih. Onih koji odbijaju odrasti.
Jebenog Petra Pana i njegove neprosvijećene družbe!
Kuka je junak našeg doba!
Kuka je naš kapetan!

I zato:

Fifteen men on a dead man’s chest
Yo ho ho and a bottle of rum
Drink and the devil be done for the rest
Yo ho ho and a bottle of rum


A sad poslušajmo što nam je Kapetan Kuka govorio. Also sprach...

Kapetan Kuka, 15.2.2007 21:06:18

Image and video hosting by TinyPic

Kakva budalasta vijest! Bandić i Sanader nisu se sastali tajno, jer je svatko tko je toga dana nazvao ured gradonačelnika od Bandijerasove tajnice mogao čuti da gradonačelnik ima sastanak u Vladi! Jedini je problem što se na tim sastancima ne razgovara samo o dvoranama, jer to je bez veze: navodni sukob Sanadera i Bandića nikada nije postojao - zato je Bandić mudro i šutio dok je Milanović kukurikao dok nije završio u loncu! - a trebao je samo maskirati trajnu i plodonosnu suradnju HDZ-a i SDP-a u Zagrebu! Točnije: klika koje se oko Sanadera i Bandića bave ovim slobodnozidarskim zahvatima u prostoru. Ta, samo je Cvjetni trg investicija tešak 100 milja ojra. Dvorana koju grad kani plaćati par desetljeća Šternovim Mađarima također je investicija od 90-100 milijuna eura. Da ne idemo dalje, samo na te dvije lokacije dečki, ako su pametni, a vidimo po slici da jesu, mogu sebi osigurati barem viksu na Viru. Idemo delat, dečki, kaj ne!? Gospođa na slici ispod teksta duhovita je fora urednika: gospođa je inače koordinator tih građevinskih aktivnosti i siva eminencija IGH. Konačno, i gospon Maček surađuje s gradonačelnikovim posilnim, Ljubičićem Kikaš Slobodanom, na zanimljivoj televiiji Z1, za koju poduzetnici grada Zagreba imaju i slogan: Nema lokacijske bez reklame na Z1! Kraljević je dao milju, Todorić dvije, a, zanimljivo, čak je i Čermak morao dati 500 tisuća, ovaj puta kjuna, za tu genijalnu tvorevinu dvaju bratskih partija! Osim građevine i medija, momci imaju i političke rezone: Bandić je ionako češće na Markovom nego na Iblerovom trgu! Na kraju će Stipe doći na svoje: velika koalicija ionako već funkcionira! Izbori su dakle odlučeni: Ivo ostaje na Griču, Stipe na Panti, Milan u Gradu, i tko je tu zapravo više potreban!? Sva ova sranja po komentarima usijanih idiota i s lijeva i zdesna samo služe zamagljivanju pravog stanja stvari: kakavi izbori, kakav SDP i HDZ, kakvi antagonizmi: ljudi surađuju na sve strane! Pa čak i Račanov mali radi za firmu u kojoj je i Stipin i Sanaderov kadar: mali radi reklame, dok Nexe i M San uživaju u konzorcju 'Treće sreće'. Tako i treba! Pametni ljudi.

- 03:05 - Komentari (23) - Isprintaj - #


View My Stats