utorak, 08.04.2008.

The Cook (2008)

Image Hosted by ImageShack.us


Redatelj: Gregg Simon
Scenaristi: Nicholas Bonomo i Francisco Rodriguez
Glume:

Mark Hengst - The Cook
Makinna Ridgway - Amy
Kit Paquin - Bunny
Penny Drake - Anastasia
Nina Fehren - Brooke
Noelle Kenney - Autumn

Zemlja: SAD
Mjesto snimanja filma: Altadena, California, USA
Žanr: Horror
Trajanje: 85 min
Tagline filma: He's the Cook, and they are his dinner.
Ocjena na IMDB-u: 4,0 / 10
Moja ocjena: 2,1 / 5 headbang

Sadržaj filma:

Over a long holiday weekend, unable to escape the confines of their sorority house, a handful of unsuspecting girls are left behind to enjoy the quiet sanctuary. The normal house staff has taken off for the weekend, leaving the girls to fend for themselves. Thankfully someone was kind enough to send them a temporary replacement chef to cook their meals. However, when the girls start disappearing one-by-one, they begin to suspect something may not be quite right with... THE COOK!

Moje mišljenje o filmu:

Eto napokon sam se dokopao sat i pol vremena da odgledam ovaj novi film. Ovaj film ima toliko rupa u scenariju da je to prestrašno. Toliko bespotrebnih scena i nelogičnih razgovora o osobama koji se ni ne prikazuju u filmu. Moram iskreno reći da je ovaj film čak i u nekim scenama ok, jer ima uobičajen, ali uspješan sadržaj, makar se ne zna odakle je došao taj kuhar u studentski dom tih djevojaka, no dobro.

Image Hosted by ImageShack.us


Neke scene ubijanja su prefake, ono, loše rukovanje kamerom i bespotrebno prebacivanje scena s lica na lice. Vidi se amaterski rad i štih 60-70tih. Glavni glumac (negativac) je strava u ovome filmu, a i općenito nisam baš vidio da se negdje drugdje iskazao kao uspješan glumac. Iako film ima monotonih dijelova, tih sat i pol vremena mi je dosta brzo prošlo, jer se otprilike unaprijed znaju neke određene scene ubijanja ili nekih šprdancija studentica kojima su samo alkohol, trava i opet alkohol na pameti. Nepotrebne (po meni) lezbijske scene su onako, dosta jadne. Naš kuvar ne zna pričati engleski (kuhar koji ne zna engleski eek) nego priča mađarski, a dok ga one nešto propitkuju na engleskom, on na mađarskom odgovara kako će ih sve pobiti i da će se sve one same pojesti. WTF??? Na kraju filma se sazna...tako dalje...

Promašaj, napominjem.

23:44 | Komentari (5) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>