nedjelja, 23.03.2008.

The Messengers (2007)

Image Hosted by ImageShack.us


Redatelj: Oxide Pang Chun i Danny Pang
Scenaristi: Mark Wheaton i Todd Farmer
Glume:

Kristen Stewart - Jess
Dylan McDermott - Roy
Penelope Ann Miller - Denise
John Corbett - Burwel
Evan Turner i Theodore Turner - Ben
Brent Briscoe - Plume

Zemlja: SAD i Kanada
Mjesto snimanja filma: Canada Saskatchewan Production Studios, Regina, Saskatchewan, Canada
Žanr: Dramski horror triler
Drugi nazivi filma:
Messagers, Les (Canada: French title)
Scarecrow (International: English title) (working title)
The Untitled Pang Brothers Horror Project (USA) (working title)
Totem (International: English title) (working title)
Trajanje: 90 min
Tagline filma: There is evidence to suggest that children are highly susceptible to paranormal phenomena. They see what adults cannot. They believe what adults deny. And they are trying to warn us.
Ocjena na IMDB-u: 5,2 / 10
Moja ocjena: 2,1 / 5 headbang

Sadržaj filma:

It's been six years since the Rollins family just up and left and now the troubled Solomon family has come from Chicago, to rebuild their lives following their sons hospitalization due to their daughter's drunk driving accident. But as they start to settle in something odd and strange begins to occur to their son. Could something supernatural be at work, and did the previous family just leave...or are they still here? Trapped in the only place they've ever known? And what did cause their deaths? Most of all...is this 'killer' still very much alive?

Moje mišljenje o filmu:

Dosadno, ajme dosadno. Mislio sam na dosadan dan pogledati koji zanimljiv film, ali sve što sam dobio opet je dosada. Jedva sam film pogledao do kraja koliko je dosadan. Ovaj film je uber-super-turbo D-O-S-A-D-A-N.
Sve što smo vidjeli u ovome filmu smo mogli već vidjeti u svakom filmu o duhovima i o ukletoj kući, film vrti ka Grudgeu, Amityville Horroru itd.

Image Hosted by ImageShack.us


Radnja je tako jednostavna da ne može biti jednostavnija, potpuni klišej, mislim ovaj uloži sve za farmu pa da uzgaja suncokrete, WTF?!? Kćerki su dali da vozi auto a u to vrijeme je bila maloljetna pa da još i ubije brata. Glupost. Sorry na spoilerima. Glumci su jedina dobra stvar ovdje, svi su ''poznati'' i svi dobro glume. Dobro da je onaj mali bio nijem jer da je nešto pričao za vrijeme filma ne znam kako bi to bilo.

Image Hosted by ImageShack.us


Ajde da sam se jednom ustrtario na film, ali ne...nema ni dijelova za pamćenje, ni zanimljivih scena, ma ukratko samo ostaje dosada. Skoro pa mi je žao što nisam pogledao Day of the Dead remake umjesto ovog, ali i on će dobiti svoje svijetlo dana na ovome blogu.

The Messengers a.k.a. The Boring.

23:40 | Komentari (1) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>