nedjelja, 06.01.2008.

P2 (2007)

Image Hosted by ImageShack.us


Redatelj: Franck Khalfoun
Scenaristi: Franck Khalfoun i Alexandre Aja
Glume:

Wes Bentley - Thomas
(poznatije uloge imao je u filmovima American Beauty, Ghost Rider)

Rachel Nicols - Angela Bridges
(poznatije uloge imala je u filmovima Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd, The Amityville Horror, The Woods i u seriji Alias)

Zemlja: SAD
Mjesto snimanja filma: Toronto, Ontario, Canada
Žanr: Horror triler
Trajanje: 98 min
Tagline filma: A new level of fear.
Ocjena na IMDB-u: 6,1 / 10
Moja ocjena: 3,9 / 5 party

Sadržaj filma:

The story centers on a corporate climber who gets stuck working late on Christmas Eve and finds herself the target of an unhinged security guard. With no help in sight, the woman must overcome physical and psychological challenges to survive.

Priča govori o djevojci koja na Badnju večer ide kući i zapne u podzemnom parkiralištu i tamo ju napada poremećeni čuvar.

Moje mišljenje o filmu:

Čudno ime za film, ha? E pa naziv filma potječe od broja kata u podzemnoj garaži, imate P1,P2 (gdje je smješten ured od čuvara, zato je bitan taj kat u filmu), P3 i P4 - najdublji kat. Film ima jako zanimljivu radnju, ali ne baš zabavno odrađenu. U filmu imate samo dva jako važna lika, čuvar koji napada tu djevojka i sama djevojka, još se u filmu pojavljuju i dva policajca, gospodin i jedan čuvar, također se ni pas Roki ne smije izostaviti. U filmu imate dva ubojstva. Glupost. Jadno mi je što ih nije bilo više. Ubijen je jedan čovjek autom i sam antagonist filma na kraju izgori.

Image Hosted by ImageShack.us


Film je na neke trenutke dosadan, na neke bome napet. Od početka ćete biti na strani glavne glumice i čuvar će vas iživcirati, pogotovo njegov pas. Barem su mene. ;)))

Pogledajte film ako želite vijanje kroz cijelu podzemnu garažu ogromne zgradetine u kojem imate samo dva lika.

01:20 | Komentari (6) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>