Fressssssh

ponedjeljak, 30.05.2016.

nako usput

Moran priznat da san ima određene rezerve prema antifašistima, moj grijeh.
Ali čovik uči dok je živ.
Kad san ih niki dan vidija u Kumrovcu kako su onako razdragani sa petokrakan i Jugislavenskin zastavama, istin onin zastavaman i petokrakan, sa kojima su ušli u Vukovar i u Škabrnju, koje su sa onakvim vojničkin ponoson nosili Veselin Šljivančanin, i Ratko Mladić, izgubija san svaku rezervu, evo bezrezervno vam jebem mater, sa Stipom Mesićem i Miloradom Pupovcem na čelu.
Iako niste vi krivi, kriva su ova govna koja to toleriraju, i vjerojatno će tolerirat dok neke dvi Dunje ne dođu i ne zavedu red.

I još da napomenem, kako mi je dirljiva vaša zabrinutost za budućnost Hrvatske, i pogotovo dice koja će se zauvik izgubit ako ih Jokić i ekipa ne reformiraju, krasni ljudi ste vi antifašisti, uvik ste se u presudnim trenutcima borili za ovu zemlju.

- 22:26 - Komentari (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.05.2016.

sutjeska

Eto naš blognjuz je odlučio posvetiti prostor na naslovnici preminulom glumcu Velimiru Bati Živojinoviću, hiperproduktivom jugoslavenskom glumcu, po mom osobnom mišljenju ne baš naročito kvalitetnom, ali to je uostalom mišljenje laika, naime ne kužim se baš u glumu .

Osim što je glumio dotični se bavio i politikom, i bio sljedbenik Slobodana Miloševića i njegove velikosrpske politike, tako da je Bata koji je u filmovima kobajagi ubijao četnike u stvarnom životu bio četnik.

Inače jednu od značajnih uloga ostvario je u filmu Sutjeska, pa evo malo podataka vezanih za tu bitku, kao izvorom poslužit ću se podatcima koje je u nedavnom članku iznio antifašistička ikona Ante Tomić.
Ne znam zbog čega je predana blogoantifašistkinja navedeni članak ispustila linkati, obzirom da nas terorizira svakim sranjem što ga naš vrli Antiša objavi.

Dakle u bitci na sutjesci sudjelovalo je između ostalog 180 Imoćana, inače taj Imotski je poznat kao ustaško leglo, nešto preko tisuću splićana, a Split je kao što je poznato leglo ustaša tovara i kamenjara, i oko tisuću i tristo Šibenčana.
Istovremeno je u istoj bitci sudjelovalo 67 Beograđana, tako da možemo pretpostaviti da su ostali ili bili nezainteresirani ili su bili u četnicima.

Ne znam da li je netko iz multikulturalne Istre sudjelovao ili su mudri Istrijani čekali ko će ih idući okupirati.

Eto toliko o antifašizmu ako laže Ante Tomić, laže i koza.

- 23:18 - Komentari (19) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.05.2016.

bevanda

Ka šta svi znamo, a imamo i znanstvenu potvrdu toga da kad u čašu ulijemo vino, a onda posli toga vodu u čaši nastane bevanda.

Doduše postoji prijepor među znanstvenicima more li se prvo u čašu livat voda pa onda vino, ali se u konačnici svi slažu oko toga da je opet u čaši bevanda.

Tako da moremo zaključit, potkripljeno znanstvenin spoznajama, da je uvrida za zdrav razum, ilitiga jebavanje u zdrav mozak tvrdit da je u čaši išta drugo nego bevanda.

Unatoč tomen postoju debili koji tvrdu, da bevanda ne nastaje onda kad smo ulili vino i vodu u čašu, nego onda kad oni to kažu.

To tvrdu zato da bi mogli prolit bevandu, jerbo in se eto baš ne pije, pa onda ispane da su prolili štagod drugo.

To su šupci koji nemaju muda reć, prolija san bevandu i šta mi ko more, ili more bit da su svjesni da nisu u pravu pa onda samo seru bez veze.

Dosta sad o bevandi, amo malo o seksu, i pobačajin.

Čini mi se da najviše o pojačanim pričaju popi, legebete ekipa, i fašisti i antifašisti.
Popi seru bez veze, da se ne bi tribalo jebat prije nego se vinčaš, kad bi se onda tribali vinčat ako se jebu sa petnajst, u sedmi osnovne. Osim toga oni se ne smiju jebat nikako, pa ne bi tribala postojat nikakva opasnost od popovske trudnoće.

Legebete zajednicu bi neko triba pitat koji kurac se oni mišaju u sve i svašta, kake veze oni imaju sa trudnoćon, i pobačajin, ne sićan se da je zabilježeno da je neko osta trudan ližuć se ili jebuć u guzicu.

O Fašistin i Antifašistin, je sve reka veliki Fašista i Antifašista, Burduš u sintagmi o govnima koja plivaju, obziron da je na ovim prostorima bilo malo takvi Fašista i Antifašista ka šta je exprežidente triba čoviku virovat.

Vidin medijsku pozornost je privukla i neka mlada pivačica, šta je borbon prsa u prsa tila zaustavit demonštracijun, šteta šta mala živi u krivo vrime, antifašisti bi jon već dali konfiscirani stan, ulicu i orden, vako će dobit kurac, i antifašističku podršku, a od toga se ne živi, još nema šanse da ugovori gažu na zlatnin žicaman slavonije.

Antifašisti kažu da je mala imala pravo zaustavit demonštracjun, i da je policijot nije smija potirat, baš me zanima bi li imali isto mišljenje da njih kad budu činili legebete demonštracjun ferma neki Mate iz Tijarice s kockaston glavon, ili bi onda ipak očekivali da policijot makne Matu.




- 08:03 - Komentari (29) - Isprintaj - #

petak, 20.05.2016.

kredit


Kate šta ono tamo arlauče, pita je Zdene

Vatrogasci, rekla je Kate

A šta su oni došli, opet će Zdene, oli se šta užgalo

Nije nego se stari Jere zaključa u konobu i neće vanka

Šta je njemu, biće je pirebambija

A biće viče kad Mesić neće iz ureda, bome neće ni on iz konobe

A onda je najbolje kad vatrogasci završu s jeron da onda izvadu i Mesića , reka je Zdene

Bome bi za njega bolje bilo zvat vodovod i kanalizaciju, reka je načelnik

Samo znaš vriđat reka je donačelnik, Stipe je pravi čovik antifašista

Stipe je govno reka je načelnik, ti si prvi govorija da je ustaša kad je s nami piva Juru i Bobana, i sad se prikobacija vami u antifašiste pa je dobar, govno, ka i ti

Ti se javi, reka je donačelnik, tvoj ćaća još prima biračku penziju jerbo su mu moj ćaća i stric svidočili da je bija u partizanin, iako je bija skupa s njima u domobranin

Eeeej Kate, daj mi brzo kavu prišla mi je rekla je Ines

A di ćeš, pitala je Kate

Špiro me vodi u Zagreb, rekla je Ines, iđemo na marš protiv abortusa

A mogli ste povest i Matu poštarovog, rekla je Kate, dopizdija mi je ovdi po cili dan

Ja san za, reka je Mate

I ja san, rekla je Ines, tribamo samo još pitat Špira

Nisan to mislija, reka je Mate, ja san za abortus

Ajme Mate kako moreš bit za to, rekla je Ines

A mogu reka je Mate, da nije abortusa mora bi se barenko petnajst puti do
Sada vinčat, a još mi je rano

Ja san bome emancipirana, i ja ću se borit za pravo na abortus, rekla je Kate.

Aj Kate, reka je Mate pipiespijovac, kad se već boriš, bori se i za to da ja ne moran vraćat kredit

Mate ne zajebavaj, ja iman pravo odlučivat šta ću ja sa svojin tilon

Imaš pravo reka je Mate pitiespijovac, zato te ja i podržavam, ako ti imaš pravo ubit dite, jerbo ti se ne da zajebavat s njin, onda bi i ja moga ubit kredit, jerbo se ni meni ne zajebaje s njin

Mate, nije to isto, rekla je Kate, ti si kredit sam uzeja

Je imaš pravo, tebi je dite neko drugi učinija, pa moš šta oš, triba san i ja pitat nekog drugog da mi uzme kredit

- 17:50 - Komentari (18) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.05.2016.

anbilivibl



Jebate Aco Stanković je reka da je protiv pobačaja, odnosno da je pravo diteta na život jače od prava žene da raspolaže svojin tilom.

I eno ga sad antifašisti napadaju.

Očekuje se da službeno bude proglašen klerofašistom, i katotalibanom.

- 20:48 - Komentari (19) - Isprintaj - #

emancipacija

Piše u novine da svaka četvrta fakultetski obrazovanja žena rođena početkom sedamdesetih, nemore nać muža i nema dicu.

Biće su odabrale karijeru, jebeš brak obitelj i te trivijale, vako je svaki misec 5200 u džepu, neće njoj nikakav tamo krkan zapovidat.

Cura oće čouka s vakulteton, po mogućnosti doktora, obavezno dobro situiranog, nije se ona žrtvovala, da bi unda uzela nekog golju.

Jebiga mi smo zeru deficitarni s takvin kandidatin, a svi ovi indžinjeri i doturi iz Sirije dođoše i prođoše u Nemačku.


- 07:26 - Komentari (14) - Isprintaj - #

srijeda, 18.05.2016.

erotska priča Dvije Sandre



Upozorenje, ova priča sadrži eksplicitne opise, samozadovoljavanja, sado mazo seansi, i incestuoznih odnosa pa mlade još nezatrovane mozgova molimo da napuste ovu stranicu bez odlaganja, odmah.


Sandra P je uspješna sportašica, u svojoj disciplini najbolja na svijetu olimpijska pobjednica, prvakinja svemira, i kao takva u toj svojoj maloj relativno siromašnoj domovini, već mjesecima nije primila sportsku stipendiju koja joj po zakonu pripada.


Njena imenjakinja i prezimenjakinja, Sandra P, apsolutno nekompetentan političarka, zastupnica u parlamentu te iste male i relativno siromašne zemlje, iako ne dolazi na parlamentarne sjednice, svaki mjesec uredno prima saborsku plaću koja je značajno veća od sportske stipendije koju njena imenjakinja i prezimenjakinja ne dobija.


Sandra P, parlamentarna zastupnica, jednako kao prije nje zastupnik Mirko F koji je bio imenjak i prezimenjak, vrhunskog sportaša Mirka F, ništa neće napraviti da bi sportašica Sandra, sportaš Mirko i svi drugi sportaši na vrijeme dobili sportske stipendije koje im po zakonu pripadaju.


Pritom se profesionalni političari Milan B, i Zoran M, ni u jednom trenutku neće osjetiti odgovornim, za prostituiranje Sportaša Sandre P i Mirka F.

Ostat će samo zabilježeno da su parlamentarni zastupnici Sandra P i Mirko F sudjelovali u sramotnim odlukama da se ukinu mirovine osobama s Downovim sindromom, i da se invalidska pomagala ne oslobode plaćanja poreza na dodanu vrijednost, što je siguran sam sportaše Sandru P i Mirka F silno rastužilo.

Na kraju ostaje samo pitanje tko tu koga jebe.

- 18:15 - Komentari (18) - Isprintaj - #

utorak, 17.05.2016.

teorija zavjere

Kad san ja bija mali oni šta su znali matematiku, su išli na natjecanje iz matematike, oni šta su znali lipo pisat su išli na lidrano, a oni sportski tipovi su išli na kros slobodne dalmacije u sinj, na piket.

Oni šta nisu znali ništa i šta nisu bili baš sportski tipovi, oni su išli na natjecanje tito, revolucija, mir, i tamo su učili kako kako bit komunisti i špijuni.

E kad smo već kod špijuna, oni neki glavni em aj siks, špijun u inglešku, je reka da cila europa mora pazit na ove imigrante, jer da ćedu se dogodit narodne revolucije, i sad san se ja umislija, ja san to govorija prije po godine, i svadija se sa svin antifašistima, na blog koji su bili na takmičenju tito, revolucija, mir.

Nego ja mislin još nešto, nije ovo slučajno.

Neki stari fašista iz zapadne europe još prije tries godina, je sinja kako su u istočnoj europi svi bili, nema u cilu istočnoeuropsku državu pet crnaca i arapa zajedno.
Onda je počeja uračunat i izračuna da će zato jerbo se europljani slabo jebu, i ne volu imat dicu, jerbo su europljanke emancipirate da će ako se ništa ne poduzme gradonačelnik londona bit musliman iz pakistana.

Onda je reka ovo nije dobro moramo negdi nać bilog svita, pa je odlučija arijevski čistu istočnu europu priključit zapadnon europi, da učini ravnotežu.

Kad je to učinija onda je skonta da su ovi iz istočne europe toliko u kurcu, da oće radit za manje love nego njegovi zapadnoeuropski crnci i arapi.

Kad je to doćuka odlučija je spičkat te crnce i arape, pa je izračuna da je najbolje dovest još ti imigranata, da ugrozu radna mista ovima iz istočne europe, a kad se ti novi pomišaju sa onin starin imigrantin, ko će i pripoznat koji je koji pa će i bit najbolje sve potirat, malo će i potaracat, pustit one desničare na njih i kad se svi oni pojebu, smirit situvaciju, i pričat o demokraciji, ljudskin pravin i slobodaman.

Al ajde ti to rastumači ovima šta su išli na natjecanje tito, revolucija mir,

- 17:27 - Komentari (10) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.05.2016.

zanimljivosti



Bivše Francuske kolonije 14 Afričkih zemalja Francuskoj republici plaćaju tzv. Kolonijalni porez, otprilike 500 milijardi dolara godišnje, ukoliko se neko pobuni, Francuzi taj čas organiziraju državni udar.

Velika Britanija je kroz svoju povijest, izvršila invaziju na preko 90 % danas postojećih država.

SAD Velika Britanija, i Španjolska još uvijek imaju kolonije.

Rasna segregacija je zakonom u SAD bila dozvoljena do početka sedamdesetih, još uvijek se provodi.

U komunističkim državama je u mirnodobskom razdoblju ubijeno po najskromnijim procjenama oko 21.000.000. Ljudi, neke procjene govore o 70 - 100 milijuna što je veći broj od broja žrtava u drugom svjetskom ratu.

- 17:15 - Komentari (12) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.05.2016.

zbrda zdola

neda se zima

i nije bila neka ove godine, ali se neda, poput ispijenog umirućeg starca koji se kvrgavim prstima drži za rub plahte života

a meni je već pomalo dosta, pari mi se da san u jednom od onih erotskih snova, kad akcija nikako da se dogodi, a sve iz nekih glupih banalnih razloga



Svitanja u svibnju dolaze polako na prstima, jutarnja svježina blago pecka
poput nezaslađenog čaja od mente.


Ponekad je dovoljno samo saznanje da postoji osoba koja čini razliku. Netko čije postojanje rasvijetli tamu u najskrivenijim kutcima duše, zbog koga uvjeriš sebe da nema nepremostive prepreke.

Oni neki Miočić šta živi u Clevelandu je naprokida nekog Brazilca i reka da je ponosan šta je Hrvat, pa su se Antifašisti pobunili, jer in smeta ako da se bilo ko osjeća Hrvatom, a sasvim je neprilično pritom osjećati ponos.

Baš mi je tlaka imat virozu, inače mi je tlaka bit bolestan nekako me nervira to stanje.



- 23:11 - Komentari (17) - Isprintaj - #

subota, 14.05.2016.

osobna ispovist

U zadnje vrime iman dosta posla, pa ne stignen niti odgovoriti na komentare, a vaše postove komentiran eto kad stignen, tako da obziron da znan koliko ste osjetljivi, nije stvar u tome da vas ne volin, nego neman toliko vrimena.

Vidin vi ste mi dobro, seniori su našli način kako po cili dan bit na naslovnici, zna san ja da će čovik pobijedit buga.

Antifašistička sekcija uz svesrdnu pomoć uredništva vidin radi punon paron, valjda zato što se bliži godišnjica pokolja na Bleiburškom polju, napadaju da se ne bi morali branit.

Feministice su se ispucale na štracama, iako mi taj njihov pravedni gnjev nije baš jasan, onaj tamo se obraća vjernicama, i tražio od njih da slijede pravila vjere, koju su dragovoljno izabrale, prema tome ako nisi vjernica šta te boli ona stvar, a ako si vjernica ko te je tira, ispiši se.

Malo mi to pari ka one Hrvatine šta su se upisale u partiju da dobiju stan, a onda poslin pljuvale po partiji, ja to baš ne razumin, jebiga valjda zato nisan ni dobija stan.

Daklen sve je ovdi više manje po starom, kurve o poštenju, budale o filozofiji, lažovi o istini, psihopate o toleranciji, lajone o suzdržanosti, štrace o nevinosti.

Jedino ne znan šta oni dva Domenico i Eldijablo sad kombiniraju, koja će sad zažalit, vrime je više da neko digne glas kontra emocijonalnog iskorištavanja blogerica.

A koji su to uzorni momci bili, i onda su i neke iskusne blogerice (štrace) svašta naučile , pa su se odali razvratu i bludu, a o tomen kako su postali top blogeri bolje da i ne pričan.

Dovoljno je da kažen da se u dobro informiranin krugoviman priča da Domenico zna više ćakula od Annaboni.

Morete li vi to virovat.

- 09:52 - Komentari (13) - Isprintaj - #

petak, 13.05.2016.

male štrace i štracuni



Dakle ukoliko ste ponosni roditelj male štrace ili štracuna od recimo šesnajst godina dobro je znati slijedeće

Mala štraca se vjerojatno već pojebala, a mali štracun nije još oni malo kasnije kreću u akciju

Sa 85 postotnom sigurnošću možete znati da vaša mala štraca ili štracun loče alkohol, s tim da iako je teško povjerovati male štrace loču više.

Sa 50 postotnom sigurnošću možete znati da vaša mala štraca ili štracun puši marihuanu.

Još je dobro znati da se dječica jebu čisto zabave radi, bez ikakve obaveze ili namjere da se ta zabava pretvori u vezu.

Kao i da su male štrace u zadnjih dvadeset godina udvostručile broj partnera, dok su štracuni ostali na istom.

Dakle ne može nitko reći da ravnopravnost spolova i emancipacija ne daju rezultat.

Male štrace se drogiraju isto koliko i mali štracuni, loču alkohol više od njih i na najboljem putu su da dosegnu njihov nivo promiskuiteta.

Ukoliko se trendovi nastave, za desetak godina bi mogli imati gomilu trudnih dvanaestogodišnjakinja, koje će skupa sa svojim cetrnaestogodišnjim dečkima, biti na odvikavanju od alkohola i droge.





- 16:23 - Komentari (8) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.05.2016.

o štracan

Jeste vidili don Petre kako je oni vaš biskup reka da su ženske štrace.

A jesan Kate dobro in je i reka, ni ćaća i mater in nisu rekli da se razvlaču okolo ka štrace.

Ma je ali mi se to čini k kako grezo, moga je i lipše to reć.

Je triba in je reć vako, Nemojte se odavat promiskujitetnon ponašanju, jerbo onda će svit o vaman ružno govorit, i zvat će vas pogrdnin imenin, reka je Mate poštarov.

Ajme Mate ja tebe nisan ništa razumila, šta ti je taj promiskujitet, rekla je Ines frizerka.

To ti je ka ono da se pojebeš s pola mista, pa ti kažu da si štraca, reka je Špiro.

Ajme Špiro jebate jesi ti grez, moga bi pazit šta govoriš.

Je triba san reć, da nije dobro općit sa pola populacije u mistu jerbo će ti reć da si štraca, i neš se udat.

Šta se tog popa tiče ko se s kin da prostiš jebe, rekla je apotekarica.

Ti muči reka je don Petar, ti si plaćala mise da ti sin ostavi onu šta je radila sezonski u kamp, šta je prvo bila sa Maton, pa onda sa Špiron, pa s onin lupežon šta je iznajmljiva ležaljke, pa s tvojin malin.

Drugo je to, rekla je apotekarica, ne spominji mi tu štracu, fala ti Sveti Ante šta si mi uslišija molbe.

U nas u kraju nema ti štraca, reka je Mate poštarov, ja san sviman bija tek drugi.

Da mi je znat ko in je bija prvi, reka je Špiro.

Neki pedofil, reka je Mate.

Kako to misliš pedofil, oli i toga ima u nas u mistu, pitala je Ines, frizerka.

A mora bit jerbo one ispod osamnajst, samo ti pedofili diraju, a one od osamnajst su sve već dirnute, reka je Mate.

Eto vidiš Ineska kako si ti imala sriće s menon, reka je Špiro, zamisli da te je ćapa ti pedofil.

Je Špiro moj dobri ja san od šesnajste s tebon, ko zna da nije bilo tebe mogla san i ja bit Štraca.

Je, je, reka je don Petar Špiro je tebe čuva a od drugi je koliko ja iman informacije sa ispovidi, činija štrace.

Meni se čini da su svi, i popi i štrace licemjerni, reka je Mate poštarov.

A šta ti je to licemirni Mate, pitala je Ines.

Ništa Ines, ništa reka je Špiro, drž se ti mene.

- 13:53 - Komentari (14) - Isprintaj - #

srijeda, 11.05.2016.

supermen

Pst, psst, pst, a jebate jesi gluva.

Oprostite, vi se meni obraćate?

Tebi, e tebi, nesrićo purgerska, i ja san mora nać purgericu, neka vako mi i triba, moga san ka i Zdene nać kakvu bogatu udovicu.

Muceeek, to si ti, a zakaj si maskirani u Supermena.

Muči pripoznat će me oni Tristan pa san najeba, evo ga zove.

Zakaj mu se ne javiš?

Zakaj, zakaj, zato šta neću, eto zato.

Muuucek, zakaj si nervozan, on je tvoj, mali Dalmatinac.

Nije on moj, a pogotovo nije Dalmatinac, mi Dalmatinci smo lini, a on se uzjeba, stalno nešto oće radit, jebate dobija san zamalo kilu javljajuć se na telefon.

Mucek ti si smiješan u tom kostimu, izgledaš kakti plava knedla, na štapu.

Ne zajebavaj me, jebate vidi ovu dicu, di će oni, evo i vamo, potiraj ih, šta oće?

Hoće se slikati s tobom, hajde Mucek, slikaj se s kikačima.

Oću in jebat mater a ne se slikavat s njiman, ne more čovik ni supermen bit na miru.

Mama, mamaaaa, rekel je striček Supermen da te bu jebal.

Jebate manitog diteta, muči mali jeben ti mater.

Striček Supermen bute i moju mamu.

Bum , bum, vodi i ća bit će sranja.

Idemo dječice, striček Supermen se mora odmoriti.

Šjor Mucek, kakva van je to montura.

E Tristane, ne bi virova tija san se sakrit od jednog udava, a onda su naišla neka dica šta su tila......šta kakva mi je montura, glupane al ne vidiš da san Supermen.

Vidin ali zašto?

Šta te briga.

- 18:29 - Komentari (12) - Isprintaj - #

subota, 07.05.2016.

Pokemoni

Kate daj mi brzo novine, rekla je Ines.

Šta će ti, otkad ti čitaš novine.

Ma neću čitat, samo ću činit fintu da čitan, evo iđu Tristan i ona njegova, pa da ne ispane da blejin u nji.

A ne ne blejiš, neman novine evo ti cjenik pa čitaj.

E Kate, di si ti meni, ovo je Izolda, moja prijateljica, a ovo je Kate, daj nan dva mala makijata Kate.

Evo sad ću samo vi sidite.

Ej Ineska, šta ti činiš.

Evo ništa, nešto čitan.

Da te upoznan, ovo je Izolda moja prijateljica, a ovo je Ines, najbolje informirana osoba u mistu.

Drago mi je ja san Ines frizerka, a ti si bome lipša od svi prijateljica šta i je do sada doveja u misto, i imaš najlipšu kosu, ako oćeš mogu ti ja malo skratit vrhove.

Ne treba, drago mi je ja sam Izolda.

Stvarno, rekla je Ines, ne zajebajete se.

Ines evo ti kava, rekla je Kate aj malo muči.

Evo ide barba Zdene, rekla je Ines i šapnula Izoldi, on živi sa udovicon, apotekaricon, a nije je vinča.

Kate daj mi kavu, reka je Zdene, i daj ko šta oće, jeli mala odakle si ti.

Iz Zagreba, rekla je Izolda.

Znan ja i Bandić je iz Zagreba odakle ti je ćaća.

Iz Zagreba.

Je , je tako i svi vlaji kad prođu kroz Sveti Rok, zaboravu ojkalicu, propivaju šoto voće, i govoru da su iz Splita, a Split su prvi put vidili kad su išli na eskurziju, odakle ti je did.

Iz Desinića.

Eto zna san ja, a di ti je to.

Kraj Pregrade.

E sad si me prosvitlila, blizu čega je ta Prigrada.

Blizu Krapinskih toplica.

Šta nisi odma rekla, tamo smo Matu pitiespijovca vozili, priko socijalnog, nego reci ti meni koji ono jezik oni tamo govoru.

Pa Hrvatski.

Je za pipizdit, ja i da prostiš kurca tebe nisan razumija.

A koji bi drugi govorili, to je Hrvatsko zagorje.

A more se zvat kako oće, bija san ja i u Babinu Gredu, pa nije nigdi bilo ni babe ni grede. Nego mala ti znaš da će dica morat navijat za Hajduk.

Koja dica.

Kako koja tvoja i Tristanova, rekla je baba Marta da se noćas čulo nešto, kad je ona tražila mačka ispod balkona, da je neko skiča ka oni Pokemoni, a niste valjda pokemone gledali.

- 08:37 - Komentari (17) - Isprintaj - #

petak, 06.05.2016.

kriza

Ajme Kate jesi vidila?

A šta jesan li vidila, jebate Ineska ti uvik u rebusin pričaš.

Ma jesi vidila, doša je Tristan iz Zagreba i doveja curu.

A vrime je i njemu da nađe svoju Izoldu.

Ajme meni, uimeocaisina i duasvetoga amen, jebate Kate ti si vištica.

Šta je sad Ineska zašto san vištica?

Kako znaš kako se zove, rekla je Ines.

Ko?

Pa Tristanova cura.

Ne znan, vengo ima ta legenda o Tristanu i Izoldi, zamisli da mu se cura stvarno zove Izolda, cilo misto bi se sprdalo šnjin.

Kate ja san zabrinuta, rekla je Ines.

A zašto.

Prvo je Mucek naša purgericu, a šta ako je i ova Tristanova purgerica, eno i maniti Mate pitiespijivac oće onu Sarah, jebate Kate ostaćemo mi neudate.

A moremo i mi sebi nać purgere.

A ja ne bi, Kate oni svi meni paridu ka zeru ebete, kad mantaju s onin štramcin po mistu, i imaju one plastične šlape za ić u more, i piju one nesice, lani mi je jedan reka da će mi kupit slatkač pa san ga plesnila.

A zašto?

Neka on materi kupuje slatkače , i Kate kad bi ja ćaći dovela doma Dinamovca on bi ga ostima prokinija.

Dobro i šta ćemo sad.

Ne znan štaš ti, ja iđen pitat Špira da me ženi.

- 09:47 - Komentari (18) - Isprintaj - #

srijeda, 04.05.2016.

putovanje

Šta ti je šta si se uzvrtila, upitao je Tristan Izoldu.

Malo sam uzbuđena, odgovorila mu je nervozno se smješkajući.

A mogli smo onda malo prije nego krenemo, rekao je Tristan.

Nisam tako uzbuđena, manijače, uzbuđena sam jer idemo na more, i zato što ću upoznati tvoje roditelje.

Jebiga ja san mislija....

Znam ja šta si ti mislija, pitam se ponekad misliš li ti na išta drugo.

Dobro onda krećemo, sad ćemo do doli slušati Narodni radio a ti ćeš vježbat.

Što ću vježbati.

A pivat, mater je cilon mistu razglasila da si pivačica pa će te tit čut, samo doli ne moreš pivat onu Amy, ni onu Florence šta je izila ticu.

A što bi trebala pjevati.

A šta ja znan nešto domaće, slušaj radio i vježbaj.

Jel mogu TBF ili Hladno pivo.

To ne more to su oficirska dica.

A šta onda može, Severina.

Ne more ni ona, ona je kurbetina.

Terezu?

Ne more ona se mom ćaći zamirila kad je čuja da je njezin ćaća proda kozu da bi njon moga kupit flautu.

A neke zagorske?

Ne zajebavaj.

A što onda ?

A šta ja znan, nešto od Miše, ili Grdovića.

E baš si mi pogodio glazbeni ukus.

A more i neku od Coce, slušaj ovu.

Kada umreeeeeen zamotaaaaaan u bilooooooo, ajde vataj....

- 23:55 - Komentari (17) - Isprintaj - #

Matuni

Jebate čin se ovi Mucek bavi, šta njega briga koliko ima zaposleni u državu u kojon djelatnosti, biće će on spasit državu, mislija je Tristan surfajuć po internetu.

Da vidimo šta oće znat.

Auto industrija 2100 zaposleni
Farmaceutska industrija 4200 zaposleni
Metaloprerađivačka industrija, 22000 zaposleni
Tekstilna industrija 18500 zaposleni
Nevladine organizacije i udruge 21000 zaposleni

Jebate šta će mu ovo, i kakve veze imaju udruge sa ovin industrijaman.

Šjor Mucek, evo napravija san ovo izvuka san van podatke, reka je Tristan.

E i šta si zaključija, reka je Mucek.

Ništa, šta san triba zaključit, zbunjeno će Tristan.

Triba si zaključit da ova država mora otić u tri pizde materine, jerbo nan je najjača industrija mlaćenje prazne slame, i još je država pomaže sa dvi milijarde kuna godišnje. Šta oće reć da nan mlatimudani prodaju muda za bubrige, koja mogu prodat samo na domaćem tržištu.

Zamisli da kojima od ovi drugi dadu dvi milijarde kuna godišnje, di bi in bija kraj, a štagod bi makar u Bosnu prodali.

Daklen zaključak je da moraš šta prije na ćaćinoj kući sazidat kat, i učinit barenko tri apartmana, jer ćeš inače po ovin antifašistima krepat od gladi.

A šjor mucek, oli sad nisu na vlasti oni drugi.

Sve je to moj sinko isti kurac govna su govna, fašistička ili antifašistička, jeben in ja mater svima.

Šta ću sad radit šjor Mucek, pita je Tristan.

E sad ćeš nać di su najjeftiniji matuni, odgovorija je Mucek.

Matuni, ponovija je tristan.

E matuni, jesmo rekli da ćeš dizat kat.

- 13:03 - Komentari (10) - Isprintaj - #