Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

osobna ispovist

U zadnje vrime iman dosta posla, pa ne stignen niti odgovoriti na komentare, a vaše postove komentiran eto kad stignen, tako da obziron da znan koliko ste osjetljivi, nije stvar u tome da vas ne volin, nego neman toliko vrimena.

Vidin vi ste mi dobro, seniori su našli način kako po cili dan bit na naslovnici, zna san ja da će čovik pobijedit buga.

Antifašistička sekcija uz svesrdnu pomoć uredništva vidin radi punon paron, valjda zato što se bliži godišnjica pokolja na Bleiburškom polju, napadaju da se ne bi morali branit.

Feministice su se ispucale na štracama, iako mi taj njihov pravedni gnjev nije baš jasan, onaj tamo se obraća vjernicama, i tražio od njih da slijede pravila vjere, koju su dragovoljno izabrale, prema tome ako nisi vjernica šta te boli ona stvar, a ako si vjernica ko te je tira, ispiši se.

Malo mi to pari ka one Hrvatine šta su se upisale u partiju da dobiju stan, a onda poslin pljuvale po partiji, ja to baš ne razumin, jebiga valjda zato nisan ni dobija stan.

Daklen sve je ovdi više manje po starom, kurve o poštenju, budale o filozofiji, lažovi o istini, psihopate o toleranciji, lajone o suzdržanosti, štrace o nevinosti.

Jedino ne znan šta oni dva Domenico i Eldijablo sad kombiniraju, koja će sad zažalit, vrime je više da neko digne glas kontra emocijonalnog iskorištavanja blogerica.

A koji su to uzorni momci bili, i onda su i neke iskusne blogerice (štrace) svašta naučile , pa su se odali razvratu i bludu, a o tomen kako su postali top blogeri bolje da i ne pričan.

Dovoljno je da kažen da se u dobro informiranin krugoviman priča da Domenico zna više ćakula od Annaboni.

Morete li vi to virovat.


Post je objavljen 14.05.2016. u 09:52 sati.