Fressssssh

nedjelja, 22.05.2016.

bevanda

Ka šta svi znamo, a imamo i znanstvenu potvrdu toga da kad u čašu ulijemo vino, a onda posli toga vodu u čaši nastane bevanda.

Doduše postoji prijepor među znanstvenicima more li se prvo u čašu livat voda pa onda vino, ali se u konačnici svi slažu oko toga da je opet u čaši bevanda.

Tako da moremo zaključit, potkripljeno znanstvenin spoznajama, da je uvrida za zdrav razum, ilitiga jebavanje u zdrav mozak tvrdit da je u čaši išta drugo nego bevanda.

Unatoč tomen postoju debili koji tvrdu, da bevanda ne nastaje onda kad smo ulili vino i vodu u čašu, nego onda kad oni to kažu.

To tvrdu zato da bi mogli prolit bevandu, jerbo in se eto baš ne pije, pa onda ispane da su prolili štagod drugo.

To su šupci koji nemaju muda reć, prolija san bevandu i šta mi ko more, ili more bit da su svjesni da nisu u pravu pa onda samo seru bez veze.

Dosta sad o bevandi, amo malo o seksu, i pobačajin.

Čini mi se da najviše o pojačanim pričaju popi, legebete ekipa, i fašisti i antifašisti.
Popi seru bez veze, da se ne bi tribalo jebat prije nego se vinčaš, kad bi se onda tribali vinčat ako se jebu sa petnajst, u sedmi osnovne. Osim toga oni se ne smiju jebat nikako, pa ne bi tribala postojat nikakva opasnost od popovske trudnoće.

Legebete zajednicu bi neko triba pitat koji kurac se oni mišaju u sve i svašta, kake veze oni imaju sa trudnoćon, i pobačajin, ne sićan se da je zabilježeno da je neko osta trudan ližuć se ili jebuć u guzicu.

O Fašistin i Antifašistin, je sve reka veliki Fašista i Antifašista, Burduš u sintagmi o govnima koja plivaju, obziron da je na ovim prostorima bilo malo takvi Fašista i Antifašista ka šta je exprežidente triba čoviku virovat.

Vidin medijsku pozornost je privukla i neka mlada pivačica, šta je borbon prsa u prsa tila zaustavit demonštracijun, šteta šta mala živi u krivo vrime, antifašisti bi jon već dali konfiscirani stan, ulicu i orden, vako će dobit kurac, i antifašističku podršku, a od toga se ne živi, još nema šanse da ugovori gažu na zlatnin žicaman slavonije.

Antifašisti kažu da je mala imala pravo zaustavit demonštracjun, i da je policijot nije smija potirat, baš me zanima bi li imali isto mišljenje da njih kad budu činili legebete demonštracjun ferma neki Mate iz Tijarice s kockaston glavon, ili bi onda ipak očekivali da policijot makne Matu.




- 08:03 - Komentari (29) - Isprintaj - #