Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

erotska priča Dvije Sandre



Upozorenje, ova priča sadrži eksplicitne opise, samozadovoljavanja, sado mazo seansi, i incestuoznih odnosa pa mlade još nezatrovane mozgova molimo da napuste ovu stranicu bez odlaganja, odmah.


Sandra P je uspješna sportašica, u svojoj disciplini najbolja na svijetu olimpijska pobjednica, prvakinja svemira, i kao takva u toj svojoj maloj relativno siromašnoj domovini, već mjesecima nije primila sportsku stipendiju koja joj po zakonu pripada.


Njena imenjakinja i prezimenjakinja, Sandra P, apsolutno nekompetentan političarka, zastupnica u parlamentu te iste male i relativno siromašne zemlje, iako ne dolazi na parlamentarne sjednice, svaki mjesec uredno prima saborsku plaću koja je značajno veća od sportske stipendije koju njena imenjakinja i prezimenjakinja ne dobija.


Sandra P, parlamentarna zastupnica, jednako kao prije nje zastupnik Mirko F koji je bio imenjak i prezimenjak, vrhunskog sportaša Mirka F, ništa neće napraviti da bi sportašica Sandra, sportaš Mirko i svi drugi sportaši na vrijeme dobili sportske stipendije koje im po zakonu pripadaju.


Pritom se profesionalni političari Milan B, i Zoran M, ni u jednom trenutku neće osjetiti odgovornim, za prostituiranje Sportaša Sandre P i Mirka F.

Ostat će samo zabilježeno da su parlamentarni zastupnici Sandra P i Mirko F sudjelovali u sramotnim odlukama da se ukinu mirovine osobama s Downovim sindromom, i da se invalidska pomagala ne oslobode plaćanja poreza na dodanu vrijednost, što je siguran sam sportaše Sandru P i Mirka F silno rastužilo.

Na kraju ostaje samo pitanje tko tu koga jebe.

Post je objavljen 18.05.2016. u 18:15 sati.