Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

teorija zavjere

Kad san ja bija mali oni šta su znali matematiku, su išli na natjecanje iz matematike, oni šta su znali lipo pisat su išli na lidrano, a oni sportski tipovi su išli na kros slobodne dalmacije u sinj, na piket.

Oni šta nisu znali ništa i šta nisu bili baš sportski tipovi, oni su išli na natjecanje tito, revolucija, mir, i tamo su učili kako kako bit komunisti i špijuni.

E kad smo već kod špijuna, oni neki glavni em aj siks, špijun u inglešku, je reka da cila europa mora pazit na ove imigrante, jer da ćedu se dogodit narodne revolucije, i sad san se ja umislija, ja san to govorija prije po godine, i svadija se sa svin antifašistima, na blog koji su bili na takmičenju tito, revolucija, mir.

Nego ja mislin još nešto, nije ovo slučajno.

Neki stari fašista iz zapadne europe još prije tries godina, je sinja kako su u istočnoj europi svi bili, nema u cilu istočnoeuropsku državu pet crnaca i arapa zajedno.
Onda je počeja uračunat i izračuna da će zato jerbo se europljani slabo jebu, i ne volu imat dicu, jerbo su europljanke emancipirate da će ako se ništa ne poduzme gradonačelnik londona bit musliman iz pakistana.

Onda je reka ovo nije dobro moramo negdi nać bilog svita, pa je odlučija arijevski čistu istočnu europu priključit zapadnon europi, da učini ravnotežu.

Kad je to učinija onda je skonta da su ovi iz istočne europe toliko u kurcu, da oće radit za manje love nego njegovi zapadnoeuropski crnci i arapi.

Kad je to doćuka odlučija je spičkat te crnce i arape, pa je izračuna da je najbolje dovest još ti imigranata, da ugrozu radna mista ovima iz istočne europe, a kad se ti novi pomišaju sa onin starin imigrantin, ko će i pripoznat koji je koji pa će i bit najbolje sve potirat, malo će i potaracat, pustit one desničare na njih i kad se svi oni pojebu, smirit situvaciju, i pričat o demokraciji, ljudskin pravin i slobodaman.

Al ajde ti to rastumači ovima šta su išli na natjecanje tito, revolucija mir,

Post je objavljen 17.05.2016. u 17:27 sati.